Snak

Mere indhold efter annoncen
Spalletti, Prandelli evt lade Tassotti tager over for resten af sæsonen? Jeg ved ikke om du følger med i Milan, men hvis du gjorde så burde du kunne se at det UMULIGT kan blive værre. Inzaghi er alligevel færdig til sommer uanset hvad og med ham på roret, så tror jeg ikke engang vi skal regne med at komme i EL.
Jeg tror ikke på Prandelli. Spalletti ja, Montella ja, Lippi meget gerne men vi skal skære ned og har ikke råd til en dyr træner.

Der er en grund til at vi har hentet gamle koryfæer, der er uprøvede på træner fronten. Vi fedter fordi vi ingen fucking penge har.


Som Lentini skriver er jeg også meget positivt stemt overfor Bochetti. Antonelli er også allerede nu en gevinst. Med Cerci, Menez, Suso, Honda, Destro og SES når han er skadesfri samt Antonelli og Abate på backsne, har vi et potientelt meget, meget giftigt hold til en 4-3-3.

Problemet er bare at taktikken og vores midtbane flytter, flytter flytter og flytter bolden til side og tilbage. Monty er endda gået hen og blevet statisk og tør ikke noget. Vi mangler de dybe afleveringer, som han f.eks. lavede til Balo under EM 2012 i kampen mod Tyskland.

Forestil jer scenariet: De Jong tackler og vinder bolden, spiller den til Monty der lægger en lang aflevering ned ad højreflanken hvor den italienske Rommedahl (Cerci) slår den ind i boksen til Destro. Det virker helt usandsynligt lige nu.


Det taktiske oplæg og den opstilling vi kom med mod Chievo er utilgivelig. Og Bonaventura syntes ikke at kunne magte opgaven som offensiv midtbanespiller. Han stoppede vores kontraer og slap bolden alt for sent. Det kunne være rart med et hold der turde spille med højt pres og lave kontraer med 2-3-4 afleveringer før den var inde i boksen

Det hele virker som et symptom der startede omkring 2010. Først lægger vi alt ansvaret på Zlatan og Silva. Så sælger vi dem og erstatter dem med andenrangsspillere. Nu er der gået 4 år og de sidste kampe bevidner et hold der er bange for at spille fremad i frygt for at tabe da vores forsvar har været så usandsynligt ringe.

Jeg håber egentlig at den franske solariekonge starter inde med Bochetti, han har uanset hvad grinta og tænker at den konstellation er den bedste.

Iøvrigt, er der nogen der ved hvornår Abate eller De Sciglio er klar?
"Old Lull Bee"
http://www.football-ital…ury-relapse

De Sciglios sæson er formentlig forbi.

Mojn do!
Set på papiret har vi et ganske fornuftigt hold og jeg er helt enig med dig. Borchetti og Antonelli er gode transfers italienske spillere og kan førstnævnte vende tilbage til Genoa niveauet, så skal han nok blive en gevinst for forsvaret. Og netop derfor skal Inzaghi fyres NU, fordi vi kan stadig nå i Europa League, hvor jeg tror med en kompetent træner at vi sagtens kan nå langt og derved vil det blive en god gevinst for os. Hvad angår lønnen, så bliver Inzaghi alligevel fyret til sommer.

Jeg har sagt det i længere tid at Bonaventura er hverken teknisk eller kreativ nok til at være offensivt midtbane mand for os. Der synes jeg at det er værd at prøve med Honda eller Suso også rykke Bonaventura ned på 3 mands midtbanen.
En fyring af Pippo nu kan kun forsvares, i min optik, såfremt spillertruppen ikke længere har tiltro til hans evner. At ledelsen i Milano klynger sig til et spinkelt håb mht. 6.pladsen er en anden ting. Jeg finder ikke EL synderligt interessant, og nærmest mere som en straf for en klub af Milans størrelse.

Jeg er dog ret sikker på at Galliani allerede har skrevet nogle potentielle navne ned, såfremt Pippo fyres, hvilket kunne tyde på bliver tilfældet uanset til sommer. Og modsat de, nyere tiders, andre valg, bliver det nok ikke Cristian Brocchi, Nesta etc. denne gang. Jeg tror Montella står højt på listen, men det ville kræve at man køber ham fri af kontrakten i Firenze, og det sker ikke. Desuden har Montella fået gang i Fiorentina, sådan for alvor, så de begynder at kunne ane en mulig CL-kvalifikation. Så hvorfor skulle han overhovedet ønske et skifte til et falleret Milan?

Milan vil helt sikkert have en træner der står for noget offensivt ”positivt” fodbold. Jeg tror ikke Prandelli er en del af feltet, selvom jeg ikke mener at VM-fiaskoen med Italien, burde diskvalificere ham til jobbet. Clarence Seedorf blev faktisk nævnt sidste dag i medierne, som en mulighed Galliani overvejede, men det ville forårsage en afgang af Tassotti, som havde nedlagt veto imod en returnering af hollænderen.

Jeg synes, og det bare min egen tanke, at pilen peger kraftigt imod Luciano Spalletti. Inden man i sin tid erhvervede Seedorf som afløser for Allegri, blev det kendt at Galliani havde haft et par middage med Spalletti, som ikke var i romantisk øjemed. Problemet dengang var at Spalletti i kølvandet på sin fyring i Zenit, stadigvæk hævede omtrent 4.5mio€ årligt – et beløb som Milan i så fald skulle dække, og som man ikke havde interesse i på daværende tidspunkt.

Det er et beløb som Milan ikke kan eller skal honorere en fremtidig træner med, men det er heller ikke en lønning som Spalletti vil kunne hive ind igen, såfremt der dog ikke dukker en ny vanvittig russisk klub op med sådan et tilbud. Derfor er der grobund for forhandling med Spalletti. En mulig konkurrent kan blive Napoli, hvor Rafael Benítez vægrer rundt omkring forbliven på San Paolo eller ej. Napoli synes dog også positivt indstillet omkring Montella, hvor Di Francesco måske kan blive arvtager i det toscanske. Så der er en mindre kabale som skal op.

Benítez’ tøven kan komme som en lille gave for Milan, såfremt man kontakter Spalletti, fordi Napoli står i ”undtagelsestilstand” og ikke rigtig kan foretage en fremtidig planlægning, indtil Rafa får fingeren ud af røven og giver et definitivt svar til De Laurentiis og Bigon.

Man kan sige at Spalletti i hvert fald matcher kravet omkring offensivt betonet fodbold. Hans foretrukne spillesystem, 4-2-3-1, passer egentlig også ind i det som det nuværende spillermateriale i Milan tilbyder.
"Jeg finder ikke EL synderligt interessant, og nærmest mere som en straf for en klub af Milans størrelse."

En ting er måske at turneringen ikke er den mest interessante, men symbolværdien i at man 2 år i træk ender uden for europæisk fodbold er sgu ikke optimal. Jeg synes personligt, den nuværende forfatning i betragtning at EL er ganske vigtigt.

Jeg havde samme holdning som dig, da Milan deltog i 08/09, da vidste man trods alt at det blot var det ene år og at man næste år nok skulle vende tilbage til det forjættede land. Men nu er situationen jo en anden, og udsigten til CL er langt væk, hvorfor man selvfølgelig må tage til takke med det man kan få, ikke mindst pga. signalværdien.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Hvis vi tager det tænkte eksempel med Spalletti en tand videre, vil det igen ikke betyde en større spillerrokade i forhold til forstærkninger af truppen.

I forhold til den måde Spalletti vil spille på, så vil den offensive midtbanespiller i hans system kræve en løbestærk spiller, for at give lidt rum til de meget offensive kantspillere. Jeg mener i hans tid hos Roma, at han spillede med De Rossi og Pizarro som de to stabiliserende midtbanespillere, mens Perrotta lå lidt fremskudt, hvor han skulle sørge for at komme med i boksen, og samtidig skulle levere et defensivt stykke arbejde, som blev lidt ekstra stort i de kampe hvor Vucinic havde udgangspunkt i venstresiden.

I forhold til Milans trup peger pilen nok mest imod Jack, til at kunne håndtere positionen som Perrotta havde. Honda også til en vis grad, mens Ménez nok blive diskvalificeret grundet sin manglende ambition indenfor defensivt arbejde. Ménez vil dog have ”luksuspositionen” med udgangspunkt i venstre side, hvor han kan drive ind i banen.

Vi har tre lejesvende, som bliver nødvendigt at købe fri af deres nuværende kontrakt: Bocchetti, Antonelli og Destro. Ift. Antonelli og Destro læste jeg på et tidspunkt at købssummen skulle være opdelt i tre rater ved begge spillere. Hvad Bocchettis prislejde ligger i, vil jeg ikke gøre mig klog på. Men det må være vældig nedadgående fra sin tid i Rubin Kazan.

Niang skal naturligvis bringes hjem igen, selvom Genoa meget gerne vil låne ham næste sæson også. Men han skal hjem for at konkurrere med Destro. Han er mere bevægelig, fysisk stærkere men endnu ikke en nær så klinisk afslutter som Destro. Det kan han dog blive – hans præstationer i Genoa er so far opløftende. Det var de også i starten i Montpellier, så nu gælder det om at holde fokus for vores unge franskmand. Og ikke drøne rundt i biler foregivende at være Bakaye Traoré.

Derudover handler det om at hente nogle spillere ind, der ikke mindst passer ind i Spallettis system. Men derudover skal de have en alder hvori der er rum for yderligere forbedring. De skal desuden have en vis karaktérstyrke, trods en forholdsvis ung alder. Og det er derfor jeg peger i retningen af både Fabian Schär og Jordy Clasie. En transfer som fx Antonelli bifalder jeg også, fordi han er en mand af vis karaktér og er tidligere blevet fremhævet grundet hans personlighed i Genoa. Uden at kende hverken Schär og Clasie, har de dog tilfælles at de er foregangsmænd på deres nuværende mandskaber i både Basel og Feyenoord. De er vant til at blive tildelt ansvar og præsterer derefter. Derudover er de hhv 22 og 23 år gammel, dermed i en alder hvor de kan blive endnu bedre.

Clasie er lidt samme type som Montolivo. Han behersker både en stabiliserende mezzala-rolle og kan også figurere som regista. Det er fint ift. Spallettis system med de to centrale stabiliserende midtbanespillere. Derved er vi heller ikke så lette at lukke ned, hvis det kun er Montolivo som kan finde ud af at spille fodbold. Selvom jeg begræder De Jongs afgang, så må man se fremad og rette sig ind.

Med Clasies tilgang er det heller ikke så grelt at hente Baselli, som en understudy til Montolivo og Clasie. Det kan være med til at udvikle ham, så han forhåbentlig kan blive så god som hypen pt. vil gøre ham til – og som jeg er uenig i.

Med de tre køb af Schär, Clasie og Baselli er man egentlig færdig med at investere i truppen.

Så er det bare et farvel til Abbiati, Zapata, Mexés, Albertazzi, Zaccardo, Armero, De Jong, Essien, van Ginkel, Mastour(udlejning) og Pazzini.

Noget a la:
Diego Lopez
Abate - Schär - Bocchetti - Antonelli
Clasie - Montolivo(C)
Cerci - Jack - Ménez
Destro
Lentini, kender ikke så meget til Schar, hvad kan din ekspertise fortælle om ham. Clasie og Baselli så var vi altså en midtbane, der kan holde mange år endnu. Jeg læste her forleden at Montella var i pole position til en løn af 2 millioner euro om året.

http://bleacherreport.co…ppo-inzaghi
http://www.football-ital…nish-coach’
@ Bishop

Min anke imod deltagelse i Euro League går på både det økonomiske plan, men så sandelig også på det fodboldmæssige.

Økonomisk er det en sekunda-turnering, og hvordan i alverden vil man kunne sælge billetter på San Siro til opgør imod Lech Poznan, Slovan Bratislava, FC København og andre snoldede hold? Derudover er præmiepuljen ikke just opløftende, selvom man har tilført en CL-plads til vinderen af turneringen.

Rent fodboldmæssigt har vi mere end rigeligt problemer med at stille 11 mand, af bare et vist niveau til Serie A. For at deltage i en europæisk turnering, kræver det en bred trup af kvalitetsspillere, fordi prioriteringen vil altid være Serie A for at kvalificere sig til Champions League. Vi har pt. ikke de finansielle ressourcer til at bruge pengene i overflod på at forstærke truppen, så den kan konkurrere på to fronter. Vi erstatter ikke længere Crespo-Shevchenko til Inzaghi-Tomasson fra kamp til kamp. Nu erstatter vi De Jong med Essien(!) – der er milevidt til forskel.

Fordi jeg har det sådan at deltager man i en europæisk turnering, så gør man alt for at vinde den. Jeg gider ikke se os tabe fx til FC København fordi vi stiller med et ynkeligt svagt B-mandskab. Faktum er at vores b-kæde er fornærmende ringe pt.

Det vil kræve en større opgradering af spillertruppen hvis en deltagelse i Euro League bliver et faktum. Det kan jeg ikke se vi har de økonomiske ressourcer til, hvorfor vi slider på en trup der skal ramme en CL-kvalifikation i Serie A.

Slitagen på truppen kan dog være et falsum fra min side, fordi siden årsskiftet er de bedste præsterende mandskaber, de hold som deltager i internationale turneringer. Hvilket er lidt af en interessant udvikling, fordi muligvis kan man drage den konklusion at den internationale deltagelse rent faktisk hæver niveauet hos de mandskaber, som deltager i enten Euro League og Champions League.

Måske er det bare de sidste års lort i Milan, som gør mig til en "gammel" sur mand...
Jeg håber vi ender i Europa. Tager Euro league seriøst og kommer i gruppe med FCK og Brøndby. Så kan jeg nemlig se noget Milan bold i danmark.

Det er den vigtigste faktor for mig. Udelukkende.
"Old Lull Bee"
annonce