Snak

Mere indhold efter annoncen
Fra nu af synes jeg, at vi kun må skrive positive ting om Essien som eksempelvis, hvis han har en god hårdag.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Jeg kan sagtens følge dig Lentini, dog ser jeg vores trup stor nok, i hvert fald kvantitativt, til også at deltage i europæisk fodbold.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@ Fossa

Fabian Schär er dygtig i luftspillet, både offensivt som defensivt. Ydermere er han god med bolden, og formår rent faktisk at skille sig fornuftigt af med bolden. Jeg er særligt vild med de diagonale skift over 40 meter, som han til tider slår frem i banen. Det giver lidt en ekstra dimension i det offensive spil, at de korte flade pasninger frem i banen kan blive afløst af en meget direkte diagonal lang bold. Defensivt synes jeg han er forudseende i sit spil, selvom han til tider bliver ramt af den ungdommelige kådhed. Men han forbedrer sig hele tiden, og med både landskampe, Champions League og Euro League under bæltet, er han som 23-årig allerede godt rustet erfaringsmæssigt.

Han er en del af det nye unge kuld i schweizisk fodbold, som vil præge det schweiziske landshold i fremtiden sammen med bl.a. Granit Xhaka, Ricardo Rodriguez og Inters Xherdan Shaqiri.

Meget vigtig pointe er at han er transferfri til sommer, men det er ganske givet at Milan helt sikkert ikke vil være de eneste som har ham i kikkerten. Arsenal, Inter og Milan er de klubber som er blevet nævnt mest i sammenhæng med Fabian Schär, og jeg kan da frygte at han havner i Inter. Gør han det, så vil jeg betegne Inter som mesterskabskandidater til næste sæson. Fordi han laver ikke overdrevne stupide fejl som fx Ranocchia, og tilbyder langt større overblik end fx Juan Jesus, som er meget duelorienteret. Ud fra rygterne i januar måned ligner det dog at Inter har sat deres fokus imod colombianeren, Murillo, der pt. figurerer i spansk fodbold.

Det forunderlige er at der er meget stille omkring ham. Det kan undre med den transferfrie status, som burde gøre at han konstant var at finde på rygtebørsen. Det kan betyde at Schär faktisk allerede har fundet sig en klub, hvem ved? Men jeg mener så heller ikke han er god nok til at spille for fx Chelsea, Real Madrid osv. – altså den absolut elite i europæisk fodbold på nuværende tidspunkt – eller jo, han kan sidde på bænken i de klubber. Men hvor interesseret vil han være i det på det tidlige stadie af hans karriere?

Jeg kunne godt se klubber som fx Tottenham, Southampton, Lazio, Leverkusen, Wolfsburg, Newcastle osv. gå efter ham. Jeg ansér ikke længere Arsenal som en bejler dertil, eftersom de erhvervede sig Gabriel Paulista fra Villarreal, og er dækket ind.
Snakken omkring Vincenzo Montella er også skudt i gang kan jeg se. La Repubblica snakker om et tilbud til Montella, sportsjournalisten Ivan Zazzaroni siger at det ikke er muligt for Montella at komme til Napoli næste sæson fordi han allerede har en aftale med Milan, og sidst men ikke mindst skriver Corriere dello Sport at Montella har besluttet sig for at blive i Firenze. Det kan man da kalde spredehagl!

Men er der noget jeg har misset? Løber Montellas kontrakt ud til sommer?

Telelombardia skriver en lidt interessant historie omkring salg af aktier i Milan. Mediet skriver, ligesom Il Giornale, at Berlusconi skulle have bestemt sig for et tilbud på en investering, som vil kaste 30 % af aktierne i hånden på en udenlandsk investor. Ydermere er der dog den hale af Berlusconi yderligere overvejer at sælge et sted mellem 10-15 % af aktierne til fangrupperingen – altså en kopiering af den model man kører hos de to store i Spanien. Det betyder dog stadigvæk at familien Berlusconi sidder med magten i Milan, men udover at plukke yderligere penge fra fansene, involverer man dem en smule og giver dem et ejerforhold, som kan være gavnligt i forholdet mellem ejerne og fansene, når man et eller andet sted byder fansene til bords.

Sidste rygte omkring investorer, er en af verdens rigeste mænd, Carlos Slim, fra Mexico. En mand der var verdens rigeste i årene 2010-2013, og kun en strammere regulering fra den mexicanske regering gjorde at han måtte lade sig overhale af Bill Gates og Warren Buffet på den liste, med den sølle formue af 75 milliarder dollars.. tsk tsk, sikke et skvat.
Løber Montellas kontrakt ud til sommer?


Nej. Han har kontrakt til sommeren ´17
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Mht. Fabian Schär, så har der bestemt ikke været stille omkring hans person, hverken før eller efter januar-vinduet.
Han har været kædet sammen med klubber fra Spanien (Barcelona), Tyskland (Dortmund, Borussia Mönchengladbach), England (Arsenal, Liverpool, Manchester Utd., Tottenham) og Italien (Juventus, Inter, Roma, Milan, Napoli).

Hvad han selv synes er mest interessant er vanskeligt at sige ret meget om, selvom der har været nogle rapportere der meget gerne vil påstå at det ved de en hel masse om. Time will tell. Han får i hvert fald næppe vanskeligt ved at finde en ny klub, og som de siger i USA "He´s gonna get paid".
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Men at han skulle gøre Inter til mesterskabskandidat. Arhh rolig nu.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Ja okay, mesterskabskandidater er nok lige at tage munden for fuld. Men det understreger egentlig bare min begejstring for Schär, og han er da den eneste grund til at kampen Basel-Porto i CL er spændende for mig personligt – men han vil i min optik gøre en mærkbar forskel i et Inter-forsvar, som mangler et fast holdepunkt. Og ift. de to Milano-mandskaber, så synes jeg det er ganske klart at Inter mangler færre justeringer end Milan til at blive rigtig farlige.

Der er naturligvis en større kabale omkring midterforsvarere, der skal gå op, hvor Fabian Schär er en del af dette.

Kigger vi på Italien, og starter med Juventus, så får de til sommer en meget stærkt spillende ung gut i Daniele Rugani hjem fra Empoli. Det giver dem fem decideret valg til centerforsvaret, hvor Caceres også kan figurere som et alternativ i en nødsituation. Juventus skal rydde ud såfremt der skal være plads til Schär, og det ville være et mærkeligt valg såfremt. Derfor havner han ikke i Juventus, fordi hvad skal de bruge ham til?

Det er anderledes for de to Milano-klubber, da de begge lider under centrale forsvar der får skizofrene øjeblikke. Juan synes jeg egentlig har gjort det fint i Inter, men han har bare ikke et overblik og Ranocchia, ja, han er Ranocchia. Vidic er over the hill og Andreolli rent og skær middelmådig.
I Milan er det gevaldige bølgeture de centrale forsvarsspillere tager fansene igennem. Aléx startede stærkt, blev skadet og skadet, og ligner nu en gumpetung pensionsmoden spiller. Mexés tog over fordi han var sur – surheden kammede over imod Lazio, og nu er han med garanti gumpetung efter sin karantæne, fordi det er Mexés bare. Bocchetti er eneste lige nu, som rent faktisk leverer stærkt stabilt forsvarsspil fra en central position.

I Rom vil Lotito sjældent op med pengene, hvorfor en mand som Schär garanteret giver ham stådreng på. Ligesom han sjældent vil betale store summer for spillere, vil han også sjældent leverer dem en løn. Desuden har de vel efterhånden stablet 500 centrale forsvarsspillere sammen i Lazio. Roma er anderledes, fordi jeg er ikke sikker på at Roma udnytter optionen på Astori. Der er et massivt spørgsmålstegn omkring Leandro Castan velbefindende og niveau.

Så er der Tyskland. Dortmund henter ham kun såfremt en af deres nuværende bliver solgt, hvor en misset CL-kvalifikation til Dortmund kan koste Mats Hummels, hvor United er længst fremme i køen. De har trods alt Hummels, Sokratis, Subotic og Ginter – det er en meget fin gruppe spillere.
Gladbach kan ikke konkurrere på løn, selvom FF havde travlt med at snakke dem umådeligt op i EL-tråden. Leverkusen heller ikke. Wolfsburg kan til gengæld, og Schär er på nuværende tidspunkt bedre end både aldrende Naldo og Robin Knoche – de kan sagtens være en mulighed. Schalke har fået sig Nastasic.

Med Gabriel Paulistas tilgang i Arsenal ser jeg ikke Arsenal gå efter Schär, fordi de er dækket ind. Liverpool har både Lovren, Sakho, Skrtel og Touré. Hvad skal de med Schär? Chelsea har Terry, Cahill og den unge Zouma. United kan være en mulighed, men jeg er ret sikker på at der står andre navne på den liste før Schär, bl.a. Hummels og Otamendi. City måske, i og med at Mangala ikke rigtig rammer niveau, Demichelis er gammel og Boyata for dårlig. Tottenham til gengæld, kunne være en mulighed for der er gået sport i at være den værst præsterende centrale midtstopper på WHL, og de mangler noget stabilitet. Jeg kunne godt se subtopklubber som Newcastle og Southampton holde et vågent øje med ham, fordi han vil være en mærkbar forstærkning i de to respektive klubber.

Barcelona har for så vidt jeg ved transferforbud, og har lige hentet både Mathieu og Vermaelen til et centralt forsvar som også tæller Piqué, Mascherano og Bartra. Hvad skal de med Schär?

Jeg tror Schär havner i en af følgende klubber: Inter, Milan, Lazio, Roma, Tottenham eller Wolfsburg. Outsidere er Dortmund, Valencia, City og United, grundet transferkabaler, mens Gladbach, Leverkusen, Newcastle og Southampton skal håbe på lidt held.
Ift. situationen omkring Filippo Inzaghi, så blev hele teamet omkring holdet kaldt til møde i går af Galliani. Han ville have nogle svar på den miserable tilstand, Milan befinder sig i. Pippo skulle have undskyldt sig med de mange skader, og at der var nogle problematiske spillere på holdet, som ikke gjorde opgaven lettere. Hvem disse spillere er, vides ikke – det kan der kun gisnes om. Undskyldningerne skulle dog ikke have imponeret Galliani.

Vincenzo Montella skulle have haft en samtale med Della Valle i Firenze, hvor han bekendtgjorde sin lyst til at fortsætte i Firenze. Andre navne der bliver nævnt er Conte, Spalletti og Klopp. Conte ville jeg hade som pesten, Klopp er på kontrakt i Dortmund, mens det så efterlader min ”favorit” på oddset: Luciano Spalletti.

Til hjemmekampen imod Verona, så ligner det udfra træningerne at Pippo skifter over til et 4-2-3-1 system grundet skaderne til De Jong og Montolivo, hvor Poli sammen med Muntari skal spille de kontrollerende midtbanepladser. Selvom det er et pest eller kolera-valg, ville jeg havde foretrukket Marco van Ginkel fremfor Muntari.

Mest overraskende er at Ménez ligner en mand, der får en tur på bænken. Jack skal spille venstre kant, Honda på 10’eren, mens Cerci spiller højre kant, med Destro helt på toppen.

Endnu er der ikke nævnt noget omkring forsvaret, men jeg forestiller mig at Mexés afløser Aléx i det centrale forsvar ved siden af Bocchetti.
4-2-3-1: Diego Lopez; Bonera, Mexés, Bocchetti, Antonelli; Poli, Muntari; Cerci, Honda, Bonaventura; Destro.

Selvom jeg personligt ville have valgt Ménez fremfor Destro, så er jeg lidt nysgerrig efter at se Honda på hans favoritposition for første gang, hvorfor jeg nok bliver nødt til at overvære endnu en mareridtspræstation, for at få tilfredsstillet min nysgerrighed.
Hvorfor ville du hade Conte, Lentini?
annonce