Snak

Mere indhold efter annoncen
Lentini, spot on. Honda startede som lyn og torden, men er bare gået ned. Et farvel til sommer vil passe mig fint.

Men hvilke spillekoncepter spiller Sinsa og Sarri med?
Og det bliver interessant og se hvem af Immobile og Destro som ender med at blive i Milan, personligt har jeg en tiltro til at Destro kan banke kasser ind, når først han bliver serviceret ordentligt. Omvendt kan man sige at jeg synes at Roma mangler en decideret angriber og med de kanter de har og med Tottis alder taget i betragtning, så vil det faktisk også give mening fra deres side af at Desto vil indgå i deres fremtidsplaner. Men personligt vil jeg fortrække Destro fremfor Immobile, der ikke rigtig har slået til i Dortmund.
Det er ved at blive en smule triviel læsning i de italienske medier, hvor de gang på gang skriver om angribernes uformåen i Milan, uden hensynstagen at det er hele angrebsspilet som slet ikke fungerer – jo, når Ménez beslutter sig for at afdrible tre mand eller noget lignende. Det hele er mere eller mindre lagt an på de individuelle kvaliteter for tre forreste, for de får ingen nævneværdig hjælp af det resterende mandskab, og det er mig utrolig at Pippo ikke anvender bare de mest simple angrebsåbninger. Jeg mener også det er det som er udslagsgivende for at spillerne kommer til at se dårligere ud end de reelt set, fordi der er ingen gameplan og nok instrukser. Det burde være mindstekravet at træneren serverer lette simple instrukser for et hold, som har det svært.

Derfor giver jeg heller ikke meget for den forundring aviserne har over Hondas uformåen i Milan, mens han storspiller for Japan. Det er et helt andet klart setup, hvor han fra sin offensive midtbaneplads er omdrejningspunktet for hele holdets offensiv. I Milan er han placeret på en position, hvor han skal benytte den fart han ikke har. Og når der så desuden er meget stationære midtbanespillere, foruden van Ginkel, så bliver det svært. Specielt når Abate har været skadet, og han har været efterladt med en meget defensiv Bonera på højre back.

Galliani skulle i øvrigt lave en plan med Genoa, at vi henter Niang hjem til sommer for at de så kan leje Il Faraone. Det er for mig fint nok, fordi Genoa spiller noget fodbold som kan gavne El Shaarawy.

Så vrøvler medierne om at Bee Taechaubol vil hente Zlatan Ibrahimovic hjem til Milan, og at Galliani og Raiola allerede er i gang i det skjulte. Men det er nok lige at være en tand for hurtig på aftrækkeren, da der endnu ikke er kommet nogen konklusion på Taechaubols interesse i Milan – i den virtuelle verden ville sådan en manøvre dog nok sikre at Nigel de Jong bliver i Milan, fordi sådan som han udtaler sig så lyder det for mig som om han savner noget ambition i Milan. Og det er klart han som 30-årig ikke kan vente flere år på at Milan får nosset sig færdig.

Det vil da være noget af en omgang crowdpleasing som Taechaubol i så fald vil kaste sig ud med i bestræbelserne på at gøre Paolo Maldini og Zlatan Ibrahimovic til en del af det ”nye” Milan. Men lad os se om han får held med noget som helst af det. Der er jo som altid mange ord, men ikke særlig mange vedholdende løfter…

Ift. Robinho vil Santos rigtig gerne beholde ham, og vil tilbyde optioner på Lucas Lima og Gabriel. Sidstnævnte er en som jeg har nævnt før i tråden. Meget spændende for at sige det mildt, og det er Lucas Lima faktisk også.
Sådan var det altså også lidt under Allegri, vi er afhængige af enkeltmands performances, her tænker jeg at Montella vil være til gavn, da han har fået meget ros for sit angrebsspil.

Lentini, af Montella, Sinsa Mihaljovic og Emery fra Sevilla, hvem ville du så fortrække?
Ift. Robinho vil Santos rigtig gerne beholde ham, og vil tilbyde optioner på Lucas Lima og Gabriel. Sidstnævnte er en som jeg har nævnt før i tråden. Meget spændende for at sige det mildt, og det er Lucas Lima faktisk også.


Bestemt interessante spillere begge to. Men Santos kan kun tilbyde optioner på dele af spillerne. Begge tilhører i bund og grund Doyen Sports, så det kommer til at koste nogle seriøse knapper at hive dem til Europa.
Neymar, Falcao, Rojo, Mangala og Falcao er transfers man skal studere grundigt, inden man hopper i kanen med Doyen Sports. Man kan jo evt. spørge i Sporting Lissabon, hvordan deres oplevelser har været med Doyen Sports.

De har i øvrigt en aftale med FIFA og en domstol i Paris d. 28. maj i år.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Det er jo som sådan ikke nyt, da Doyen har sat sig hårdt på særligt Brasilien, Spanien og Portugal. Dygtige spillere, men jeg kan ikke se hvordan en option på en spiller skulle være videre interessant, når i fx Gabriels tilfælde er udstyret med en klausul på 50mio€.

Men som skrevet tidligere i tråden, er eksemplerne af Valencia og Atletico Madrid ikke et der burde følges, og jeg ville blive trist hvis Bee Taechaubol hiver Doyen Sports Group med ind i Milan såfremt han skulle købe sig ind i klubben.
http://oi57.tinypic.com/w0l3xk.jpg

Milan gør det næsten for let at tage pis på klubben. Hello Kitty skulle i øvrigt være Berluscas foretrukne åbningsreplik blandt kvinder.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
"@OptaPaolo: 9 - #ACMilan have conceded nine headed goals in the league this term, more than any other team. Recurrent."
Ja, det er desværre ikke så overraskende. Organisationen sejler - især på dødbolde.

Der venter en kæmpe opgave til en ny træner. Ikke meget fungerer på det her Milan-hold.
Mojn do!
Vi havde endda hentet en dødboldsspecialist til det område.
http://oi57.tinypic.com/w0l3xk.jpg

Milan gør det næsten for let at tage pis på klubben. Hello Kitty skulle i øvrigt være Berluscas foretrukne åbningsreplik blandt kvinder.Suk, i starten blev man vred og frustreret, men nu er det efterhånden bare tragikomisk, og man kan ikke gøre andet end trække på skuldrene og grine, mens man dør lidt mere indenvendigt.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce