Snak

Mere indhold efter annoncen
For at uddybe min pointe så i kan forstå det:

Selv verdens bedste træner ville ikke kunne føre os tilbage til "toppen"...

Ledelsen førte Juve tilbage til toppen, IKKE Conte!


Nu gentager jeg lige mig selv:

Det STØRSTE problem vi har er ikke på SIDELINJEN der er oppe i TOPPEN.

Problemerne vil fortsætte med den inkompetente ledelse, Fossa, det burde man efterhånden vide endnu..

"Old Lull Bee"
Selvfølgelig er det ledelsen der sidder med det primære ansvar, det benægter jeg heller ikke. Men Inzaghi er ikke den rette træner for Milan.
Det er lige før at jeg gerne ville bytte Mancini ud med Pippo.
Jeg ville hade, virkelig hade, at se Conte som træner i Milan. Han personificerer alt det jeg simpelthen ikke kan tåle ved en træner. Kværulerende, tøsefornærmet jubelidiot og en taktisk gimpe.

Heldigvis er han under kontrakt ved det italienske fodboldforbund, og uagtet at han har skabt sig utallige gange allerede, så tror jeg ikke han skrider fra landsholdet, inden de har været igennem EM, hvilket forhåbentlig kan redde mig fra min værste frygt. Fordi jeg mener at have læst at Maldini synes Conte er en dygtig træner…

Galliani har i øvrigt fortalt Preziosi at Genoa ikke får lov til at leje Niang for den kommende sæson. Det kan dog også betyde at Genoa må hoste op med en sum penge, såfremt de vil have ham, eller at han eventuelt kan indgå i en handel hvor bl.a. Bertolacci er på Milans radar.

Uagtet vil det for Galliani være svært at sælge en mand nu, når der ligger et muligt ejerskifte rundt om hjørnet, så er det selvsagt idiotisk at sælge en potentiel spiller, hvis den nye sportslige ledelse ser et lys i Niang.
Den rette træner er et vidt begreb. Jeg syntes at Inzaghi på mange måder er offer for omstændighederne. Ligesom Seedorf og Allegri var det.


Alle syntes at Allegri skulle skride fordi resultaterne ikke flaskede sig, det samme med Seedorf. Min holdning vil stadig være den, at så længe at der ikke bliver lagt en strategi og handlet ind med fornuft så vil Milan ikke kunne rejse sig.

Når spillere skal til vores klub, skal vi tilbyde dem noget andet end ren og skær penge. Vi skal have spillere ind som tror på projektet og ikke bare håber på at genoplive deres falmede karriere. Det mener jeg ikke Galliani kan.

Pippo gør hvad han kan og, som Stankovic, så går det altså ikke bedre for vores kære naboer i Inter bare fordi de har hyret en træner der har et bedre CV.

Inzaghi er ikke drømmen men hvis vi begynder at lege vi er Palermo hjælper bare ikke på problemet (læs ledelsen) det er symptom behandling.


Ifht. Niang er jeg lidt i vildrede pt. han har bestemt potientale men hvis han kan bruges som brik til et evt. Bertolacci bytte ville jeg foretrække det. Niang ville komme i klemmme i vores trup da vi har en overflod af wings, derudover virker han bedst i angrebet, i de Genoa kampe jeg har set, med men makker. Noget som vi jo bekendt ikke gør
"Old Lull Bee"
Det er selvfølgelig nødvendigt med en rød tråd der starter helt fra toppen, med strategisk korrekte indkøb, således at træneren har noget at arbejde med. Men det er klart at man også skal caste den korrekte træner, jeg mener bestemt at træneren kan gøre en forskal, også under de nuværende forhold i Milan.

Problemet med samtlige trænere siden man sagde farvel til Carlo, er at så længe at plan a ikke fungere, så slår de over i hovedløs kylling mode, og desperationen lyser ud af deres handlinger. Med Milans nuværende forfatning i betragtning, så er det en erfaren træner der er brug for, en der har en klar ide om hvordan der skal spilles, men satdigvæk er i stand til rette ind efter, skader, kampfor og modstander. Og her spiller erfaring en stor del.

Alle trænere siden Carlo, har været mere eller mindre grønne bag ørerne, og det siger sig selv at når også, uundgåeligt, både pga. økonomi, men også alder, stod foran store forandringer i truppen, så er det nødvendigt med mand bag roret der ikke stadig render rundt med ble.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
I min optik er Mancini ikke i nærheden af at være den træner som hans CV ellers kan antyde. Taktisk har han simpelthen vist sig at være ganske elendig, der mangler et tydeligt koncept på banen ligesom at der hellere ikke findes en plan b. Uden at have set mange kampe i Manchester City synes jeg alligevel i nogen af de kampe jeg så, at man i perioder så den samme tendens med en manglende filosofi. Forskellen var blot at man havde et hold med ufattelig mange individuelle kvaliteter som ofte var det som skabte målene og derved pointene. Mourinho viste i den forbindelse da han kom til Inter hvor vigtigt det er at have en taktisk begavet træner hvis man vil helt til tops.

Jeg er overbevist om at Mancini ikke havde præsteret bedre end hvad man så fra Allegri, Seedorf og nu fra Inzaghi, da mange af de ting som mange af jer bebrejder Pippo for, kan man ligeledes med rette bebrejde Mancini for. Hvad der er brug for i begge klubber er ikke en træner med et sindsygt godt CV, da det alene ikke kan gøre opgaven her og nu med mindre vi snakker om en top-top-top træner, hvilket er urealistisk med den stand som begge klubber befinder sig i pt. Det vigtigste er at holde fast i et spillekoncept over flere sæsoner og købe spillere ind til det. Milano klubberne har til sammen haft 11 trænere i de sidste 5 sæsoner. Det kan i den grad ses på den strøm af "forkert-castet" spillere som er gået ind og ud af klubberne. Som sagt ser jeg slet ikke så stort et lys i Mancini men ikke desto mindre må man give ham chancen over et par sæsoner for at se om det ikke vil flaske sig alligevel nu når det andet alternativ med at smide en ny ind på sæddet igen og igen ikke har fungeret. Den samme tilgang vil jeg mene at i burde have til det, da de trænere der nævnes som erstatninger jo ikke ligefrem skriger af at være markant bedre alligevel.
Jeg tror mere vores tilgang er ikke at have en tilgang. Vi er verdens mest ´ad hoc´ klub.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Jeg syntes nu i retrospekt at Allegri egentlig gjorde det godt.

Han har ihvertfald i min bog bevist sig selv som en endnu mere kompetent træner end Conte. Allegri havde jo også stort set samme CV som Klopp da han kom til Dortmund.

En træner i egen liga med nogenlunde succes i en midterklub.
"Old Lull Bee"
Iøvrigt snakker vi jo om Berlus evindelige PR kampagne, det har skadet vores klub. Balo, Torres osv. er signings som ikke just har gavnet os.

Og nu hans Forza Italia projekt.

Hvis vi får en ledelse der behandler ACM som en forretning ser det godt ud.

Juve må være eksemplet at følge, da vi ikke tilnærmelsesvist setuppet til at lave en Dortmund, Barca, Saints osv.
"Old Lull Bee"
annonce