Snak

Mere indhold efter annoncen
Sørgeligt at Saponara aldrig fik chancen i Milan..
@serpente

Held spiller en rolle, men det er ikke årsagen til Juventus´ succes. Mht. indkommende spillere der har slået til handler det i langt højere grad om at lave sit forarbejde godt nok, hvor en mand som Paratici er blandt de bedste i branchen. Det er et enormt arbejde han lægger i hver enkelt spiller inden de skriver med klubben.

Hvad angår skader, så har vi ikke ligefrem været forskånet i denne sæson. Vi har haft en del langvarige skader til nøglespillere, men modsat andre hold i Italien, så har Juventus bredden til at klare sig alligevel. Igen pga. Paratici og Marotta´s gode arbejde.

Som skrevet tidligere, så handler det om at have kompetente folk i ledende stillinger, og det har Juventus.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Uden at gå ind i snakken om hvor meget der vil være til rådighed for Milan, og hvem der køber dem osv. så glæder jeg mig sgu til at se hvordan deres mercato udvikler sig. Det er lidt ris til egen røv, men jeg savner sgu et slagkraftigt Milan hold i disse tider.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
@ Promo

Det er jo det. Ingen ved jo rigtigt hvem der kommer ind – man kan gisne hvem der vinder ”kapløbet” men ikke rigtig vide sig sikker. For mig handler det personligt om at få en afklaring, så man ikke står i det nuværende vakuum med endnu en elendig og spildt sæson, men uden nogen form for fremtidsafklaring. Og jeg ved ærlig talt ikke om jeg venter med længsel, eller med gru imod den beslutning, fordi de sidste ti år har været en lang parade af den ene dårlige beslutning efter den anden. Både på ledelsesplan, sportlige sektor, og i den kommercielle har man ikke taget nogle beslutninger førend Barbara rent faktisk varetog et område af Milan, som slet ikke er blevet professionelt ført. Hun skal så ikke hives med indunder paletten af dårlige beslutninger, fordi hun har faktisk gjort et ganske fint stykke arbejde hidtil.

Hvis Silvio trækker stikket i forhold til et salg, og laver det stupide ”all-italian”-projekt vil en træner som Maurizio Sarri være at foretrække. Fordi jeg bilder mig heller ikke ind, at andre mere interessante trænernavne ville se de store perspektiver i at være træner for et sådant Milan-projekt.
Gusten
Det er nemt at få titlen dygtig og kompetent, når man kigger i bakspejlet på en succes, men at sige at held ikke spiller ind i succes er jeg lodret uenig i. Der er så mange marginaler der spiller ind i fodbold og held er i den grad en stor del af den. Der er ingen der bare med ren viden kan have succes på transfermarkedet. Hvor tit har man ikke set handler, som alle spåede succes, men som endte i ren fiasko. Det er jo også derfor man ser trænere have blandet succes. Se Ancelotti - det ene år verdens mest geniale, og nu bliver han sikkert fyret. Fodbold vil altid være uforudsigeligt, og derfor har CL stadig ikke nogen dobbelt vinder, for det kræver dygtighed og en masse held (eller Messi og Ronaldo som bare år efter år aldrig er skadet og aldrig falder i niveau og score 10 cl kasser i snit)Jeg husker i øvrigt stadig da real udtalte (vi er ikke misundelige på Messi, vi har Robinho)Havde Messi udviklet sig som Robinho, havde Barca sikkert ikke haft den samme succes.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Hvem siger held ikke spiller ind?

"Det er nemt at få titlen dygtig og kompetent, når man kigger i bakspejlet på en succes"

Ovenstående er alligevel noget af det dummeste jeg længe har læst. At kigge i bakspejlet er sgu da den eneste måde at vurdere om man har fået succes eller ej.

Bliver forarbejdet gjort grundigt, så spiller held en mindre rolle, end hvis man køber spillere ud fra et spil FM. Det giver vel trods alt sig selv?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Gusten
"Held spiller en rolle, men det er ikke årsagen til Juventus´ succes"
fra første svar

"Hvem siger held ikke spiller ind?" spørger du så bagefter?!?

Kan du selv se det?

Ovenstående er alligevel noget af det dummeste jeg længe har læst. At kigge i bakspejlet er sgu da den eneste måde at vurdere om man har fået succes eller ej.

Jeg siger jo sådan set heller ikke andet, så hvorfor er det dumt? Jeg siger intet om at man ikke kan måle succes ved at se i bakpejlet, jeg siger blot at det er nemt for dig at rose dem når det er gået godt, men at du ikke kan påstå at der intet held har optrådt.

Men det er vel en del af din måde at debaterer på, det med at over tolke og nedgøre, og fred være med det. Jeg kan leve med at blive kaldt dum at høre på.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Du skriver jo direkte: "men at sige at held ikke spiller ind i succes er jeg lodret uenig i."

Eftersom vi er de eneste debattører, så formoder jeg den var rettet mod mig. Jeg skriver netop at held spiller en rolle, men ikke i det omfang du vil gøre det til.

"jeg siger blot at det er nemt for dig at rose dem når det er gået godt, men at du ikke kan påstå at der intet held har optrådt."

Igen, jeg har aldrig skrevet held ikke spiller en rolle.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg tror vi lukker den her. Vi taler tydeligvis forbi hinanden, så vi må prøve igen på et andet emne, så kan det være det bliver bedre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Fuck hvor typisk.
"Old Lull Bee"
annonce