Snak

Mere indhold efter annoncen
Så fik vi lige vores røde kort nr 10. Det højeste i ligaen. Hvor fanden bliver disciplinen af?
"Old Lull Bee"
Problemet lidt med Allegri var at når man havde bolden var der ingen rød tråd, han var dygtig til at organisere holdet og sette dem up taktisk, men når vi ikke havde de offensive x-faktorer, så skabte vi oftest ikke særligt meget. Men han er stadig en meget dygtig og kompetent træner, men nøj hvor jeg håber på Emery i Milan.
Det bliver jo absolut ikke nemmere med alle de røde kort. Havde vi haft bare halvdelen, havde vi sikkert stadig kunne nå Europa League, men alt er håbløst i år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Så røg vi sgu op på hele 11 røde kort. FANTASTISK! Hold da kæft en omgang. Tak for en dårlig start på søndagen, Milan.
"Old Lull Bee"
Det var så 11 :( Kæft vi stinker. Det er sku det ringeste fodbold jeg har set i snart 25 år som Milan fan
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
OG for at gøre ondt være har Saponara lige scoret igen for Empoli. Niang & Saponara stråler ligeså snart de kommer væk fra Milan, det er en skandale fra vores side af..
Saponara og Niang vil ikke ændre en skid i det nuværende Milan. Klubben er syg, og der er helt andre drastiske midler der skal til for at ændre klubbens kurs end to unge mænd, der spiller i den ene og anden sekundaklub. Samtlige spillere i Milan bliver ramt af en kollektiv depression, så snart de påfører sig den rød/sorte-trøje.
Lidt skummelt med hattrick-mageren udlånt fra Juve også. Det fortæller lidt om de skotske forhold i denne tid. Der er langt til Milan fra den første halvdel af halvfemserne, og nu er udfordringen at få noget realitetssans ind i foretagendet, inden der går helt Liverpool i den, hvor man står tilbage med klassiske mesterskaber og et skævskudaf en ChL-triumf, hvor tiden stille sejler væk med virkeligheden.

Med andre ord; kan I ikke bare få styr på jeres lort?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Jo, Bosse. Det kræver bare at man gør noget, som er umiskendeligt svært i øjeblikket i Milan: At tage bare én rigtig beslutning.

Lige nu svæver den nuværende ejer rundt i hans ego. Først vil han finde en minoritetsaktionær på 20-30% af aktierne. Så overtalte hans finansieringseksperter i Finninvest ham til at afgive majoriteten, fordi de alle dage bestemt ikke har været glad for at Milan var en del af Finninvest, fordi det som det eneste ikke blev kørt som en forretning og kostede betydelige summer. Men den kære Silvio, bryder sig så og sige ikke om den mediebevågenhed som nogle af de interesserede fik. Og det kommer fra selvsamme mand, som har benyttet Milan som et stort pr-stunt siden 1986, hvor han overtog klubben – alt for at fremme hans egen person, men det er selvfølgelig noget andet når det er andre som får spotlightet.

Nu er han så tilbage til at ville afgive 35% af aktierne. Jeg tror dog at han har indset at for at få en minoritetsaktionær på 35% pt. til den nette sum af 250mio€, så må han indgå klausuler hvori han afgiver magten mere og mere gradvist, fordi ingen normal investor med bare en smule hjerne, vil sidde på sidelinjen til de beløb, der skal smækkes henover disken.

Vi kan da også tage Galliani for en stund. Manden er en lefler og omvandrende retardo, men en eller anden klaphat har syntes det var en vældig god idé at indføre en klausul i hans kontrakt(gående til 2018) at skulle han blive bedt om at forlade sin post før tid, så var han berettiget til 100mio€ - meget flot stykke arbejde!

Det skal siges at Silvio ikke har gjort det let for Galliani, da han pludselig ingen penge havde og rent faktisk skulle få en sportslig forretning grundet FFP. Han fuckede det så op i stor stil med køb af Zlatan og Robinho, som Milan ikke havde råd til, og som nær havde kostet ham jobbet, havde Ladyen fået sin vilje. Men det skal ikke fraskrive ham fra, IKKE at benytte Milans enorme scoutingnetværk, hvor han i stedet løber rundt som den lefler han er, og overtager over-the-hill-lort fra hans europæiske venner.
Jeg gemmer bare min BA trøje væk til bedre tider.
Wise Men Say...
annonce