Snak

Mere indhold efter annoncen
Lentini, du kan godt glemme at nævne store navne uanset kontekst, der er åbenbart nogle der aldrig bliver trætte af at smide FFP kortet. Det på trods den diskussion er taget og at alle selvfølgelig er beklendt med begrebet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Åbenbart må man ikke diskutere hypotetisk længere for så kommer "realitets politiet" og smider FFP kortet.


Ha ha ha ha Stankovic har Inter hørt om FFP for i smider da med penge (mange flere end os) omkring jer.

Pas din egen tallerken og hvis du absolut skal kommentere så vær venlig at gå nogle sider tilbage og læs, for den diskussion har vi taget.

Derudover har Lentinis indlæg intet at gøre med FFP, så smut ind i din Inter tråd og diskuter jeres nederlag til Genoa

Edit: Hvad Bishop sagde..

"Old Lull Bee"
Hvis vi skal tage FFP med i ligningen, så kan vi snakke Munoz, Khedira(fordi det er fri transfer-spillere) og så ellers lejeaftaler en masse, mens Galliani skal fortsætte arbejdet med at overtale andre klubber til at frigive deres skrald. Derudover skal vi så sælge fra i stor stil.

Og blander vi så de æbler og pærer, som Stankovic var i gang med jvf. mit første indlæg, så bliver det et rungende klart nej fra Ancelotti.
Og for lige at snakke om noget mere alvorligt, så er det forhåbenligt sidste gang du, Lentini, sammenligner min underskønne søn med Cunte.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ha ha ha ha Stankovic har Inter hørt om FFP for i smider da med penge (mange flere end os) omkring jer.


Kan du ikke i det mindste læse det indlæg jeg skrev tidligere på dagen? Tak. Inter får som jeg skrev selv problemer med det her til sommer. Det er allerede blevet offentliggjort. Som skrevet ønsker jeg vitterligt at Milan tager nogle skridt frem, men ligesom man ser i den anden del af Milano er der kommet en faktor ind der gør, at de glade 90´er dage hvor man smed sig rundt med penge ikke er en mulighed længere.

Så kan i kalde det for at blande lakrids og vingummi.
Det er jo en blanding du er ude i. Mit indlæg handlede om hvad der kunne være interessant for Carlo, som kunne gøre ham det mindste interesseret i at træne Milan igen.

Sorry Bishop - det skal ikke ske igen. Som straf får jeg nok en datter med paryk til juli.
Det er fint Stank. videre... Det er pointløs at diskutere.

Havde vi ikke nærmest sikret os Munoz i Januar.?

Det virkede som en sealed deal ifølge Zamparinis udmeldinger i vinterens transfer vindue.

Vores trup til Torino ser også særdeles tynd ud men det kan jo være at Mastalli får chancen. Inzaghi melder da også at enten får SES chancen ellers bliver det Di Molfetta

Det skulle så også være eneste incitament til at den ellers værdiløse kamp, jeg har så også valgt at være på arbejde under aftenens kamp.
"Old Lull Bee"
Milan hentede Paletta i stedet for Munoz. Ingen af de to bør være i klubben.
Mojn do!
@Lentini

Ja, Conte vandt mesterskabet foran Allegri i hans første sæson fordi han var bedre til at skrige end Allegri. Come on, du kan forhåbentlig godt selv se hvor dumt det er.

Milan har netop brug for en mand som Conte, der kan motivere som få, og få meget ud af selv middelmådige spillere pga. disse evner. En træner der har vist han mestrer liga systemet som få andre.

Ancelotti giver meget lidt mening i Milans tilfælde. Han er notorisk for at klare sig ganske middelmådigt med selv stærke hold i den hjemlige turnering, da hans primære fokus altid har været europæisk. Ikke rigtigt noget Milan kan bruge til ret meget på den korte bane.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg er helt enig med Gusten, som sagt jeg spillerne træner virkelig hårdt under Conte og Conte vil kun have spillere der virkelig arbejder for holdet. Jeg tror netop han kan skabe en positiv træningskultur i Milan, som vi har brug for. Fordi af hvad jeg har læst så er der også problemer på træningsbanen.
annonce