Snak

Mere indhold efter annoncen
Mandzukic ville da være klasse at hente, Foggy? En stabil måslcorer igennem et par sæsoner efterhånden, kan Milan servicere ham ordentligt, så skal han nok banke omkring 20 ind på en sæson. Virkelig undervurderet angriber, de har jo slet ikke savnet Costa i Atletico. Det eneste der taler imod er hans alder, men givet at han er en boksangriber, der ikke lever på sin fart, så kan han sagtens have 3-4 gode år i sig nu. Kan du nævne mig en anden målscorer på hans niveau, som ville være realistiske for os?
Det eneste der taler imod er hans alder


Mandzukic er netop fyldt 29 år for 5 dage siden. En samme type, Luca Toni er 38 år (ja, faktisk i dag - tillykke til il Bello) og er p.t. øverst på topscorerlisten med 21 mål :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Lige præcis, boksangribere som ham kan stadig være klasse selvom de er oppe i 30erne.
Milan har bare ikke ry for at have succes med boksspillere.

Jeg ved ikke, om man kan kalde Pippo for en typisk boksspiller, men ser vi bort fra ham, er det kun Crespo og Gilardino, der havde succes som boksspillere i klubben, og det er efterhånden ti år siden.

Meget kommer også an på den formation, en ny træner vil spille med.
Mojn do!
Havde jeg været en del af Milans ledelse, havde Rami stået skoleret på mit kontor. Hvis han rent faktisk har været så illoyal så han har sagt hvad han citeres for, var han røget ud på røv og albuer med 50.000 km/t.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Bierhoff var vel også boksangriber?
Det er jo også 15-20 år siden efterhånden.
Mojn do!
Helt enig, Viola.

Meget god måde at fyre sig selv på.
Rami gjorde også noget ligende i Valencia. Synes det er synd, fordi han er en god forsvarsspiller, men forståeligt hvis de gerne vil af med ham nu.
De store Milan hold har altid haft store angribere - van Basten, Weah, Shevchenko, Inzaghi, Zlatan.
Forsøget var at få endnu en i Balo - det "projekt" materialiserede sig aldrig. I øvrigt en interessant tanke hvad der kunne være blevet af ham på et velfungerende hold.

Den sidste store angriber vi havde - Zlatan - gjorde hele holdet bedre.

Er Mandzukic en dårlig angriber? Nej, han har da bestemt målnæse. Men han er ikke én der kan bære holdet.

Derfor ser jeg det heller ikke som løsningen.

Jeg sidder stadig med et håb om at se Zlatan tilbage. Han vil bestemt være dyr, men spørgsmålet er om han ikke er det værd. Hans løn vil formentlig være omkring 8 mio. årligt. Ud med Rami, Mexes, Essien, Muntari og ind med et par talenter til langt færre lønkroner.

Et alternativ kunne være Mitrovic i Anderlecht som vi også er sat i forbindelse med ved flere lejligheder.
En spiller der fylder lidt i landskabet, kombineret med en fin teknik og krydret med noget af Zlatans "fanden-i-voldskhed". Dermed har man også en angriber til fremtiden.

Og så håber jeg da under alle omstændigheder at Niang kommer tilbage og får nogle kampe. Han har jo i hvert fald bevist at han kan spille på toppen.
En "fræk" løsning kunne være at satse på Niang - evt. i rotation med Destro. Han synes at være en spiller med et fantastisk potentiale.
annonce