Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå ja Darmian rygtes tilbage til Milan. Måske cerci den anden vej. Kunne passe godt med jagten på italienske spillere
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
SES skal blive..
SES kommer ikke til at fungere under Carlo og hans 4-3-2-1 formation. Cash in nu eller find en anden træner.

"Old Lull Bee"
Lad os nu se, Ancelotti var jo selv ude efter at bringe SES til Madrid, efter SES´s fantomefterår, så i et eller andet omfang mener Carlo vel nok han kan bruge ham. Jeg er dog enig i at vores tidloigere trænere ikke har formået at bruge SES fornuftigt på andre steder end venstre wing pladsen
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Medierne har ellers travlt med at skyde på budget. Republica skriver 70mio? + frasalg til investering.... Man må da håbe at de ikke bliver skuffet når de mercatoen er overstået slut august.
Jeg ved ikke hvad jeg regner med, men en ting er sikkert, bruger Milan +50m så køber jeg tv abonnement til at se Serie A igen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jeg tror stadig ikke på den. Den skal bekræftes fra alle sider og jeg skal se en underskrift før jeg tør tro på den. Men okay,jeg var også meget skeptisk omkring Balos skifte.

Med Il Berlu ved roret kan alting ske
"Old Lull Bee"
Forstår ikke hvorfor Galliani prøver så meget på Ancelotti, da han nok ender med at sige nej og hvem siger ikke at de skader han har bliver forværret, så han ville være nød til at sige op?
Galliani er en snu ræv der har færden af sit bytte. Når han er i det mode, så er det fordi han er tæt på, og så plejer det at gå som han ønsker. Hvis den operation var så alvorlig ville de jo ikke mødes igen og igen om det skifte
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Jeg forstår sgu ikke den påståede interesse i Mario Suarez. Han er jo bare en ny slags Nigel de Jong.
annonce