Snak

Mere indhold efter annoncen
Tak for konstruktive svar. Held & lykke til jer i aften. Troede ikke i så os ( Celtic ) som en reel trussel !? men 1-1 er vi også godt tilfreds med. I har jo 1-2 spillere der koster mere end hele vores hold :)
Det er kun hjemme på Celtic Park jeg tror på mirakler. San Siro med 80.000 er svær for ALLE hold :(
Celtic Football Club since 1990 Sympati for : Liverpool, Hibernian, St. Pauli, OB. "Celtic jerseys are not for second best, they don't shrink to fit inferior players" Jock Stein
Der kommer nok også kun 50.000 :-)

Alle hold i CL er trusler for dette Milan-hold, der er markant svækket og samtidig ikke kan få det til at køre.
Mojn do!
Total jinx.

Jeg er sikker på, at I vinder stort i aften.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Jeg forventer også at droppe kampen i aften. Det bliver utvivlsomt mere spændende at sidde med specialet.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
@bHoy1977
Der er naturligvis ingen tvivl om at Milan på papiret er favoritter. Og det ville da også være en stor skuffelse hvis vi ikke vandt - omend skuffelse ikke er et ukendt fænomen for Milan-fans.

Vi spillede indledende runde mod PSV med et hold der ikke var meget anderledes end det vi stiller med i aften - og var, i min optik, 1-2 niveauer bedre.
Det var dog primært i kraft af taktisk overlegenhed mod et hold hvor gennemsnitsalderen var omkring 20 år.

Jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke kender frygteligt meget til hverken det nuværende Celtic hold eller skotsk fodbold i almindelighed.
Men det ville dog undre mig hvis det ikke stadig handlede om fighterhjerte, god fysik og ikke mindst højt niveau i dødboldsituationer.

Og lige præcis det er noget der ikke passer Milan-holdet så godt. Navnlig på dødbolde har vi vist og særdeles sårbare.
Så, jeg hører også til dem der bestemt ikke ser kampen i aften som en walk-over. Faktisk så ser jeg "lettere" kampe mod Ajax.

Jeg ville ikke blive overrasket hvis vi stod tilbage og kun havde fået 1 point imod jer over to kampe.

Og i den forbindelse; god kamp til dig også :)
Rossoneri@

Tak og lige over :)
Celtic Football Club since 1990 Sympati for : Liverpool, Hibernian, St. Pauli, OB. "Celtic jerseys are not for second best, they don't shrink to fit inferior players" Jock Stein
Birsa starter inde og poli på bænken?? Er jeg den eneste som ikke forstår allegris valg ?? Ved godt birsa er offensiv midt, men den poli eller robinho sgu godt spille
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Charlie Mulgrew trækker allerede tiden efter 50 sekunder med det frispark, hehe.

Tror sgu det ligner en 4-3-3. Fornuftigt nok.
Overraskende fornuftig start. Selv af Birsa.
Pis tysker. Han er så elendig Wolfgang Stark.
Mojn do!
annonce