Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kunne sagtens forestille mig at man ender med Montella på bænken.


Det kan sagtens ende med Montella. Ifølge alle forlydender ryger han i Viola - eller går selv - efter at have lagt sig ud med supporterne.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Jeg må nu også erkende at jeg er noget skeptisk. Ancelotti og selv hans kone har snakket et års pause fra fodbolden.

Montella er lige en kende for naiv i sin spillestil til min smag.
Carlo er selvfølgelig slet ikke en done deal, men nu møde nr 4? Om ikke andet så er det i hvert fald ikke udelukket, uanset hvad han og konen ellers udtaler.

Jeg kunne også forestille mig at der bliver snakket om en aftale der involvere en eller anden form for skånekost, indtil han er på toppen igen efter sin operation.

Det undrer mig i hvert fald at man i Milan ledelsen er så åbne omkring møderne med Carlo, og at Berlusconi ikke holder sig tilbage. Det må alligevel anses som lidt af en nederlag, hvis det ikke lykkes at lave en aftale med Carlo, særligt nu når Berlu er inde omkring politik igen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ancelotti skulle have udsat sit svar til 03 Juni, 50/50 på om han siger ja.

Og et transferbudget i omegnen af 120mio går igen og igen.

Hvornår er det at der er valg? Det kunne jo godt tyde på rent valgflæsk.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
En 3 årig periode med 120 giver jo 40 om året, så det er vel ikke urealistisk. Stadig kun halvdelen af hvad premierleague suptop bruger. Jeg vil sige at mindre ikke kan gøre det hvis vi skal tilbage. Man påtænker sikkert 60 i år så man kommer i europa og 30 de to sidste år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Budgettet der bliver skudt på er til denne sommer, Serpente. Ikke at man skal lægge for meget i de eksakte beløb.

Bishop, jeg mener det er d.31.maj, der afholdes valg. Sjovt som Carlos beslutning kommer efter er valg... Tsk tsk..
En smule trist dog, hvis Ancelotti sådan uden videre går med til at holde fansne for nar. Hvorfor jeg dog også stadig har et håb om at der rent faktisk er en solid chance for at han siger ja.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Lentini
Ang. Beløbet så er det jo ikke et officielt beløb? Derfor er det jo gætværk fra pressen, måske endda bevidst at de vil have det til at lyde som et her og nu beløb. Jeg ser det dog som mere realistisk at det er til hele kontraktperioden. Vi snakker jo en milliard danske, og den køber jeg simpelt hen ikke. Skulle det vise sig at være i år, så skal vi have lavezzi thiago og zlatan fra psg. Khedira og isco fra real. Jeg tør dog ikke tro på det beløb, af frygt for en rimelig sikker skuffelse
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Hvornår er det der kommer afklaring ifht. stadion planer?

Er det ikke ret snart?
"Old Lull Bee"
I et interview lavet lige efter dagens møde, oplyses at milan og ancelotti er enige om forholdene, og ancelotti udtaler at der er en tænkepause med 50 % chance. \"Vi får se\" svare han til om han tager en pause. Galliani erklærer at forholdet til inzaghi er det samme, men at jobbet som træner indebærer risiko for fyring. Jeg tror ikke det her er spin. Ancelotti kommer på plads. Det håber jeg ihvertfald
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce