Snak

Mere indhold efter annoncen
Fedt hvis Alex skifter hjem til Santos. Så mangler vi bare Bochetti, Zapata, Paletta, Albertazzi, Zaccardo, Rami, Mexes og Bonera, så er udskiftningen i forsvaret på plads.

De Sciglio og Abate bør være eneste gengangere.
Mojn do!
Enig med Rosso. Vi skal i Champions League, så derfor skal man naturligvis også hente spillere man ved giver garantier, og man får vel næppe større garantier end Zlatan i denne verden. Og hidtil har man da afvist Radamel Falcao, som Nelio Lucas skulle have foreslået, så helt blind er man vel ikke.

Med Zlatan er angrebs-indkøbene også mere eller mindre slut, og man kan fokusere på den resterende del af banen.

Foggys vilde afgangsliste tegner et meget godt billed af defensiven. Ud fra hvad der er skrevet i medierne, så har vi kun Bonera og Paletta tilbage til centerforsvaret. Hidtil har Galliani snakket med Raiola om Ely, Maksimovic har været rygtet til, men der mangler en til – og den sidste skulle gerne være topklasse- eller snarlig topklasse. Personligt har jeg svært ved at finde en, men det hænger nok sammen med mit mancrush på Thiago Silva.

Til midtbanen kan jeg egentlig godt leve med Soriano og Mauri, såfremt Bertolacci kommer til, mens den sidste skal være i Witsel, Herrera, Kondogbia-klassen..

Går alt dette op i en højere enhed, så er min eneste bekymring, serberen på bænken.
Ja, men han er vist ikke helt officiel endnu og bliver det forhåbentligt heller ikke.

Emery har forlænget i Sevilla og kan udelukkes.

Sarri kan ikke udelukkes, og jeg vil foretrække ham over Mihajlovic. Montella tror jeg ikke på.

Det bliver en svær tjans, uanset hvilken træner, der bliver sat i spidsen for det her hold. Mihajlovic har måske psyken og temperamentet, men kan han tøjle et omklædningsrum, der ikke har noget hierarki?

Jeg vil helst have en erfaren træner. Seedorf og Pippo bragte ikke noget godt med sig.

Mojn do!
Jeg kan ikke huske, hvornår jeg nogensinde har siddet og heppet på Juve, men mit had til Barcelona er uendeligt.

Forfærdentlig aften, så jeg tog hjem istedet for videre i byen. Det er nok også klogere i forhold til træning og arbejde i morgen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Sarri er mere eller mindre blevet bekræftet i Napoli, så det bliver i hvert fald ikke ham. Montella er taget på ferie - noget man ikke er så glade for i Firenze, da han ikke har givet dem et svar.

Men jeg tror, hvis man skal hive en styrke frem ved Mihajlovic, at han ikke finder sig i noget ævl og kævl fra spillerne. Han var jo meget klar i spyttet og retorikken, da Eto’o forlod træningen før tid uden tilladelse fra Mihajlovic. Det endte da med at Eto’o undskyldte. Så jeg tror Mihajlovic er typen, som ganske klart signalerer at han er chefen. Tilføjer du en type som Zlatan, ja, så har man da absolut en mand der drøner ind på en klar førsteplads i hierakiet.

Det var også med den hensigt at jeg i et tidligere indlæg skrev Silva, Schweinsteiger og Zlatan som tre keysignings, fordi de er bare naturlige ledere som svinger taktstokken. Skulle jeg tage det spillemæssige først, ville jeg skifte Schweinsteiger med Gündogan. Men holdet har mere brug for lederegenskaber end flair lige for tiden. Derfor skrev jeg også Witsel før, fordi han er lidt af et brød der fylder. Gündogan er min ”romantiske” tilføjelse af midtbanen. Men der er nok mere brug for lederegenskaber, hårdhed og dedikation end ”romantik” på nuværende tidspunkt.

På den anden side så tror jeg typer som Cerci og Ménez vil have det svært under en autoritær type som Mihajlovic. Cerci er typen, som skal vide at han er stjernen. Det var han i Torino, men ingenlunde i hverken Roma, Fiorentina, Atlético eller Milan. Ménez er en følsom karaktér, som gerne skal vide at træneren stoler på ham, som gør han føler sig tryg. Jeg har bare en fornemmelse af at Mihajlovic-Ménez er et dårligt match.
http://www.football-ital…-join-milan

Dani Alves?

Jeg ved sgu ikke rigtig. Han er transferfri, men vi har Abate til den back.
Mojn do!
Dani Alves vil være en katastrofe - ja, en skandale! Han er lige præcis den type spiller, hvor man hovedrystende kan erkende at Galliani igen ikke har lært noget som helst.

Abate er bedre, og meget billigere i drift.
Dani Alves lugter langt mere af Essien og Emerson end af Cafu. Føj dertil at han kræver €6 mio. euro om året - eller med andre ord noget a la det samme som Zlatan siges at skulle have.

Med historiebøgerne i hånden, begynder man i høj grad at være urolig. Det kunne lige ligne Galliani at hente sådan et chok ind.

Dani Alves er ikke en dårlig spiller, men jeg er overbevist om at han ville være en fiasko. Ikke mindst set i lyset af at han virkeligt stortrives med de velkendte Barcelona-krukke-attituder. Som vi tidligere har talt om, så vil det ikke være velset hos Mihajlovic.

Vi har Abate, De Sciglio kan spille pladsen, Zaccardo er en hæderlig backup og vi har en rigtigt spændende spiller i Calabria som gjorde et fint indhop mod Atalanta.
Jeg banker mit hoved ind i en væg 100 gange, hvis vi henter Alves. Bare for at sige det mildt
Enig. Alves vil være en falliterklæring af de helt store. Absurd dyr i løn, over the hill og uden taktisk forståelse.

Han bliver en større fiasko end Essien.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce