Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå ja, Montella er iøvrigt fyret i Fiorentina.
"Old Lull Bee"
Jeg tror slet ikke der er tvivl om at Mihajlovic er vores næste træner. Den eneste grund til at Pippo ikke er fyret endnu, og Mihajlovic officielt ansat, er man arbejder på at blive enige om en fælles opsigelse, og her vil et jobtilbud til Pippo være kærkommen. For alt i verden håber jeg ikke det ender som med Seedorf, dels er det dyre penge at betale, men det er nu selvforskyldt, det er ligeledes ærgerligt med den distancering der kommer mellem klubben og de store koryfæer.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
"Jackson Martinez´s agent: "There is a club that´s willing to pay €35m for the buy-out clause. The deal will be closed in the next few days."

Sikkert bare snak for at lokke andre til og evt presse prisen. Men er han ellers ikke lige sådan en striker vi leder efter, teknisk god og en klinisk afslutter der holder til i feltet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jackson M. bliver også serviceret i hoved og r.. med den midtbane de har. Han er dygtig, meget dygtig men ikke en som kan noget på egen hånd.

Det er spørgsmålet hvad vi har brug for. Hvis vi skyder alle pengene af på Jackson og ikke investerer kraftigt i midtbanen så er det lige fedt i min verden.
"Old Lull Bee"
Problemet er vel i lige så høj grad at de folk vi har der rent faktisk kan servicere en angriber, ikke har haft en anstændig angriber, i snart mange år, at levere bolden til. Enten har de været for dårlige eller også har de været alle andre steder end i feltet.

Monty, SES og Honda og til dels Menez, hvis han ikke går selv, kan alle finde ud af at ligge en god aflevering, men hvem fanden skal tage imod og sparke den i mål?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skal da i hvert fald love for at Galliani får brugt privatjetten. Turen går til Monaco, hvor der skal forhandles direkte med monegaskerne omkring Kondogbia. Dernæst er det lidt tvivlsom om rækkefølgen, men de næste to punkter er opsigelse med Pippo, og en tur til Tyskland. Hummels? Gündogan?
Monty har i denne sæson været en skygge af sig selv. Jeg vil endda påstå at han siden EM i 12 ikke har spillet op til niveau.

SES går selv og med sit højreben i venstreside haft svært ved at ligge ordentlige indlæg.

Honda har været Honda og har også trukket ind i banen.

Menez har trukket meget ned i banen for at hente bolden og derefter dribblet sig selv ihjel.

Jeg giver dig ret i at vi ikke har haft en stjerne angriber ala Zlatan men jeg mener at med Destro der kan lidt af hvert har potentiale til at blive capocannoniere men han har været strandet lidt ude for feltet.

Måske er vores problem også at vi kun spiller med 1 angriber på toppen, for de kan blive meget alene. Især i Pippos system med wings der trækker ind og backs der gerne burde overlappe.

Men jeg syntes at det mest symptomatiske for vores sæson har været hvor svært vores midtbane har haft med at slippe af med bolden. Poli, Muntari, Jack, Monty og De Jong har alle spillet til siden eller bagud. Det er også der hvor vi bliver straffet, da mange af vores bolde er blevet brudt her og dermed fået vores hold i ubalance.

Det er også her at jeg mener at Tielemans ville passe perfekt. Selvom han er ung må vi slå til nu. Han har fysikken og drivet frem ad banen til at gøre en forskel. Ham og Bertolacci som central og Witsel i en tilbagetrukken rolle så ville vi have en midtbane der kunne kvase alt og alle. Men det er jo bare fantasi.

Mht. De Jong så ville det være fint at lade ham gå for at give plads til nyt. Vi har en verdensklasse spille på en position som vi ikke kan udnytte, det er ærgeligt for både De Jong og Milan. Han er for meget et jern til hvad vi gerne vil og syntes at han nogle gange har været hæmmende for vores spil.
"Old Lull Bee"
Hummels er overvurderet. Men han er selvfølgelig bedre end det vi har pt. Vi kan godt få mere ud af vores penge end Hummels. Lad bare United få ham.

Gündogan har jeg det virkeligt svært ved. Hans skade i ryggen er alarmerende og spørgsmålet er om han kan finde tidligere niveau.

En sidste ting omkring Dortmund er hvor lidt deres spillere har præsteret efter de er blevet solgt. Det er vel nærmest kun Götze.

Kagawa var virkelig ingen succes ej heller Sarin. Bayern rygtes til at erstatte Lewandowski og har vel egentlig ikke leveret hvad der var forventet.

Galliani vil sikkert snakke Immobile end Gündogan og Hummels.
"Old Lull Bee"
Vi får godt nok svært ved at finde en dygtig centerforsvarer, hvis vi er ude i at Hummels er overvurderet.
I øvrigt skulle vi få svar på stadion idag. Altså om vi vinder udbudet. Kuverterne bliver ihvertfald åbnet idag.
annonce