Snak

Mere indhold efter annoncen
Ayew ryges til Swansea på en fri. Han er lidt samme type som Brahimi og det kan overraske hvis ikke bedre klubber lander ham. Swansea kører gerne en solidarisk pay as you play struktur, så det er næppe pengene der gør det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det behøver nu ikke være enten eller, jeg kan sagtens se at vi har brug for forbedringer på midtbanen.

"Gode spillere på midtbanen sender os i top 3 ikke en god angriber. Inter har Icardi som topscorer men han sender dem ikke i top 3"


Kan du ikke lige ringe og fortælle det til Zlatan, Nocerino og Boateng? Spiller for spiller er vores nuværende midtbane jo ikke dårligere end 2011/12. Zlatan var bare med til at få det absolut bedste ud af de spiller vi havde, og så var han selvfølgelig et bæst, med 28 mål.

Sandheden er selvfølgelig at det ikke er så simpelt, som udgangspunkt er det dog fint at have mindst en "klassespiller" i hver kæde.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ely har ihvertfald overstået lægetjek nu.
Hvor har han bestået lægetjek til? Er han ikke Milan ejet?
"Old Lull Bee"
Bishop: Nej det ved jeg godt at det ikke er enten eller. Men det hold du refererer til med Zlatan, havde vi også en Van Bommel på def midt. Han var en bedre "spillende" fodbold spiller en De Jong.

Ydermere havde vi også både Nesta og Silva i midterforsvaret som skabte ro fremad i banen.

Nocerino, Aqualani, Van Bommel konstellationen ved jeg ikke om Zlatan fik meget mere ud af... Vi havde bare et "overall" bedre hold.

Serie A var også en del svagere i 2011-12 end den har været i denne sæson hvor mange hold har taget point fra hinanden. Selv i Europa har calcio klaret sig godt.

Så kan du selv lige ringe til Zlatan fortælle ham det.
"Old Lull Bee"
Udover denne lille disput, tager et lille kig på dagens Milan nyheder, får man sig da godt nok kaffen galt i halsen.

Først så går Berlu og Agnelli i kødet på hinanden og det er da vanvittigt at vi ikke tager ved lære af Juves måde at køre forretning på. Agnelli har intet at blande sig i hos Milan men det er da barnligt at bruge vi har 5 chl trofæer i har tabt 4 argumentationen.

Nu kan jeg ikke forstå italiensk og læser kun de overskrifter på Football Italia så jeg ved ikke hvem der startede men det er da for pinligt det der...

Derudover så hilser satans hjælpere os velkommen og ser frem til samarbejde. Føj for helvede. Der begynder for alvor at lugte af svovl i ledelses gangene.
"Old Lull Bee"
@ Old Bull Lee

Agnelli mener, at en pris på 480 mio euro for 48% (svarende til en totalværdi på 1 mia euro) er meget overvurderet. Det svarer til 6 gange omsætningen, hvilket ikke engang verdens mest værdifulde klub, Man U, kan præstere (værdien er her 5 gange omsætningen). Juve er for øvrigt selv sat til 2 gange omsætningen i værdi.

Og ja, Agnelli’s udmelding skal sikkert ses som en spydighed i forlængelse af Silvio’s ”vores fem gange CL-trofæ vs jeres fire tabte).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Agnelli har også ret. Prisen som man har fået for den solgte andel, er langt over vurderingen. Men det er jo blot godt arbejde at få mere for en vare end den er værd (Se note).

Men så kan man jo så spørge sig selv om ikke Agnelli i bund og grund bare skulle blande sig uden om, eller holde sig for god til at kommentere på det i pressen. Lidt ligesom man i den anden lejr nok bare skulle lade det passere, i stedet for alt det personfnidder.

Jeg ved ikke rigtigt hvad nogen af parterne forventer at få ud af det.


Note:
Jeg sidder pt. og nærstuderer en spritny rapport omkring værdien af verdens 50 mest værdifulde football brands. Milan er nummer 14 på listen ligesom sidste år, Juventus er nummer 11 (13 sidste år).
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Er det dén rapport, hvor Fiorentina lige klemmer sig ind på 50. pladsen?

Har ikke set rapporten, kun læst de italienske artikler om den.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Agnelli har selvfølgeligt ingen konkret viden om, hvad Milan bør koste, og han udtalelse e ren idioti.

Det er jo netop derfor, at man laver en due diligence - for at værdiansætte virksomheden.

Det er højst sandsynligt, at virksomheden er solgt for dyrt, men at sætte tal på (x gange prisen), som Agnelli gør, er slet og ret useriøst.

Men jeg skal da gerne invitere ham til en storholdsforelæsning i værdiansættelse af virksomheder, skulle det have interesse.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce