Snak

Mere indhold efter annoncen
Det handler om at vi hurtigst muligt kommer i CL. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi henter store navne som eksempelvis Zlatan, Jackson, Miranda osv.

Milan har ikke tid til at spille unge spillere ind på holdet her og nu. Det kan komme næste år eller næste år igen. Lige nu er det vigtigste, at vi kan stable et hold sammen, som kan vinde kampe og sørge for, at vi kommer i CL næste sommer.

Bonaventura har givet sig 100% i den netop afsluttede sæson, og Menez har også gjort det godt. Problemet er bare, at der ikke er plads til Menez, hvis vi henter Zlatan og Jackson. Så han må videre. Vi kan evt. tilbyde ham plus penge oveni for Kondogbia. Bonaventura har ikke klassen til at spille fast for Milan, derfor må han acceptere en bænkplads. Udover disse to er det kun Lopez der har fortjent at blive hos Milan. Ingen af de andre vil jeg savne på det nye Milan hold.

Vigtigst er det, at vi kommer af med Bonera, Zaccardo, Essien, Muntari og van Ginkel. Men personligt ser jeg gerne flere spillere forlade klubben til sommer. Det er mere end på tide, at vi får ryddet op i truppen.
Grande Milan!
WTF

Den GM?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Return of the Jedi.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Tillykke med ham, det kan være Milan tråden bliver interessant igen :-)
Daje!
Apropos interessant, har Razz trukket alt liv ud af Roma tråden med sit exit fra bold?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Milan tråden er da interessant, med en stærk kerne af fornuftige folk anført af den altid informerede og skriveglade lentini. Men det er da fint hvis great milan kan komme ind med endnu mere debat. Jeg er enig med dig gm med hensyn til de spillere, og kan glæde dig med at essien er væk, og mon ikke ginkel også tager hjem. Muntari kommer også væk, men jeg er i tvivl med bonera og zaccardo. Sidstnævnte må da også snart være gennem den kontrakt? Desværre tror jeg de kunne finde på at skrive med bonera.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
I min bog er Bonera en af de ringeste spillere, der har været i Milan. Igen i denne sæson har han kostet Milan så mange point. At man som ledelse og træner ikke kan se dette, er mig en gåde. Kunne ikke forestille mig, at Mihajlovic vil gøre brug af ham. Han SKAL væk.

Nyt: Galliani har igen i dag drøftet Bertolacci med Genoa. Der arbejdes på at få Roma ud af billedet. Han ville ellers pynte på en yderst pinlig besat midtbane. Poli laver jo ikke andet end at løb forvirret rundt, Montlivo er konstant skadet, Essien og Muntari er pensionister, Suso, Bonaventura og Honda er middelmådig, van Ginkel er en tegning og så er der De Jong, som er den eneste på midtbanen der er værdig ti Milan. Hvor vil det pynte meget med Kondogbia på midtbanen.

Grande Milan!
"I min bog er Bonera en af de ringeste spillere, der har været i Milan."

Jeg troede den plads var forbeholdt spøgelset?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Razz, Caroe, Duck og Lehres fraværelse gøre det kedeligt at skrive ind i tråden alene :)
Daje!
Abate har endelig forlænget. Det er sku på tide og dagens bedste nyhed.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce