Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi skylder ikke Roma noget, efter I fik Ljacic :-D
Mojn do!
Haha, hvad i også bruge Ljajic til ? I har jo Constant og Urby. :P
Daje!
Haha, kæft!
Mojn do!
Jeg kan ikke huske at have set et ringere præstation af Milan i de seneste 4-5 år. Der var kort og godt INTET der lykkedes for spillerne i dag. Dertil kommer understregelsen af at nogle spillere bare ikke er gode nok til holdet.

Constant og Birsa spillede på et niveau jeg ikke tænkte muligt for spillere der trods alt er blevet signet af en af Italiens største klubber. I mit univers ville de være gode rotations-spillere i Serie B, 2. Bundesliga, Premiership osv. Det var simpelthen rystende at se.

Balotelli var også helt ved siden af sig selv og befandt sig som oftest langt nede i banen. Det var "klassisk" Allegri - 4-3-3 med et absolut fravær af kreativitet på midten.
Det var formentligt fraværet af et alternativ til Kaká som trequartista der "tvang" Allegri ud i at stille op i 4-3-3. Birsa var i hvert fald helt klart placeret som højre wing.

Muntari er i min bog sådan en hverken/eller spiller. Han mangler kreativitet, overblik og teknik ift at ligge på de brede pladser på midten mens han mangler taktisk forståelse og placeringsevne for at være et alternativ til de Jong.

Matri vil jeg ikke klandre noget da han kort og godt intet fik at arbejde med. Abbiati mener jeg også står en hæderlig kamp og redder det han skal redde.

Zaccardo var so-so, men laver en række fejl. Jeg håber det skyldes manglende kamptræning, da jeg hans niveau tidligere har været markant højere i Parma.

De Jong var stærk i erobringerne men smed, meget uvant for ham, mange bolde væk igen.

Kampen understregede behovet for minimum én ny midterforsvarer - gerne to. Mexes er for kluntet og tung når han står overfor hurtige angribere. Han mangler samtidig placeringsevne og evnen til at forudsige spillet. Maldini og Nesta levede længe på dette da de havde mistet deres speed.

Mere kreativitet til midtbanen - Honda er et oplagt bud.

Behovet for et alternativ på primært venstre back er også evident.

Jeg ser kampen mod Napoli som skæbnesvanger. Taber vi den, frygter jeg en sæson a la Inters sidste år.
En ny træner vil være mit højeste ønske. Vi har egentlig et udmærket hold, som slet ikke lever op til, hvad man kan forvente.
Mojn do!
Er til dels enig. Men Allegri kan ikke stå på mål for at fx Constant ikke kan tæmme en hjørnesofa eller ligge en aflevering over tre meter.

Der er et større problem i mit univers...
Vi spiller 4-3-1-2. Taktisk set stiller det nogle krav til de forskellige positioner - her mener jeg, i hvert fald set på bredden, at vi har et problem.

Keeper: Abbiati er en hæderlige målmand. Til tider fantastisk men til tider også det modsatte. Amelia er ikke egnet og Gabriel har formentligt ikke talentet.

Backs: de skal naturligvis have defensive egenskaber, men der er også behov for at de kan deltage i spillet fremme på banen.
Indlæg skal primært komme fra dem, da midtbanen i sit udgangspunkt er ret smal. Når Abate og De Sciglio spiller er vi godt dækket ind.
Problemet kommer med de næste i række. Urby er god fremadrettet - han kan dog ikke forsvare om så hans liv afhang af det. Constant kan kort og godt INTET. Zaccardo er hæderlig defensivt, men bidrager ikke til noget offensivt.

Central midtbane: vi har de Jong som har spillet sig op til at være en af de bedste på sin plads. Han har i hvert fald imponeret efter han er vendt tilbage. Spørgsmålet er hvem Allegri ser som backup.
I pre season er Cristante brugt og jeg håber også han får chancen her og der - han er et kæmpe talent.

Bred central midtbane: de to spillere der ligger på siderne af de Jong har til opgave at skabe det kreative fremad banen. Med Montolivo og Poli mener jeg vi har en rigtigt spændende duo. Men der er grund til bekymring når vi kigger på alternativerne.
Personligt er jeg ikke fan af Muntari. Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, mener jeg at han mangler kreativitet og overblik for at kunne spille i denne rolle.
Nocerino er også so-so. Han har dog tidligere præsteret godt i denne formation. Hans optræden igår understrege dog at han i hvert fald ikke fungerer i 4-3-3. Remains to be seen om han kan finde fordums styrke i 4-3-1-2.

Trequartista: jeg mener stadig at Kaká er blandt de bedste på den plads. Spørgsmålet er dog bare hvor mange skader han løber ind i. Omend Pato naturligvis har en agenda når han proklamerer at træningen i Milan bærer skylden for hans mange skader, så mener jeg omvendt man må tage det ad notam.

Det er evident at vi har ALT for mange skader og med en spiller som Kaká er det essentielt at der bliver passet på ham.
Alternativet til ham hedder Saponara. Jeg har ærligt talt ikke set ham spille så meget, men bulletinerne fra Serie B og Azzurini er meget positive. Før han kom til Milan havde han også fået betegnelsen "den nye Kaká" omend man skal være meget varsom med den slags.
Med de ting jeg har set med ham, kan jeg dog godt forstå at man får de associationer.

Angreb: her er jeg faktisk ret positiv. Jeg har en ide om at Robinho kan få en rigtigt god sæson ved siden af Balo. Sidstnævnte "stjæler" altid meget plads og opmærksomhed, hvilket kan give rum til Robinho og hans snævre driblinger. Hans koldblodighed foran mål efterlader dog stadig lidt at ønske sig.
Balo fungerer også klart bedre når han er tæt på modstanderens mål - i modsætning til som wing igår.
Som backup for Robinho har vi Matri. Det mener jeg vi kan være godt tilfreds med. Vi taler en spiller der har ligget i periferien til landsholdet og som har et hæderligt målgennemsnit historisk set.
Spørgsmålet er så hvad vi kan forvente os af Niang som alternativ til Balotelli.
Hans målfarlighed, eller rettere mangel på samme, var udtalt sidste år. Men igen - knægten er stadig kun 18 år. Jeg siger - giv ham tid.

Overordnet set så har vi en stor hovedpine når vi ikke kan stille med vores foretrukne 11. Dertil kommer et midterforsvar der bestemt ikke er på niveau med vores konkurrenters.

Indkøb i januar er nødvendige. Jeg siger; sælg SES for €40 mio. og Mexes for hvad end vi kan få for ham. Hent Astori (€10-12 mio.), Honda (gratis), Consigli (€7-9 mio.), N´koulou (€13-15 mio. - evt. med Mexes som en del af handelen) og hent Fossati hjem.
jeg mener stadig at Kaká er blandt de bedste på den plads. Spørgsmålet er dog bare hvor mange skader han løber ind i. Omend Pato naturligvis har en agenda når han proklamerer at træningen i Milan bærer skylden for hans mange skader, så mener jeg omvendt man må tage det ad notam.

Jeg er simpelthen nødt til at have et svar på, hvorfor Kaká stadig er blandt de bedste på sin plads? Du siger længere ned i dit indlæg, at du ikke har set meget til Saponara. Hvor meget har du set til Kaká de seneste to sæsoner, som stadigvæk giver en indikation om at han er blandt verdens bedste på sin plads? Og her snakker jeg om kvalitative modstandere, ikke det sidste kvarter mod Celta Vigo eller Osasuna, hvor Madrid allerede er foran 4-0.

Kommer Honda, skal du nok også forvente en udlejning af Saponara medmindre han kommer tilbage fra sin skade, og pludselig viser verdensklasseniveau.

Nocerino er også so-so. Han har dog tidligere præsteret godt i denne formation. Hans optræden igår understrege dog at han i hvert fald ikke fungerer i 4-3-3. Remains to be seen om han kan finde fordums styrke i 4-3-1-2.

Så massiv en forskel er der heller ikke på hans rolle ift. de to systemer. Og igår var endnu en rædselsfuld opvisning fra hans side.

Her er jeg faktisk ret positiv. Jeg har en ide om at Robinho kan få en rigtigt god sæson ved siden af Balo. Sidstnævnte "stjæler" altid meget plads og opmærksomhed, hvilket kan give rum til Robinho og hans snævre driblinger. Hans koldblodighed foran mål efterlader dog stadig lidt at ønske sig.

Begrundet på hvad? Hvad er det som Robinho har vist indtil nu, kort inde, i sæsonen som giver tegn på en genopstandelse?
Hans problem i måde Real Madrid, Man City og Milan, har været en super første sæson for derefter at falde helt sammen inden han blev skippet videre. Vi er bare dumme nok, til at holde på manden. Santos var forståeligt nok ikke dumme nok til at ansætte en personlig træner, bare for hans skyld.

Jeg siger; sælg SES for €40 mio. og Mexes for hvad end vi kan få for ham. Hent Astori (€10-12 mio.), Honda (gratis), Consigli (€7-9 mio.), N´koulou (€13-15 mio. - evt. med Mexes som en del af handelen) og hent Fossati hjem.
Du får ganske givet ikke de 40mio€ for Faraoen til at starte med. Dertil er de andre storklubber nu så velindrettede, at det ikke vil give mening at smide det beløb. Dertil kommer det at hvis han som du håber, ryger på bænken til fordel for cirkusklovnen, vil falde i værdi. Vær glad for 25mio€ hvis han overhovedet sælges.

Ift. din sammenlægning af centerforsvarsspillere, tror jeg ikke du skal regne med at man henter 2 mand ind for kun en enkelt spiller. Vi har allerede nu Zapata, Mexes, Silvestre, Bonera, Zaccardo og Vergara til at dække ind centralt. Det er antalsmæssigt mere end rigeligt? Samtidig forstår jeg ikke at du vil pille lederen af forsvarsgeleddet, Mexes, ud. Foråret igennem hvor De Sciglio hovedsageligt spillede backen ved siden af ham, var Mexes bomstærk. Alle, pånær Thiago Silva pga. hans hurtighed, vil skulle dække et større område defensivt når Urby eller Constant spiller back fordi de konstant fejlplacerer sig. Det er mere kvaliteten af vores backup på venstre back der er horrible. At skifte Mexes med sidste sæsons rædsel Astori, vil hverken hjælpe på dette punkt eller styrke os kvalitativt eller kvantitetsmæssigt.

Hvis Astori skal ind, skal det være på bekostning af spillere som Silvestre og Bonera, og ikke Mexes eller Zapata. Desuden er Mexes evner som pasningsspiller altid slemt undervurderet. Piller du ham ud, vil vores opspil være yderligere hæmmet. Det håber jeg du er klar over.

Og Consigli? Seriøst?

Dog er det rigtigt at vi skal have ny målmand. Meldingerne vedrørende Gabriel er ikke positive, selvom Galliani ser ud til at overhøre dette ret så kraftigt. Amelia var allerede på vej ud, hvis ikke Gabriel var blevet langtidsskadet. Så jeg tror nok du kan forvente noget til næste sommer, hvor Abbiati sandsynligvis bliver forlænget endnu en sæson, men om det bliver som reserve eller førstevalg, står hen i det uvisse.

Fossati er jeg dog glad for. Jeg synes måske, at han ligesom Cristante, burde være udlejet til en mindre Serie A-trup, for at teste hans evner af på højeste nationale niveau, inden man tager stilling til det. Men brænder han igennem i Bari i år, som sidste år, må han hjertens gerne tage turen tilbage til Milanello.
Ift. til weekendens kamp mod Napoli, og første showdown, er det positivt at både Poli, Saponara, Niang og Abate meldes til træning igen.

Det der pissede mig af igår, særligt, var det intet eksisterende pres på boldholderen, og hvor lavt vi stillede os i banen. Syntes det var kujonagtig taktik fra Allegri, og frydede mig hele anden halvleg hvor Muntari fik sine flip, sked på taktikken, og gik højt i banen og erobrede bolden.

Vi er alt for passive til min smag.
Jeg zappede mellem Napoli- og Milan-kampen. Det var da en lidt heldig sejr I fik jer i går. I anden halvleg havde Celtic jo bolden det meste af tiden og havde et frispark på overliggeren, lige inden I kom foran.

Men held skal der til, når spillet ikke kører. Og mon ikke at denne vigtige sejr kan give Milan lidt selvtillid, så det bliver bedre fra nu af. I det mindste skal holdet roses for kynisme og for god fight. Men kønt var det sgu ikke. Tag ikke fejl. Jeg havde gerne byttet med jeres kamp og spillet dårligt og fået tre points. Det er immervæk resultatet der tæller.

Celtic er dog svære at spille imod. Ikke særligt gode teknisk, men utroligt aggressive og lægger et stort pres på modstanderne. Juve havde også visse problemer med dem sidste år og var presset i bund i store dele af de to kampe. Men ligesom Milan i går, havde Juve også dengnag kynismen og vandt trods store problemer. Celtic mangler den sidste klasse i angrebet, for trods stor overvægt har de ofte svært ved at omsætte det store pres i mål.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Lentini@
Jeg er simpelthen nødt til at have et svar på, hvorfor Kaká stadig er blandt de bedste på sin plads? Du siger længere ned i dit indlæg, at du ikke har set meget til Saponara. Hvor meget har du set til Kaká de seneste to sæsoner, som stadigvæk giver en indikation om at han er blandt verdens bedste på sin plads? Og her snakker jeg om kvalitative modstandere, ikke det sidste kvarter mod Celta Vigo eller Osasuna, hvor Madrid allerede er foran 4-0.

Udfra det jeg har set fra Kaká besidder han stadig et super blik for de to spillere foran ham mens han er god i mand-til-mand situationer og har et godt spark fra distancen. Det er i min bog nogle af de vigtigste kvaliteter for en trequartista.

Så massiv en forskel er der heller ikke på hans rolle ift. de to systemer. Og igår var endnu en rædselsfuld opvisning fra hans side.

Den holdning er du naturligvis velkommen til at have. Jeg kunne dog ikke være mere uenig.
I 4-3-3 skal de to midterste på midtbanen stå for alt det kreative og sætte spillet op til de to wings.
I 4-3-1-2 er trequartistaen det kreative omdrejningspunkt. Det giver de brede midtbanespillere mere rum til at løbe i dybden.
I øvrigt spillede vi også 4-3-3 i går, så jeg forstår ikke helt dit argument??

Begrundet på hvad? Hvad er det som Robinho har vist indtil nu, kort inde, i sæsonen som giver tegn på en genopstandelse?
Hans problem i måde Real Madrid, Man City og Milan, har været en super første sæson for derefter at falde helt sammen inden han blev skippet videre. Vi er bare dumme nok, til at holde på manden. Santos var forståeligt nok ikke dumme nok til at ansætte en personlig træner, bare for hans skyld.

Jeg hæfter mig ved samme device som med Nocerino - at de kort og godt passer bedre ind i 4-3-1-2. Lige nu er det kun tiden der kan vise hvem der får ret.

Du får ganske givet ikke de 40mio€ for Faraoen til at starte med. Dertil er de andre storklubber nu så velindrettede, at det ikke vil give mening at smide det beløb. Dertil kommer det at hvis han som du håber, ryger på bænken til fordel for cirkusklovnen, vil falde i værdi. Vær glad for 25mio€ hvis han overhovedet sælges.

City bød efter sigende €40 mio. for ham på vinduets sidste dag - de har i så fald ikke set sig selv så "velindrettede" som du hævder.
Er hans pris faldet €15 mio. på 4 måneder - tja, det er da muligt omend yderst usandsynligt.

Ift. din sammenlægning af centerforsvarsspillere, tror jeg ikke du skal regne med at man henter 2 mand ind for kun en enkelt spiller. Vi har allerede nu Zapata, Mexes, Silvestre, Bonera, Zaccardo og Vergara til at dække ind centralt. Det er antalsmæssigt mere end rigeligt? Samtidig forstår jeg ikke at du vil pille lederen af forsvarsgeleddet, Mexes, ud. Foråret igennem hvor De Sciglio hovedsageligt spillede backen ved siden af ham, var Mexes bomstærk. Alle, pånær Thiago Silva pga. hans hurtighed, vil skulle dække et større område defensivt når Urby eller Constant spiller back fordi de konstant fejlplacerer sig. Det er mere kvaliteten af vores backup på venstre back der er horrible. At skifte Mexes med sidste sæsons rædsel Astori, vil hverken hjælpe på dette punkt eller styrke os kvalitativt eller kvantitetsmæssigt.

Vi forhandlede med Cagliari om Astori, så din tese omkring antallet af forsvarsspillere holder ikke.
Jeg er også meget uenig i at Mexes er en bedre pasningspiller end Astori - rigtigt meget uenig faktisk. Jeg mener at Mexes er glimrende i duelspillet hvor han har sin styrke og aggressivitet. I resten af spillets facetter ser jeg ham som middelmådig - at best.

Og Consigli? Seriøst?

Ja, seriøst. Jeg siger ikke han er en ny Buffon, men ift hvad vi har og hvad der er på markedet, ser jeg det som et glimrende alternativ.
annonce