Snak

Mere indhold efter annoncen
GM, ancelotti tog da til chelsea. og han skal igennem en operation, hvorfor han ikke kunne være lige så aktiv som er nødvendigt. hvem ved, måske han kommer til næste sæson, når han har været igennem operation og genoptræning.
Lentini

jeg tror nu der er meget fornuft i at gå efter Imbula, han tilbyder en ligende pakke som den i ville få med Kondogbia, bare for en væsentligt mindre sum, han skulle ligge et sted mellem 17-21mio € og lønnen er slet ikke tilsvarende. Jeg syntes ikke du skal ligge for meget i Inters angivelige interesse, Kondogbia er ud fra diverse skriverier hele tiden været vores første prioritet, og jeg tror slet ikke på Inter spendere yderligere ca. 20mio € på samme type. Jeres største problem med ham er at mange medier efterhånden har skrevet at han har lidt tiltro til de to Milan klubbers projekter og ifølge disse derfor fortrækker Valencia, hvorvidt der er nogen sandhed i dette er svært at vide, det er ikke usandsyneligt det er ren medieopfundet. Men det ville da være tosset ikke at prøve, i får jo ikke andre meget billigere om alle omstændigheder, Witsel som nævnes flere gange er dyre her og nu løsning og er altså ikke mærkbart billigere end Kondogbia.

Salah kunne da være en mulighed evt. Paulinho men som Lentini er inde på er de ikke helt den samme type og i Paulinhos tilfælde, har han nu floppet to gange i Europa, det vil slet ikke give mening hvis i går efter ham, ikke mindst når i har spillere der kan varetage opgave i min bog bedre.

Abdennour forstår jeg slet heller ikke, men det er vel Mihaj der formentligt skal ses som grunden, manden virker mere og mere som en Mancini 2.0 og med hertilhørende stålfodbold
Burde Ancelotti som Milan mand ikke tage imod tilbuddet som træner efter Pippo? Klubben havde gang i et helt nyt projekt. Burde han ikke med et Milan hjerte hjælpe her?
Grande Milan!
Burde?

Det vælger han da selv, han kan tiltrække bude, der er langt bedre end genopbygning af et hold. Jeg gætter på, han tager et år fri og snupper landstræner jobbet, når Conte stopper.
Daje!
Det virker helt ude af proportioner at give Ancelotti skylden for noget som helst. Den situation vi står i nu er ene og alene skabt igennem en årrække af amatøragtige beslutninger hos dem der kalder sig ledelsen.
Bosse

Ja, Chelsea naturligvis. Edit.

Allegri havde jo slet ikke de samme beføjelser, betingelser og spillere at gøre godt med, som Ancelotti havde. Han gjorde Milan til mester med et noget tamt mandskab, og havde det ikke været fordi Muntaris ghost goal blev annulleret, og Milan vandt 2-0 over Juventus plus de helvedes mange skader i den sæson, så havde han nappet to mesterskaber i træk med Milan.
Grande Milan!
Nej, du synes af en eller anden grund at han er forpligtet som Milan-mand. Som træner og individ, er det en helt anden sag. Det gademarked som vandrer rundt på direktionsgangene, er ikke just noget der frister de store trænernavne.

Milans ledelse er skyld i derouten, da de adskillige gange har valgt at pisse i bukserne for at holde sig varm. Det både med uprøvede trænere og tunge navne uden klasse indkøbt til holdet. Det er naturligvis ikke Ancelottis ansvar at gå ind og ryste op i det. Selv hvis han ville, er det jo nærmest en umulig opgave, da ledelsen typisk stiller rammerne for og kravene til træneren og ikke omvendt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Lentini

Hvad med de utallige udmeldinger fra Ancelotti: "Jeg har ikke brug for nye spillere, mit hold er fint sådan her. Det sagde han år efter år i de 8 år han var der. Han var ikke god til at tilspille unge spillere ind på holdet. Franskmanden Gourcuff var et af de største talenter dengang, men ham ødelagde Ancelotti ved ikke at bruge manden. Ancelotti er ikke alene om det, men han er i den grad skyld i, at vi står der hvor vi står nu sammen med Berlusconi og Galliani.
Grande Milan!
Berlusconi har vist udtalt at i bød 40mio € for Kondogbia, beløbet betalt i to bidder af 20mio €, kan nogle af jer bekræfte dette ?

I havde vist en aftale lyder det til, og papirer sendt mm. godtnok dårlig stil af Monaco hvis dette er tilfældet

Det er jo fuldstændig Crazy

Lyder på ham som om Martinez er gået i vasken.
@GM

Den artikel er jo bare spekulationer i den italienske sportspresse. Hverken Berlusca eller andre fra Milan ledelsen har udtalt sig om et specifikt beløb til spillerindkøb.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce