Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er jo vildt det GM kommer med. Først siger han er I vinder ChL indenfor en årrække (for I havde jo allerede Kondogbia og Martinez i hus selvom vi var nogle der forsøgte at sige noget andet) og nu anklager han sgu Ancelotti for at Milan er gået så meget ned de senere år. Det er patetisk.

Det kan I andre heldigvis også se.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Nu skal man ikke gå helt i panik over den kummerlige start på transfermarkedet. Der er stadigvæk interessante navne derude – og jeg ved ikke om jeg ville græde særlig meget hvis man skulle få held til at hive Bacca eller Luiz Adriano sammen med Witsel til Milan fremfor Jackson og Kondogbia. Ovenikøbet til en pris der ligger ca 20mio€ mindre end det vi skulle have punget ud.

Bacca har klausul på påståede 25mio€, mens Witsel er sat til 30mio€. Luiz Adriano koster mindre end Bacca, da han har kontraktudløb til årsskiftet, hvorfor man snart kan forhandle med ham helt gratis.
Har lavet en lille liste til Galliani, som han fint kan sætte i gang med.

Aymen Abdennour(Monaco)
Tuneseren er vel den eneste sådan rigtig dygtige forsvarsspiller, som synes at være realistisk at komme i nærheden af. Han er ikke min type af forsvarsspiller, men jeg må også medgive at han spillede en stor Champions League-turnering, og han virker lige som den type forsvarsspiller som Mihajlovic gerne vil have. Kan man ikke fiske ham, så synes jeg næsten hellere man bare skal beholde en af Aléx og Cristian Zapata. Eller afvente markedet for at se om der opstår en mulighed.

Nikola Maksimovic(Torino)
Maksimovic er en anden, som også er den type af forsvarsspiller Mihajlovic søger. Derudover tæller det garanteret at han er serber og synger med på nationalmelodien(noget Sinisa går meget op i efter han smed Ljajic af landsholdet i sin tid, fordi han ikke sang med). Det jeg personligt godt kan lide ved Maksimovic er at han udover at være en dygtig forsvarsspiller også magter at spille bolden frem i banen. Det kan blive vigtigt når Mihajlovic vil have så meget stål som overhovedet muligt. Alternativer kan være Dória eller fx Alderweireld – sidste er nok et long shot fra min side, fordi umiddelbart er han ikke helt det som Sinisa søger.

Axel Witsel(Zenit St. Petersborg)
Han er allerede på tapetet efter Kondogbia-fadæsen. Når vi er villige til at strække os til 40mio€ for Kondogbia burde man sagtens kunne leve op til Zenits krav på 30mio€. Typemæssigt er han også skræddersyet til Sinisas fodbold, fordi han er et fysisk stort læs, mens han rent teknisk også er dygtig. Det ville passe mig storartet hvis han kunne blive hentet til Milan. Det ville være en kæmpe opgradering af midtbanen. Et alternativ kunne være Sissoko i Newcastle, som også er fysisk stærk og tager mange ”døde” løb mellem kæderne. Andre kunne være den unge meget dygtige Tielemans(det bliver nok PRL for hans skyld) eller floppet i Spurs, Paulinho, som også vil være væsentlig billigere end de tre andre.

Andrea Bertolacci(Roma)
Milan skulle være klar med 15mio€ + bonus for Bertolacci, en handel jeg vil hylde. Modsat alt stålet, så har Bertolacci hurtigere fødder, teknisk dygtig, kreativ og indeholder også et glimrende langskud. Med bedre spillere omkring sig kan han meget vel hæve sit niveau yderligere. Spørgsmålet er så om Roma vil sælge ham. Alternativer kan være den omtalte Imbula, som ikke rigtig er min favorit. Men igen passer hans beskrivelsen på en Sinisa-spiller. Fysisk stor, teknisk dygtig og har faktisk et meget fint drive frem af banen. En anden kunne være Granit Xhaka fra Gladbach.

Roberto Soriano(Sampdoria)
Her havner vi i reserveafdelingen til midtbanen, hvor man med fordel kan hive en lidt yngre spiller ind, som måske med tiden kan udvikle sig yderligere. Her passer Roberto Soriano ind. Jeg har selv sat Jordy Clasie på, men det virker urealistisk. Jeg tror heller ikke at andre nævnte spillere, som fx Baselli og Mauri, passer beskrivelsen på Mihajlovic’ ønskespillere, men alle tre kunne være alternativer til Soriano.

Carlos Bacca(Sevilla)
Med en frikøbsklausul på 25mio€ skal Bacca forsøges. Så må man tabe til enten Roma eller Liverpool – hvor man intet vover, man intet vinder. Alternativt er der Luiz Adriano – og fælles for dem begge, er at jeg synes de har en tendens til at bevæge sig mere end fx Jackson Martinez. Dzeko har også været nævnt, men med den løn han henter i City er det ikke en spiller, Milan skal give sig i kast med.

Dark Horse:
Icing on the cake kunne være at PSG henter Lacazette, og drømmescenariet om en ”comeback of the King” i form af Zlatan, igen kan blusse op.
@Lentini
Glimrende liste.
Jeg ville egentlig gerne tilføje Baselli også, som vi jo gennem snart et år har været sat i forbindelse med. Han har noget kreativitet, overblik og drive frem i banen.
Dertil kommer at han både kan spille bredt på en 3-mands midtbane, eller bag to angribere.

Omkring Zlatan, så undrer medieflowet mig gevaldigt. De fleste medier (inkl. Di Marzio) meldte at hans tur til Doha sammen med pizzabageren, var med det formål at bede om / kræve en transfer. Eller endnu bedre - at blive løst fra sin kontrakt.

På vej hjem i flyet poster han (Zlatan) et billede med teksten \"taking care of business\". Det kan vel ret beset betyde to ting. Enten har han fået en aftale om at blive løst fra sin kontrakt. Alternativt har han forlænget / ændret sin nuværende aftale med PSG.

Hvis det var det sidste - hvorfor melder PSG det så ikke ud? Det må da være super PR for dem.

Generelt set undrer det mig at al mediahypen forsvandt fra den ene dag til den anden.

Får vi ikke Zlatan, er jeg egentlig tilhænger af at hente Luiz Adriano.
Ikke mindst fordi han må formodes at være væsentlig billigere end de andre der er nævnt. Han er også lidt en fox-in-the-box type, som vi bestemt godt kan bruge.

Alderweireld er ikke en del af Simeones planer i Madrid og det kunne give rigtigt mening at følge udviklingen der.
Sorry - du har selv nævnt både Baselli og Alderweireld. Måske jeg skulle besvære mig med at læse dine gode indlæg lidt mere grundigt :)
Har han virkelig smidt ljalic af for ikke at synge. Jeg Kan bedre og bedre lide ham. Landsholdet er æresfyldt, og hvis man er for fin til at synge så er det ud. Jeg elsker at se italien, hvor de fleste synger hjertet ud, især de erfarne spillere. Det er god stil og helt på sin plads.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
@ Rossoneri

Jeg er ikke helt så hot på idéen om Baselli. Han skal vise mere, og være mere konstant i løbet af en kamp. Det er for ofte han forsvinder væk i alt for lang tid i løbet af en kamp. Fordi han har et fint teknisk niveau, og er løbevillig. Egentlig så jeg gerne Milan købte ham, men lejede ham nu næste sæson. Særligt fordi Edy Reja er blevet træner i Bergamo – han er indbegrebet af konservativ. Det udvikles Baselli ikke af, og han så da også mere og mere til bænken efter Reja erstattede Colantuono, hvor han hovedsageligt blev afløst af den meget mere rutinerede Migliaccio. Fx udlejning til Sassuolo kunne være givtigt.

@ Serpente

Det har Mihajlovic skam. Mihajlovic er en meget sort/hvid-mand i min optik, og Ljajic fik ham på randen af frådende raseri fordi han ikke sang med på melodien – det tog Sinisa som en indikation af at Ljajic ikke ville det nok. Men måske han også bare er træt af Ljajic, fordi han irriterede sig også over ham i deres fælles Fiorentina-tid, hvor Mihajlovic mente at grunden til Ljajic’ ukonstante præstationer hang sammen med at Ljajic spiste alt for meget chokolade.
I øvrigt hælder jeg imod at beholde en af Bonera og Zaccardo fremfor Zapata som det niende og sidste medlem af forsvarsledet, fordi de to ville ikke klage over at agere som 5./6. valg til centerforsvaret samt 3.valg til bænken. Piberiet over den dumme træner fra Zapata, ville kunne høres klingende klart hele vejen til skagerrak. Og hellere ro på bagsmækken end tøsefornærmede attituder.
Jeg mener at ljalic ikke sang med, fordi at han oprindelig er bosnisk og muslim, at han så stadig vil spille for Serbien kan man undre sig over. Det synes jeg at rygter gik på dengang.
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Lentini

"I øvrigt hælder jeg imod at beholde en af Bonera og Zaccardo fremfor Zapata som det niende og sidste medlem af forsvarsledet, fordi de to ville ikke klage over at agere som 5./6. valg til centerforsvaret samt 3.valg til bænken. Piberiet over den dumme træner fra Zapata, ville kunne høres klingende klart hele vejen til skagerrak. Og hellere ro på bagsmækken end tøsefornærmede attituder."

Vi er godt nok langt fra hinanden, hvad angår valg af spillere. Både dem vi allerede har, og dem vi ønsker til klubben. Hvordan kan man foretrække at beholde Bonera? Manden er jo amatør. Burde ikke spille Serie B. Zaccardo er ikke meget bedre and ham. At du vil skippe Zapata fremfor de to kegler, forstår jeg ikke. De er oven i købet begge ældre end Zapata. Bonera (34), Zaccardo (33), Zapata (28).

P.S.: Baselli skal der ikke spildes penge på, ligesom der ikke skal på ham der bliver sammenlignet med Savicevic. Pjaca eller hvad han nu hedder. Vi skal skære truppen ned til 25 spillere, da vi kun er med i Serie A i år. Komme af med de elendige spillere som Bonera, Zaccardo, Essien, Muntari, van Gingel osv. og derefter købe nogle få men meget dygtige spillere, som kan hæve niveauet. Det må være strategien.
Grande Milan!
annonce