Snak

Mere indhold efter annoncen
Dana er tydeligvis oprørt, men det skal man ikke udtrykke på den måde. Han burde være mere professionel end dette. Inter har vundet kampen om Kondogbia mod os, og det skal Inter fans da have lov at fejre. Vores fans havde vel gjort det samme. Og så den der til sidst "den der ler sidst, ler bedst", skulle han nok vente med at komme med NU.

Noget andet.. Med hensyn til Rami handlen siger Galliani "det er en privat snak med Sevilla, så jeg kan ikke udtale mig". Kunne du for fanden ikke også lære at holde din kæft, når du skal forsøge at købe en spiller. Så kunne det være du kunne lukke en handel, når du er 5 milimeter derfra.
Grande Milan!
Hvad blev der i øvrigt af vores ven Johannes Geis? Han er vel den type spiller vi står og savner.

Har andetsteds set at Jöel Veltman også skulle være en mulighed til det centrale forsvar. En spiller der både er stærk i sit markerindspil og som samtidig har en hæderlig teknik.

Jeg er ofte lidt lunken ved hollandske forsvarspillere. I de senere år har der været for meget fokus på det offensive, mens de let falder igennem defensivt.
Jeg har rådført mig med en inkarneret Ajax fan der har fulgt klubben i 30 og han mener bestemt at Veltman har hvad der skal til for at blive en profil i europæisk fodbold.
For første gang i mange år ser deres forsvar ud bedre end deres angreb. Ville ønske vi havde gået efter De Vrij.
Jeg er enig med gm om at bonera skal videre. Han koster mål hver gang han er på. Dog må jeg sige dig imod ang. at han er klubmand . Bonera fortjener respekt for sin tid i milan, for han har været en god breddespiller, bare ikke i år. Udenfor banen og i omklædningsrummet har han ifølge spillere og trænere været en stor personlighed, og han har været professionel og ydmyg i sit job. Præcis som abbiati. Flere af deres sags tak.

Er det i øvrigt ikke anden gang at bee er ude og tage afstand fra dana i pressen? Hvad sker der for det fjols. Det er jo mega pinligt for klubben at blive sat i bås med en forhandler der kalder rivalerne rotter.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Veltman er klart en med fremtidsperspektiver i, men er meget mere usleben end f.eks. De Vrij var.

Det ærgrer mig også grænseløst at vi ikke fik gaflet De Vrij.

Det bliver spændende at følge Milans ageren på transfermarkedet efter denne katastrofale start.

Som jeg skrev før så er Alderweireld utrolig interessant, men Saints udløser sikkert klausulen.

Problemet er så også at har svært ved at forsvare de sidste 2 års kaos, så vi ville sikkert tabe en kamp med Schalke om f.eks. Clasie.
"Old Lull Bee"
Det føles også som om at Nelio Lucas spiller os ud mellem forskellige forhandlingsparter for at presse prisen op.

Det ville da være en fordel at have Doyen som partner når det kommer til spillerkøb men det har da ikke virket sådan.
"Old Lull Bee"
Det forlyder ihvertfald at Galliani er en lille smule træt af Lucas, og går solo nu.
Jeg ser i sagens natur en del hollandsk fodbold, og jeg må s´gu sige, jeg har lidt svært ved at se Veltman begå sig i Italien. Jeg tror, niveauet ikke er til meget mere end De Eredivisie, så hvad I vil med ham, må guderne vide. Endvidere tror jeg, Clasie er meget opsat på engelsk fodbold - logisk, hans spillertype i mente - hvor både Southampton og United melder sig meget interesserede i ham.

Alderweireld bør være én, Fester skal gå efter. H
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Joël Veltman synes jeg er alt for rå - han skal virkelig finpudses. Jeg har ikke den store tiltro til ham, må jeg indrømme.
Jeg savner lidt Braida i disse dage. Han kunne fint tage sig af Abdennour og Maksimovic, mens Galliani så kunne lege rundt og spille stormongul i hhv St. Petersborg og Sevilla/Donetsk.
annonce