Snak

Mere indhold efter annoncen
Der må ske noget - NU.

Jeg kan ikke rigtigt se anden udvej end at sende Allegri på porten. Ikke at det er noget jeg vil begræde.

Hans taktiske formåen er simpelthen for ringe.

For det første virker det ikke som om han har et tydeligt defensivt koncept - alternativt ikke de rigtige spillere til at udføre det.
Det er et KÆMPE problem der kan ende med at blive rigtigt dyrt. Der skal i hvert fald ske drastiske ting hvis vi skal spille os til en CL plads.
Jeg synes i hvert fald at det er sikkert at konkludere at Allegri ikke får det bedste ud af Mexes og Zapata.

Personligt sad jeg vantro tilbage igår da jeg så at Birsa skulle starte inde. Jeg kan kort og godt ikke begribe hvordan han kan finde vej til holdkortet. Vi har Robinho siddende på bænken. Det er måske ikke alt han lykkes med - men han formåede dog at ligge pres på Napoli´s forsvar da han kom ind.

Som Bishop siger - en midtbane bestående af Monty, de Jong og Poli ser umiddelbart lovende ud. Ikke mindst hvis vi får Honda som supplement. Dem der kommer derefter har dog slet ikke niveauet.

Hvad er alternativet til Allegri? Mange taler jo om at prioriteten skulle være Prandelli. Jeg er dog ikke sikker på at han er løsningen. Hans skiften mellem 4-5 forskellige formationer mener jeg ikke er frugtbar.

Måske er jeg nostalgisk - men jeg så gerne et team bestående at Inzaghi og Maldini.
Hvad der taler for dem er dog at de kender 4-3-1-2 ud og ind. De har begge været en del af det, mens det blev spillet til UG.
Samtidig er der ingen tvivl om at de begge nyder enorm respekt fra alle i og omkring klubben.

Vores trup har helt klare mangler - men jeg mener ikke den er SÅ dårlig som holdet præsterer pt.
Nok vinder vi, på papiret, komfortabelt over Celtic. Men kampen er en af de dårligste jeg har set fra Milans side i flere år. Det var fuldstændig uden ide og koncept.
Dét kan man i hvert fald klandre Allegri.

Og vores "kære" bysbørn fra Merda har understreget hvor meget en dygtig træner betyder.

Allegri raus!
-------------------------Matri/Higuain------------------------
-----Shaarawy/Insigne----Kaká/Hamsik----Balotelli/Callejon----
----------De Jong/Behrami----------Montolivo/Dzemaili--------
-De Sciglio/Zuniga--Mexes/Britos--Zapata/Albiol--Abate/Mesto--
-------------------------Abbiati/Reina------------------------

Evt. Robinho på højre kant. Hvis Honda kommer, kan evt. spille højre kant. Vi har spillerne til 4-2-3-1 og på papiret et bedre hold end Napoli. Desværre bare en inkompetent træner.
Mojn do!
på papiret et bedre hold end Napoli.


Seriøst?

Muligvis defensivt, men offensivt er det godt nok tvivlsomt.

Hvis vi bruger din sammenligning, er der sgu næppe mange der ville foretrække Matri fremfor Higuain

Insigne/Shaarawy må være en uafgjort
Over de seneste mange sæsoner vil Hamsik nok vinde kampen ift, Kaka.

Balotelli er dog adskillige niveauer over Callejon, når han ikke lige dummer sig til et par karantænedage.
Det er nok en smagssag og meget lige på de offensive positioner.

Nu vil jeg også helst have Balo på toppen og en ny kant, som indtil videre kan være Robinho. Så alt i alt er de fire forreste på begge hold meget på samme niveau. Dertil kommer bredden, hvor Milan må være stærkere besat.
Mojn do!
Mål er ganske vist det vigtigste i fodbold. Ja altafgørende, men bortset fra det dominerede I da klart i går, og defensiven stod i det store hele ganske fint. 3 skud inden for målrammen blev det til for Napoli. Heraf 2 mål. Det ene efter en massiv opdækningsfejl i forbindelse med en dødbold – et problem I døjer med, og som Allegri må påtage sig en del af ansvaret for. Det andet et skud som Abbiati burde have gjort mere ved.

Imens brændte I den ene chance efter den anden. I mine øjne vandt Allegri den taktiske kamp, men spillerne tabte alligevel kampen på banen. I skabte en masse, og der blev lukket glimrende ned for både Insigne og Hamsik, der ellers begge er i hopla.

Han er en glimrende træner.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Måske det vil se bedre ud med et par bedre forsvarsspillere. Jeg er stadig ikke begejstret for hans defensive egenskaber. Der er ingen forbedringer, når vi skal forsvare mod dødbolde.

Ligeledes er hans evige troskab til Muntari frustrerende, da han intet bidrager med. Jeg så gerne en ændring af formationen til 4-2-3-1, da de fleste af profilerne passer ind i den formation.
Mojn do!
Berlusconi dikterer vel noget andet?

Muntari er ikke nogen stor spiller, men hvem var alternativet? Nocerino?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Med tre centrale midtbanespillere, så nok ja.

Derfor det vil være ideelt med to på den centrale midt, så vi undgår de uduelige reserver. Muntari og Nocerino er no-go.

Jeg er dog i tvivl, om Poli ikke er for offensiv til at kunne spille sådan en position med kun to centrale. Han var ellers god i går.
Mojn do!
Hvilket spillere der er bedst vil jeg ikke udtale mig om, men kampen igår viser da i hvert fald at Napoli langt fra er så suveræne som stillingen antyder. Milan havde to skud på overliggeren brændte et straffe, og kunne sagtens have fået yderligere et straffe, uden at tuderi fra Tina havde været på sin plads. Men Napoli er inde i en god stime pt, det bliver bestemt spændende at følge dem i år. Om ikke andet er det da altid godt med konkurrence til Juventus.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Omkring 4-2-3-1 så synes jeg der er et oplagt problem - Montolivo.

I den formation har de to på den centrale midtbane primært defensive pligter. De Jong kan sagtens fungere i det system, men tilbage står Montolivo. For det første er han ikke stærk nok defensivt. For det andet kommer hans kompetencer slet ikke i spil.

Jeg synes faktisk at 4-3-1-2 er et fornuftigt valg.

Min egen foretrukne start XI´er:

Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Montolivo, de Jong, Poli, Kaká, Balotelli, Robinho.

Man kan diskutere om Mexes/Zapata er en stærk nok midterakse. Indiskutabelt er dog at det ikke fungerer pt.
Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at se en træner med et rigtigt godt defensivt koncept - så er jeg lidt mere ligeglad med "underholdningsværdien". Jeg er i parentes bemærket meget underholdt af en super defensiv indsats.

Man kan i den forbindelse undre sig over Tassotti´s indflydelse i trænerteamet. Han er en del af en af historiens bedste forsvar - på trods af det er der ikke mange dyder fra dengang at spore.

Med brugen af en trequartista har vi også fået kreativiteten tættere på mål - og ikke mindst på de to angribere.

Der er også evident at Balotelli fungerer bedre når han er tæt på mål - i modsætning til på wingen som det har været tilfældet et par gange. Med en spiller der ligger fremme sammen med ham, får han også lidt mindre fokus og lidt mere plads.
annonce