Snak

Mere indhold efter annoncen
Så er Bertolacci 100% officiel! Han får en kontrakt til 2019!
Det skal vi sgu! Jeg syns det er for tyndt at hænge sin hat på at Montolivo genfinder niveauet efter at have været væk godt et år, eller at Baselli og Mauri skal levere over det niveau, de hidtil har vist. Særligt fordi vi allerede har været bagud på midtbanen et godt stykke tid hvor navnligt Juventus og Roma er os overlegne. Inters metalmidtbane kan også vise sig svære at nedlægge.

Baselli og Mauri har talent, men de skal føres frem i rette hastighed og ikke kyles for løverne med alt for stort et ansvar.
Lig ikke for meget i hvad de agenter går og lukker ud. Abdennour ville elske at spille i Italien, det er jeg ret sikker på. Det handler bare om at give ham de rigtige penge, så ser vi ham i Italien. 23 mil Euro burde lukke og slukke den handel. Om vi har brug for ham? Hvis der er noget vi har brug for, så er det en type som ham. Sten hård, aggressiv og lynhurtig. En forsvarsspiller skal man slå sig på, og det gør man på Abdennour.

Galliani smid 23 mil efter ham for dælen og fjern så klovnen Bonera. Vi gider ikke spille 10 mand igen i år.
Grande Milan!
Luiz Adriano er godt nok gået i charme offensiven, hvis han eller en anden angriber i den kaliber bliver hemtet så må SES næsten være fortid? Omend en angreb bestående af SES, Bacca, Adriano og Niang er yderst alsidigt. Men hvad med 10er positionen? Menez kunne bære interresant, og under de rigtige forudsætni ger kunne han godt fungere på den plads, så kan Honda og Jack være back up.

Uanset om man signer Adriano eler ej, så er en erstatning for Monty dog vigtig, endnu vigtigere er dog mindst en ny klasse CB..

Der er i hvert fald plads til optimisme, og lækkert at man for en gangs skyld ikke går et transfervindue i møde hvor man frygter at miste en klassespiller. Lopez, (Abate) Og De jong er på plads, resten er mere eller mindre undværlige.

Nå ja, her til sidst, så selv om at prisen var pebret for Berto, så er jeg tilfreds, han er klart en forbedring i forhold til hvad vi har nu, og så har han et potentiale vores andre midtbanespillere bestemt ikke render rundt med.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
enig omkring prisen Bishop. hvis vi skulle få en billigere ender vi op med en ny muntari :< og nu skal vi bare finde en ordentlig CB.
Bishop

"Nå ja, her til sidst, så selv om at prisen var pebret for Berto, så er jeg tilfreds, han er klart en forbedring i forhold til hvad vi har nu, og så har han et potentiale vores andre midtbanespillere bestemt ikke render rundt med."

Vi skal forvente at betale mellem 3-5 mil Euro for meget uanset hvem vi køber i dette transfervindue. Dels så har vi meldt klart ud, at vi er kommet til mange penge. Når man sådan render rundt og reklamerer med "cash i banken", så er det klart, at de andre klubber vil forlange mange penge for deres spillere. Bertolacci´s markedspris er efter min mening på 17 mil Euro. Bacca burde vel koste 27 mil Euro.

Men når det er sagt, er jeg bedøvende ligeglad med de beløb vi betaler for de spillere vi henter. Det handler om at bygge et vinder hold op, og det gør vi kun ved at bruge mange penge. Vi er jo også nødt til at betale en god løn til spillerne for at tiltrække dem, nu hvor vi ikke er med i Europa.

Det vigtigste er, at vi ikke smider en masse små beløb efter middelmådige spillere som f.eks. er på niveau med Saponara, Valdifiori, Baselli.

Forstår stadig ikke, hvad man vil med Luiz Adriano. Håber Galliani kommer til fornuft og afblæser den handel.
Grande Milan!
"Vi skal forvente at betale mellem 3-5 mil Euro for meget uanset hvem vi køber i dette transfervindue. Dels så har vi meldt klart ud, at vi er kommet til mange penge. Når man sådan render rundt og reklamerer med "cash i banken", så er det klart, at de andre klubber vil forlange mange penge for deres spillere. Bertolacci´s markedspris er efter min mening på 17 mil Euro. Bacca burde vel koste 27 mil Euro.

Men når det er sagt, er jeg bedøvende ligeglad med de beløb vi betaler for de spillere vi henter. Det handler om at bygge et vinder hold op, og det gør vi kun ved at bruge mange penge. Vi er jo også nødt til at betale en god løn til spillerne for at tiltrække dem, nu hvor vi ikke er med i Europa. "

Jeg er meget enig her GM, mht at man har været åbenmundet i forhold til pengene, så er der sikkert mange der ytrer at det er dumt af Milan, men for at have en god chance for at hente interessante navne er det nødvendigt at sprede budskabet, at man er villig til at spendere for at opbygge et fornuftigt hold. Minuset er så selvfølgelig at man kommer til at betale ved kasse 1, et nødvendigt onde om man vil .
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Hvad jeg synes, så mangler vi mere en disciplineret midterforsvar som kan sit værktøj og råbe ad sine medspillere, dvs lidt af en ledertype. Hummels vil være den ultimative drøm, Adenour minder vist lidt om Rami på en måde.
Roma kræver 30 millioner for Romaglioli, de solgte en gang til overpris til os, men skal ikke igen. Så gerne vi fik Rham, men slet ikke for 30 millioner.

Sky rapporter at Larpotes buy out clause er 38 millioner, hvis han er så god som folk gør ham til, så lad os slå til og hente ham. Han er kun 21 år
Laportes klausul skulle være svimlende 50mio, hvilket er helt vanvittigt. Roma er ligeså vanvittige med 30mio for Romagnoli - det ligner mere et \"hanerikketilsalg\". Hvilket er fair nok og forståeligt, men sådan en sum skal slet ikke forfølges.

Til sådanne beløb skal det være en spiller, som gør en mærkbar forskel.
annonce