Snak

Mere indhold efter annoncen
PSG og Monaco forsøger i øvrigt at plukke Mastour fra os. Nogle medier snakker om at Mastour er træt af ikke at få chancen(!). Hvis det står til rette har han godt nok store tanker om sig selv, når han først lige er fyldt 17. Han er jo ekstremt tynd!


Den tyggede jeg også på. Jeg finder det dog urealistisk, i og med der simpelthen være nogen der har forklaret ham, at grundet hans alder ikke kan komme i betragtning endnu. Jeg kan ikke se, det skulle være grunden.
Også naivt hvis han skulle tro at vejen til spilletid skulle være kortere ved PSG. Jeg kunne forstå det hvis det var Ajax eller noget i den stil der meldte deres interesse.

Han er 17 år nu, så det er inden for de næste par år at man finder ud af hvort stort et talent han virkeligt er, det ville derfor være tosset at sælge ham for sølle 5 mio, bare hans kommercielle værdi overstiger vel hurtigt det beløb. Et udlån kunne meget vel være interessant, hvis man altså kan finde en klub der vil give ham spilletid og samtidig ikke spiller i 3 division.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Mastour er faktisk allerede et ret stort kommercielt image. Jeg mener han laver en del sammen med Neymar – jeg ved sgu ikke om der er nogle rådgiver som skaber sig i baggrunden. Det kan være lidt farligt, hvis han har et rådgivernet, som er de rene amatører. Om han tog til PSG, Barcelona eller Real Madrid ville være et fedt, fordi han ville stadigvæk have endnu længere til startopstillingen end han vil i Milan.

Jeg håber også at med den rolle Tassotti får, at der bliver lavet en specifik plan for Mastour.

Og generelt set håber jeg Tasotti tænker lidt ud af boksen. Hvem siger at en lejeaftale skal være 1 år? Det kan vel også være 2 år? Det var noget, som jeg godt kunne tænke mig at man introducerede i nogle tilfælde for de unge spillere. Der kan så selvfølgelig laves klausuler fx at opnår en spiller ikke et specifikt antal kampe, så kan Milan annullere aftalen, eller fx i tilfælde af nedrykning.

Det kunne jeg godt tænke mig at man fik lavet med spillere som Mastalli, Modic, Mastour, Calabria, Di Molfetta etc., fordi de hold som vil låne dem i et par år har så også et ræsonnement til at anvende dem mere, og bygge op omkring dem. Eller det er i hvert fald mit perspektiv på det.

”Lille Rino” har underskrevet for de næste 4 år.

Adil Rami skulle blive præsenteret i morgen i Sevilla.

Og alt imens venter vi så bare på det skide afgørelse omkring stadion. Hvis de udsætter den igen, skriger jeg sgu.
Håber på et nej, så vi kan få et større stadion.
Mojn do!
Hold kæft mand - de har udsat det en gang til!! Pga budene er lige store. Amatører.

Hvordan pokker skulle en anden lokation give et større stadion? Ved du at 48.000 er max kapacitet i Portello området?
"Old Lull Bee"
det må være varmen, ikke til at holde ud i disse dage
Glem nu lige den grund, der findes sikkert andre grunde end den. Og desuden så har Bee vidst ikke været overbevidst om et stadion kapacitet med sølle 48.000 håber han holder fast, vi kan godt lave et på 60.000. Når det begynder at gå bedre for os, så vil tilskuergennemsnittet stige og der behøves jo ikke at være udsolgt hver gang. 45+ til selv de små hold ville da være fint nok? Også vil der til de største kampe blive udsolgt.
Det er for vildt at de sidder i knap fire stive timer og kan ikke tage en beslutning for tredje gang. Hvad spilder de tiden med på de møder? Det er i sandhed et langsommeligt projekt.
Der skal da nok kunne laves et stadion på 60.000 - men på det nuværende projekt har man jo sat et hav af skyboxes ind fordi det er der hvor det virkelig batter ren økonomisk.
annonce