Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, Origis skader bekymrer. Vi er heldige, hvis han bliver klar til sæsonstart.

I forhold til Kessie vs Pobega/Adli får vi mere offensiv power. Til gengæld kan de ikke matche Kessie defensivt. Jeg synes, Kessie har været god, når Piolis plan var at neutralisere en spiller, f.eks. SMS i kampene mod Lazio.

Vi har en trup til top4, men Roma har handlet virkelig godt, og Lazio virker også bedre gearet end den forgangne sæson. Flasker tingene sig som i sidste sæson, kan vi gå hele vejen, men jeg ser os ikke som favoritter. Dertil skal skal vi lande en god højre wing, en defensiv midt og en stopper som f.eks. N’Dicka for at have bredden intakt.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vil ik brug mere tid på at snakke kessie @rossoneri. Men 5 år var han i klubben, hvor han var fast mand alle sæsoner og selvom han sidste sæson ik var på samme højde som forrige sæson - så spillede han stadig 31 kampe for os i serie a.
Skrevet af Fox@Mulder
Træningskamp eller ej, vi stiller stærkt op og det vi har leveret indtil videre er virkelig pinligt......

Bagud 2-0 mod et noname hold.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
3-0, efter 26 minutter - vi ser stærke ud...... eller noget
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Man burde mene at lige netop træningskampe er der hvor man virkelig forsøger at give den 110% - HVIS man er én af de spillere som kæmper for at komme tættere på startopstillingen......

Alligevel en komplet anonym og ligegyldig indsats af Diaz - Adli har vist mere på 10 minutter end Diaz gjorde i hele første halvleg.

Samme med Ballo som igen viser han ikke kan forsvare om så hans liv afhang af det.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg så lige første halvleg af kampen mod Zalaegerszegi.

WOW! Messias ligner jo Jeppe der er vågnet i baronens seng. Det er regulært skandaløst hvad han viser. Han løber rundt som en hovedløs høne og laver pasninger på Serie-5 niveau. Jeg synes det er en gevaldig streg i regningen hos Maldini og Massara, at han er blevet signet permanent.

Hvorfor Brescianini skal have spilletid, overgår umiddelbart også min fatteevne. Han er slet ikke i nærheden af at kunne være interessant at se an.

Tata ligner også en med smør på handskerne - det er godt nok skidt.

Brahim får igen igen for lidt ud af det som 10er. Der bliver alt for trangt og han ender med at løbe ind i to-tre modstandere og miste bolden. Uden en Zlatan/CDK-type der kan falde ned i banen og skabe noget plads, kommer han næppe til at blive en succes på den position.

Som jeg tidligere har skrevet, mener jeg han bør rykkes ud på kanten, hvor han kan få nogle flere 1:1 situationer.
Det kan fint kombineres med at Messias aldrig mere skal have minutter i en Milan-trøje.

Skal man se på kampen (i hvert fald den del jeg har set) med lidt positive øjne, fungerer Ballo-Toure/Rebic samarbejdet umiddelbart ret godt. Førstnævnte synes jeg leverede en fin indsats - både offensivt og defensivt. Han er lidt udfordret af at have en blind passager (Brescianini) på den venstre midtbaneposition, der både smider masser af bolde væk og samtidig ikke formår at dække af for sine fejl.

Kalulu-Gabbia synes jeg også har fungeret ganske fint. Kalulu med nogle fine tacklinger og recoveries, mens Gabbia formår at placere sig godt. Det forlyder også, at Pioli har insisteret på at han bliver.
Skrevet af paolomaldini
Jeg synes, Origis skader bekymrer. Vi er heldige, hvis han bliver klar til sæsonstart.


Hvad er det, som bekymrer dig? Meldingen har hele tiden været, at han er tilbage til sæsonstart, men at han formentlg starter på bænken. Dette tænker jeg hele tiden har været udgangspunktet, med Girouds sæsonafslutningen og gode form in mente.

Og nu skriver du skader - altså i flertal? Origi er stort set ikke skader, og har kun få gange i sin karriere har længere skadespauser, så intet tyder da på, at der er grund til bekymring.
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
Sjovt, som anskuelsen af Adli pludselig har ændret sig. Det glæder mig.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Han skulle have været klar, men hans muskelskade trækker ud og derfor er målet nu at få ham klar til sæsonstart.

Der er forskellige meldinger om De Ketelaere. Fredag var oprindelig deadline. Den er rykket til tirsdag.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Carney Chukwuemeka nævnes flere steder som et alternativ til R.Sanchez.

HJan er virkelig en usleben diamant med enormt potentiale, men selvfølgelig også en spiller man ikke kan forvente går direkte ind på holdet. Han vil dog være helt i tråd med vores strategi.

https://www.youtube.com/watch?v=7lb2JKDtko4
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Sagen er vel også, at vi pt. har fem spillere der kan dække de centrale pladser på midten. Derfor synes jeg også Chukwuemeka kunne være spændende.

Meget afhænger dog af hvad Villa kræver for ham.
Jeg har hørt priser over €15m, hvilket er helt i skoven for et uprøvet talent med 11 måneder tilbage af sin kontrakt.
Skrevet af Rossoneri
Det siges at vi pt overvejer at trække følehornene til os ift De Ketelaere, simpelthen fordi Adli skulle have imponeret alt og alle i opstarten.

Det er selvsagt lidt af et sats, men hvis man virkelig mener Adli er så god, så giver det omvendt ikke mening, at smider €35m efter beligieren.
Skrevet af Rossoneri
Og som det jo er i Silly Season, så kommer der straks en modstridende melding.

I flg. Beppe Di Stefano er klubberne nu nået til enighed i den udstrækning, at der nu er nogle detaljer der skal på plads.

Indtil videre har CDK afvist et skifte til Leeds, da han vil spille CL-fodbold.
Skrevet af Malresi
Chukwuemeka er et gigatalent! Så jeg synes sådan set at Villa har ret til at kræve kassen... hvis den "kun" er 15mio Euro/GBP så er jeg næsten tilbøjelig til at sige at han skal hentes frem for CDK.
Villa håber nok på at sæsonen udvikler sig positivt - de har handlet fint ind med bl.a. Diego Carlos og Boubacar Kamara - så Chukwuemeka beslutter at forlænge sit ophold i tryggere rammer i Birmingham.
Skrevet af Rossoneri
@malresi
Jeg har ikke set meget til Chukwuemeka udover et par klip og analyser.

Jeg havde dog indtryk af, at han mere var 8er (to-vejsspiller måske mere præcist) og dermed var et alternativ til Sanches og hvem vi nu ellers sættes i forbindelse med.

Men det lyder som om du har et lidt bedre kendskab til ham...
Skrevet af Malresi
Ja jeg følger rimelig godt med i PL og har en lille forkærlighed for at følge holdene uden for toppen. Villa satte ham ind et par gange i den forgangne sæson og han fik - som jeg husker det - også et par startpladser, hvor han gjorde det rigtig godt!
Han er mere en tovejsspiller, men med et offensivt fokus trods alt. Så ja - det er mere Sanches at han kan sammenlignes 1:1 med. Men han er jo ganske ung og har en masse videreudviklingspotentiale. Hans touch er eminent, drevet med bolden er flydende og han har et godt blik for stikningen mellem back og CB. En no brainer i min bog... men jeg googlede lige hurtigt: vi er selvfølgelig ikke alene i at ønske ham... Arsenal, Barca og BVB er også med i kapløbet. Det bliver nok svært...

Skrevet af Rossoneri
Personligt synes jeg prisen er ret høj for en spiller med omkring 300 minutters førsteholdsfodbold. Ikke mindst fordi hans kontrakt udløber om 11 måneder.

Hvad angår de udgående marked, så har vi i dag sagt farvel til to spillere.

Plizzari er sendt permanent til Pescara. Der var rigtig meget hype omkring ham i de første år - man sagde endda, at talentet var større end Dollars. Fakta er dog, at han aldrig rigtig har formået, at tage skridtet videre.
Jeg har ikke kunne finde info på en pris, men det har givetvis været et relativt lille beløb - hvis overhovedet noget.

Maldini er også sendt til Spezia på et tørt lån for sæsonen. Han var tidligere meldt tæt på Verona, men de ønskede en købsoption, hvilket klubben nægtede.
Skrevet af Malresi
Jeg kan godt forstå din skepsis Rosso. Men jeg tror virkelig på at Chukwuemeka kommer til at være en topspiller om et par år... lidt Bellingham´esque faktisk.

Ja jeg så godt at Plizzari blev solgt. Jeg troede egentlig også meget på ham tidligere, men måske er han gået i stå.. gad vide om der er en tilbagekøbsklausul(?). Uanset hvad håber jeg på at Magic Mike er at finde i målet i mange år frem.

Jeg glæder mig godt nok vildt meget til sæsonstart! Så mange spændende ting i Serie A igen i år.. er selvfølgelig særlig spændt på os som forsvarende mester, men ellers skæver jeg nok lidt ekstra til Monza.

Skrevet af Martinovic
Ærgerligt med De Ketelaere, men Maldini skal bruge sin tid på at finde et alternativ til den offensive midt/kant. Tiden render stærkt.

Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Jeg glæder mig godt nok vildt meget til sæsonstart!


Tell me about it! Jeg har akkurat booket billetter til sæsonpræmieren mod Udinese - og for første gang skal jeg stå på Curva Sud. Det skal nok blive en fed oplevelse, så jeg håber bare, at der kommer masser af tilskuere til første hjemmekamp som mestre.
Forza Milan!
annonce
0