Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Nu bliver vi næsten nødt til at tage den op, fordi Pedullá og Di Marzio har begge kørt historien i nogle dage efterhånden. Historien omhandler Milans kontinuerlige snakke med Petra(something), som er en italiensk mellemmand for P.E. Aubameyang. Den seneste tid har det ellers lignet at Aubameyangs næste destination lå i Kina, fordi det var eneste verdensdel der ville efterkomme hans lønkrav på 12mio€ netto. Det kinesiske vindue lukker allerede om en uges tid, og det begynder at se en anelse trægt ud med det skifte.

Iflg. de to calciomercato-drenge, så er Milan villige til at strikke en aftale sammen på 8mio€ netto pr. sæson. Et møde mellem Aubameyangs agent(hans far) og Milan skulle være på trapperne.

Jeg har ærlig talt svært ved at finde det logiske i dette move. Yderligere frygter jeg at man sylter de andre opgraderinger som vi er i behov for.

Jeg kan ikke rigtig gennemskue om Milan ved at genoptage interessen forsøge at lægge pres på Fiorentina. Jeg kan bare ikke rigtig få øje på, hvordan det skulle presse Fiorentina.

Sky Sports melder yderligere at vi er i ongoing kontakt med River Plate, omkring et salg/lejemål af Vangioni til hans tidligere klub.

Sidst, men ikke mindst så støder jeg frygtelig mange gange på ”potrebbe aver” i artiklerne, der skulle linke os til Juan Cuadrado. Det ligner ufattelig meget spekulation fordi Lucci har været på besøg. I hvert fald indtil videre..
Skrevet af Martinovic
Cuadrado må være en and. Efter vi har landet Conti er der ikke plads til Cuadrado.

Aubameyang tror og håber jeg ikke på. Ikke pga. lønnen, men fordi Dortmund vil have 80 mio. euro for ham. Så vil jeg hellere have Belotti eller Kalinic, Biglia og en ekstra forsvarsspiller for de samme penge.
Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
Cuadrado er fandme også nedern.

PS. Abadingdong vil floppe absurd meget i Milan. I hørte det her først.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Belotti koster jo det samme som Aubameyang. Der tog jeg så gaboneseren 10 ud af 10 gange.
Skrevet af Rossoneri
Cuadrado er vel i lige så høj grad højre wingangriber. Det lyder bare voldsomt at han skulle være købt ind til rotation.
Skrevet af Flying Dutchman
Cuadrado er fandme også nedern.

Amen. Den mest irriterende spiller i rækken - i skarp konkurrence med Torino´s Quasimodo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Tuttosport melder at Cuadrado kun skulle være en option hvis Suso bliver solgt.
Det er der absolut intet der tyder på.

Ser man på de to spilleres performance, ligner columbianeren da heller ikke en opgradering. Tværtimod.

Skulle der dog være noget som helst der talte for en udbytning af de to, skulle det være en finansiel manøvre. Kunne man sælge Suso og derefter leje Cuadrado (med option), ville det kunne balancere bøgerne på den korte bane.
Dette skulle i så fald være for at kunne få en kabale omkring Aubameyang til at gå op.

Som en modsætning til ovenstående, melder GdS at Yonghong Li skulle være parat til at øge budgettet for at kunne hente både Biglia og en Marquee signing aka Aubameyang.

Ser man på den oprindelige udmelding omkring budget (€150m netto), kunne det faktisk tyde på at tallene mere eller mindre kan gå op (når man ser på spend i indeværende vindue) :

IND:
Kessie: €4m
Conti: €20m
Calhanoglu: €20m
Musacchio: €18m
Silva: €38m
Rodriguez: €18m
Borini: €1m

(Biglia): €20m
(Aubameyang): €70m

Total: €209m

UD:
Kucka: €6m

(Bacca): €25m
(Niang): €15m
(Bertolacci): €10m
(Lapadula): €15m

Total: €71m

Det giver et netto spend på €138m.

Med frasalg af noget at "det løse" (Paletta, Sosa, Ely, Jose Mauri m.fl.), burde der også kunne skrabes et par millioner sammen til at hente kjær.
Skrevet af Martinovic
Så kommer vi i hvert fald ikke til at spille 4-3-3, hvis Aubameyang kommer. Det vil være tåbeligt at smide Andre Silva ud på en kant.

Vi mangler en ekstra midterforsvarer, men jeg håber virkelig ikke på Kjær - en nyere udgave af Martin Laursen.

En skam vi ikke kunne lokke Gonzalo Rodriguez til.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Montella har under alle omstændigheder ikke tænkt sig at kaste sig ud i en sæson med kun én 9er.
Under alle omstændigheder, tror jeg ikke at Silva er tænkt som absolut førstevalg.

Montella har bekræftet at han tager udgangspunkt i sidste sæsons taktiske oplæg (aka 4-3-3), men med mulighed for at veksle med 3-5-2.
Skrevet af Martinovic
Jeg ser ikke Andre Silva som boksspiller. Jeg ser ham hellere lidt tilbage på banen, fordi han er god til at søge ned i banen.

Hvis vi skal spille 4-3-3, synes jeg stadig, vi mangler den venstre kant. Bonaventura er god, men ikke god nok til at spille kant.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser ikke Andre Silva som boksspiller. Jeg ser ham hellere lidt tilbage på banen, fordi han er god til at søge ned i banen.

Nu er en 9er jo ikke nødvendigvis lig med at være boksspiller.
Man kan bare konkludere at Silva som netop frontangriber præsterede 21 mål og 11 assists i den netop forgangne sæson.
Både Mister og den sportslige ledelse har da også meldt ud at det er netop denne position han er købt ind til, men at han også kan fungere i andre roller.

Hvis vi skal spille 4-3-3, synes jeg stadig, vi mangler den venstre kant. Bonaventura er god, men ikke god nok til at spille kant.

Der må jeg godt nok være uenig med dig. Bonaventura er vel nærmest personificeringen af vores træners beskrivelse af en wingangriber.
Det er også svært at argumentere imod at Bonaventura har performet virkeligt godt på den position.
Skrevet af Martinovic
Ja, hvor forventningerne ikke har været top4.

Jeg synes, han mangler noget gennembrudskraft som wing. Han er god til at dække bolden og finde sine medspillere i de små rum.

Måske det bare er et håb fra min side, at vi ikke spiller 4-3-3.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, hvor forventningerne ikke har været top4.

Man må forvente at Bonaventura også hæver sit eget niveau i kraft af bedre medspillere.

Jeg synes, han mangler noget gennembrudskraft som wing. Han er god til at dække bolden og finde sine medspillere i de små rum.

Hvis man sammenligner Bonaventuras 15/16 sæson (hvor han primært spillede wing) med Susos 16/17, viser der sig et billede af en spiller der udfylder sin rolle ganske godt.
Ikke mindst i hans direkte udfordringer af modstandere.

Måske det bare er et håb fra min side, at vi ikke spiller 4-3-3.

Ja, guderne må jo vide at jeg heller ikke er fan af 4-3-3. Men det er nu engang den formation vores træner har valgt som udgangspunkt.
Med alle de ændringer der sker i truppen og ikke mindst den meget korte sæsonoptakt, kan vi nok også forvente at Montella holder fast i dette som en konstant og senere forsøger sig med alternativer (såsom 3-5-2).
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Har du egentlig fundet definitioner på de forskellige stats som anvendes på Squawka?

Fordi en kammerat til mig spurgte efter definitionen på en clearing og interception, og jeg må være ærlig og sige jeg aldrig har fundet sitets defination på det.

Jeg kan jo sagtens give mit besyv på hvordan det skal læses, men der kan jo sagtens foreligge nuanceforskelle.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Nedenfor er hvad de selv skriver:
Interception – When a player cuts out an opposition pass. Block – A shot is blocked. Clearance – Player under pressure clears ball from defensive zone.

http://www.squawka.com/football-stats-definitions
Her kan du i øvrigt se definitioner på alle stats.
Skrevet af Lentini
Tak.

Det er den der defensive zone jeg skal have efterforsket. Fordi hvad er en god og en dårlig clearing? Hvilken områder skal clearingen ramme for at være en god clearing kontra en dårlig. Jeg har selv en mening, men skal se om den flugter med de her databureauer som udarbejder stats.

Whoscored gjorde mig ikke jätte meget klogere så prøver at se om jeg kan lede mig frem gennem junglen på Squawka.
Skrevet af Lentini
Vi skulle være nået pænt langt i afsættelsen af Leonel Vangioni til River Plate. Der diskuteres en opsigelse af kontrakt eller lån. Kilde; Di Marzio.

Fassone har givet Lotito et opkald og tilbudt 15+3mio for Biglia. Hidtil har budet lagt på 15mio straight. Lotto har sænket kravet til 20mio. Så der begynder at være lidt skred i forhandlingerne. Yderligere er de begyndt at diskutere Lapadula. Kilde; Sportitalia(Pedullá).
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/105450/milan-include-lapadula-biglia

15 mio. euro plus Lapadula er i overkanten, når sidstnævnte selv er vurderet til ca. 15 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det er ren Mediaset spekulation, der som sædvanlig har hverken hoved eller hale i noget som helst.
annonce
0