Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Montella er sgu da også for dum at smide Calhanoglu ud - og så smække Montolivo op som trequartista.
Skrevet af Martinovic
Forfærdelig rodet kamp.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Puha et par farlige dødbolde til sidst.

En kamp til glemmebogen. Andet end de tre point kan vi ikke bruge fra den kamp.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Milanisti

"Montella er sgu da også for dum at smide Calhanoglu ud - og så smække Montolivo op som trequartista."

Sad lige og tænkte det samme. Hvad fanden sker der for det?!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Biglia er en dejlig rolig mand.

Og trods alt cadeau til Kessié for at hæve niveauet væsentligt efter hans enorme brøler. Jeg fatter stadigvæk ikke underkendelsen af hans mål.

Men vi har lang vej endnu. Kun kampe kan give bedre indbyrdes relationer.

Syns dog det blev tydeliggjort at vi mangler en mezzala i trupsammensætningen.
Skrevet af Milanisti
Jeg har mine tvivl om Montella kan udløse det fulde potentiale med dette hold. Nuvel, er det et nyt hold og det kræver tid at spille dem sammen, men jeg synes at Montella udføre nogle mærkelige taktiske dispositioner. Denne kamp er et eksempel på dette, men det er bestemt ikke første gang.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Man kunne vel nærmest fremføre st vi mangler to mezzalaer. Man må forvente at enten Bonaventura eller Calhanoglu er tænkt at spille andre positioner afhængigt af formation.
Skrevet af Great Milan
Montella var lige ved at koste os en sejr. Vores midtbane var nærmest ikke eksisterende i hele første halvleg. Vi havde i hvert fald ikke styr på midtbanen. Der skal gå hele 63 minutter, før Montella laver den første udskiftning til trods for at vi åbenlyst ikke har fungeret på midtbanen! Hvordan i alverden kan han ikke se dette? Hvorfor skal der gå så lang tid, inden han smider Biglia ind fremfor Montolivo?

Kessie laver en fejl, der koster et mål og 1-1. Men hey var denne fejl sket, hvis Montella havde skiftet Biglia ind tidligere? Det ved vi ikke, men én ting ved vi, Montella reagerede alt for sent med sin første ufskiftning. Bemærk venligst at vores midtbane blev meget mere kompakt, hvilket gav Cagliari mindre plads gennem midten. Vi fik mere ro på midtbanen med Biglia. I øvrigt hvorfor tager man ikke Montolivo ud i anden omgang, og sætter Locatelli ind, og får dermed med balance på midtbanen? I stedet rykker han Montolivo længere frem på banen, tager en hårdt løbende Borini ud og sætter en venstre back (Antonelli) ind!! WTF!

Montella fejler fra A-Z i denne kamp. Han var lige ved at koste os sejren, hvis ikke det stod til et frisparksmål.

Hold nu kæft vi har en træner, der skal være mere vågen fremover. Han sover i 63 minutter!

I øvrigt fatter jeg intet af, hvorfor Kessie´s mål bliver annulleret. Jeg kan virkelig ikke se noget frispark der! Dårlig dommer præstation.

Kampens spiller efter min mening: Suso

Med de ord er jeg ret glad for landsholdspause nu. Vi har immervæk meget at arbejde på. Ser frem til noget mere stabil bold efter pausen med Biglia og Bonaventura tilbage i startopstillingen.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Så kortet ned så er det Montellas skyld at Kessié træder i bolden...
Skrevet af Rossoneri
Ja - han skulle have forklaret ham at han ikke skulle gøre det.
Det må være indlysende.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Så kortet ned så er det Montellas skyld at Kessié træder i bolden..."

Tja .. hvis det er sådan du forstår det, skal du være velkommen til det. Det er dog ikke det jeg skriver. Alle laver fejl i en fodboldkamp. Det gør Kessie også, og det er sikkert ikke sidste gang. Kessie står for målet til 1-1. Det er ikke Montella´s skyld, at Kessie træder i bolden, men Montella skal reagere, når han ser noget, der ikke fungerer. Det gør han ikke, og vupti 1-1! Sådan er fodbold. Hvis ikke du ser problemerne i tide, bliver du straffet. Biglia´s ro på midtbanen hjalp Kessie betydelig meget. Dog skulle den indskiftning være sket mindst 18 minutter tidligere.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Nej, men det er velkendt at Calhanoglu spiller bedre som 10´er. Man hiver ikke ham ud og smækker Montolivo deroppe i stedet. Det er decideret dumt. Manden udstillede jo sig selv på den position.

Det havde været langt klogere taktisk at lade Montolivo spille venstre midtbane, nu hvor man ikke har andre til at gøre det - såfremt pladsen skal dækkes. Alternativet er jo at skifte formation, som han også gjorde - men med de forkerte spillere inde. Kalinic fik intet at arbejde med - og Borini skulle være flået ud langt tidligere.

Det var Cagliari vi spillede mod. Andre hold havde udnyttede al den kaos.
Skrevet af Milanisti
Underligt at insinuere Kessies fejl var skyld i al det dårlige spil. Så er man godt nok blind. At bruge sarkasme her gør det ikke mere rigtigt.
Skrevet af Lentini
Hehe, ja sikke et fjols.

Midtbanen fungerede dog ikke idag. Og når man så kigger ud på bænken ser man lidt for meget af det samme. Jeg ville give meget for en ekstra mellemrumsspiller eller et dynamisk brød (Rafinha eller Sánches).

Borini er dog angrebets William Kvist. Han spiller den, når han virkelig satser, højst bolden sidelæns. Det er virkelig skarp kontrast til modsatte kant.

Og hvor ville jeg ønske at Rodriguez kom flere gange over kanten i et raid. Han er desuden min MoM. Meget afklaret i sit spil.
Skrevet af Great Milan
Det at lave indskiftningerne for sent, er i øvrigt en "Montella". Det så vi i så mange tilfælde sidste år. Han lavede indskiftningerne alt for sent i forhold til de problemer, der måtte opstå i løbet af en fodboldkamp. Med andre ord ser han fejlene alt for sent. Har man set 45 minutter med en midtbane, der ikke fungerede, så skifter man da ud menneske. Hvorfor fortsætte med de samme spillere på midten, når det er så åbenlyst for enhver?!
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
lad os glæde os over 3 point på en svær aften. Hvor spillet aldrig rigtig fungerede. Vigtig at vi også henter 3 points når det er svær for os.
Kønt var det ikke, jeg ærger mig især over det mål. Det er bare så dumt et mål at give væk. Donnarumma skal aldrig spille den bold, men kessie bør selvfølgelig ikke mistet den der! Der skal han bare sparke bolden væk.
Positivt er dog, at vi spiller os op bagefter.
Biglia laver et flot indhop :)
MOM Suso
Skrevet af Interist
Uha det bliver en god kamp når vi møder jer! Kan ikke vente :-)
Skrevet af Lentini
Det er jeg godt nok uenig i, Pirlo.

Imo skal Donna spille bolden der. Det er ene og alene Kessiés dårlige teknik i situationen, som skaber målet imod. Hvis vi ikke tør spille fodbold, kommer vi aldrig til at spille ordentlig teknisk fodbold. Og jeg kan godt lide at Bonucci minuttet efter spiller Kessié i en lidt vanskelig situation, som han slipper godt fra, fordi det indikerer for mig en tiltro til hinanden. Og det er grundstenene for at skabe en basis for at komme tættere på det Montella gerne vil.
Skrevet af Great Milan
Milanisti

"Underligt at insinuere Kessies fejl var skyld i al det dårlige spil. Så er man godt nok blind. At bruge sarkasme her gør det ikke mere rigtigt."

Præsic! Det er Kessie´s skyld, at vores midtbane ikke fungerede i 63 minutter. Det er udelukkende på grund af den ene fejl han lavede ved at træde i bolden. Han skulle simpelthen skamme sig og give holdkammeraterne en kæmpe undskyldning offentligt.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Milanisti
Hvem har sat lighedstegn mellem det generelt dårlige spil og Kessies fejl?

Jeg antager at det er min sarkasme du henviser til (hvis ikke beklager jeg).
Jeg synes blot det tangerer det usaglige, når man i sin iver efter at klandre vores træner, tillægger ham skylden for individuelle fejl.

Kessie laver en fejl på lilleput niveau - hvordan skal Montella dog stå til ansvar for det?

Og hvem skulle man sætte ind? Problemet er at vi ingen erstatning har. Ingen af spillerne på bænken kan erstatte Kessie og så er det jo svært at hæve niveauet.

Skal Montella fritages for kritik? Nej da, men det er der mig bekendt heller ikke nogen der har ytret.
annonce
0