Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Der er I hvert klart at der er behov for et mere "fast" system.

4-4-2 ville akkommodere flere af de aspekter der har fungeret godt, omend der også er et par "aber dabeis".

Først og fremmest at vi spiller med to helt fremme. Dernæst at vi spiller med to centralt på midten. Det kræver dog at begge har en taktisk forståelse til at supportere det centrale forsvar. Her kræver det i så fald at både Biglia og Kessie lægger på ift deres taktisk forståelse.

Skrevet af Rossoneri
Hvem i alverden er den tumpe af en medkommentator?

Mit bedste bud er at han er i familie med Nicki Bille.
Skrevet af Lentini
Nå ja, men der findes jo aber dabei ved alle systemer både pga intet system er perfekt samt karakteristika ved de spillere man har i truppen.

Romagnoli fx spiller jo en meget stabil venstre defensiv back. Rent offensivt gør vi dog ikke den venstre kant store tjenester idet dybdeløbet for denne (igår Jack) skal komme fra 8eren Locatelli. Det snævrer spillet meget sammen indover midten, fordi ingen rigtig har en naturlig venstre skøjte i den side fordi Romagnoli skal skubbe mere ind centralt i boldbesiddelse.

Og jeg syns faktisk det er rent offensivt vi har de største problemer. Det er dér, jeg personligt, har sværest ved at se hvad vi vil.
Skrevet af Rossoneri
Enig, jeg tænkte dog også ift vores nuværende trup.

Uanfægtet hvordan man vender og drejer det, vil backs have et større defensivt ansvar (først og fremmest som markeringsspillere) sammenlignet med en rolle wingback.
Heri ser jeg nogle udfordringer, hvor jeg stadig mener jeg at en tre-back kæde og offensove wings er at foretrække.

Musacchio ligner en mand der er ved at finde takten, omend hans placeringsfejl koster et mål igår. Men han ser mere sikker ud i sine indgreb og har en generel bedre taktisk forståelse.

I det tilfælde, er jeg ked af af vi må se bort fra én af Romagnoli og Musacchio - ikke mindst fordi det vil kræve en del rotation at holde begge nogenlunde tilfreds.

På midten har Kessie og Biglia egentlig fungeret ganske fint når de har dannet en mere holdende duo. Jeg har dog stadig mine bekymringer ved navnlig Biglias defensive talent.
Her er jeg mere tryg ved at Bonucci har en fri rolle i en tre-back kæde hvor han kan støde frem og dække af for de løb der kommer i rummet mellem vores forsvar og midtbane.

Jeg kan dog sagtens se fordelene ved en 4-4-2. Udført "rigtigt" kan det jo være enormt offensivt med seks spillere der deltager meget aktivt i denne fase.
Og jeg er helt enig i at det er her vores primære kvaler skal findes.

Personligt hælder jeg dog stadig mere til en 3-4-1-2 / 3-4-2-1, da jeg mener det passer bedre til den nuværende trup. Det kræver dog selvfølgelig af Montella får hovedet ud af røven og begynder at bruge spillere på deres vante pladser.

Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/932179161766080512

Ovenstående fortæller, at vores hold hverken defensivt eller offensivt fungere - her må hovedansvaret være hos vores træner.
Vi har 6 kampe tilbage i serie a inden julepausen. De 6 kampe skal give mange points og vished om at vi er på rette spor spillemæssigt, formation mæssigt osv.
Montella finder enten løsninger nu, ellers skal han fyres.
Sidste sæson havde en plan, ikke en fejlfri en - men en plan der fungerede og gjorde os svære at slå.
Denne sæson har alle bedre hold haft alt for let spil imod os og selvfølgelig tager det tid at spille et helt nyt hold sammen.
Men det er også vigtigt at vores træner får skabt et tydeligt koncept som alle forstår og finder en start 11´ver. Her syntes jeg han har fejlet Big time.
Skrevet af Martinovic
I eksempelvis Inter har backerne i deres nuværende system ikke helt så offensiv en rolle, som Maicon havde, da han var i klubben. Hverken Nagatomo eller Ambrosio er helt så offensivt indstillet.

Milan kunne gøre det samme med backer med en mere defensiv rolle. Når først defensiven er på plads, kan man bygge på offensivt.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vores hold er tydeligvis ramt på selvtilliden. Ligesom os fans, så troede spillerne på en god sæson. Nu tvivler alle, selvtilliden skal genvindes og det sker kun med en tydelig leder der går forrest.
Montella får ikke flere chancer nu og det fortjener han heller ikke.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Der findes naturligvis altid mange muligheder for at finde en balance på et hold. I vores tilfælde, vil jeg dog mene at det ikke giver så god mening at gøre dette med mere defensive backs, idet de alle har deres styrke i den offensive del af spillet (Rodriguez er dog ganske habil defensivt også).

Skulle vi spille med fire i back-kæden, vil jeg dog anse en holdende midtbane som løsningen.

Men, jeg er helt enig med @Lentini i at vi har langt større kvaler offensivt.

Generelt set, er Montellas mystiske insisteren på at morphe systemer, den største hæmsko her. Spillerne synes i hvert fald at have meget svært ved at fortolke disse dobbeltroller. Derudover bliver spillere sat i situationer de ikke forvalter særligt godt (Borini på højre back, Suso der skal finde en fri rolle bag Kalinic osv).

Jeg er virkeligt forundret over at Montella ikke har udvalgt nogle elementer der faktisk har fungeret og bygget op herfra.

Personligt ser jeg at vi har spillet klart bedst med to i angrebet.

De kampe hvor vi rent faktisk har spillet med reelle wingbacks der angriber dybt, har vi også formået at skabe chancer.

Både Biglia og Kessie har fungeret bedst når de har haft en mere holdende rolle, hvor de ikke skal deltage i flere faser i spillet.

Herfra kan man så drage sine taktiske konklusioner - for mig at se hedder det enten 3-4-1-2 eller 4-4-2, hvilket jo også kan varieres fra kamp til kamp.
Skrevet af Milanistar
I de næste 8 kampe har vi kun én kamp (ude mod Fiorentina) der ikke kan kaldes en must-win. Hvis ikke der, når vi skal møde Lazio på hjemmebane, ligger 22/24 point mere på kontoen, så er sæsonen ovre for os, medmindre Sampdoria går helt i stå og vi kan nappe 6.pladsen og vende bedre forberedte tilbage til næste sæson.
Sempre Milan.
Skrevet af Magnifico
I de næste 8 kampe har vi kun én kamp (ude mod Fiorentina) der ikke kan kaldes en must-win.

Man kan diskutere, hvilken af de to klubber, der sejler mest. Jeg hælder til, at viola er længst ude, selvom det heller ikke ser for godt ud i Milano. Omvendt har vi ikke sat næsten op efter noget som helst i denne sæson. Så den største skuffelse over sæsonen pt må være i den rødsorte lejr. Der er langt til det indbyrdes opgør d. 30/12 og meget kan ske i de mellemliggende fem kampe. Men lige nu ligner det tabernes kamp. Desværre...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
En anden forklaring på at træneren stadig hedder Montella, kan måske findes i de vedvarende historier der kommer frem omkring Yonghong Li.

Senest er der NY Times der har kigget vores ejer efter i sømmene, og det billeder der tegner sig er desværre (men måske ikke så overraskende) ikke kønt.

Ét af de aktiver Li skulle have præsenteret som garanti for sin økonomiske formåen, er en fosformine. Skal man tro den artikel der netop er bragt i førnævnte medie, ejes denne mine (i flg. officielle kinesiske oplysninger) af Guangdong Lion Asset Management. Imidlertid er dette ikke ejet af Li, omend noget tyder på en form for tilknytning.

Ved et besøg hos virksomhedens kontorer, fandt man en nærmest forladt ejendom. Nu er det i sig selv ikke en rygende pistol - postkassefirmaer er velkendt mange steder i verden. Jeg kender dog ikke til lovgivningen omkring dette i Kina.

I alt dette, kunne man forestile sig at ledelsen har andet at tænke på end at skifte træneren. Herunder kunne man også spekulere i at der faktisk ikke var råd til at have Montella på kontrakt mens man ansætter en anden.

I og med at Fassone og MIrabelli er kinesernes opfindelse, er det heller ikke utænkeligt at de har deres tvivl om hvor længe de rent faktisk har i klubben endnu.

Nuvel, det er jo ren spekulation herfra. Men vi kan i hvert fald sige at der er stor fokus på meget andet end det sportslige.
Og erfaring siger at der sjældent er røg uden ild.
Skrevet af Rossoneri
@milanstar
Som vi spiller pt, har jeg reelt meget svært ved at se nogen kamp som en "must-win".
Skrevet af Martinovic
Jeg troede ikke min egne øjne, da jeg lige så, at Daniele Bonera starter inde for Villarreal i aften.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
De må have umanerlige gode nerver i det sydspanske. Jeg tror aldrig jeg har været rolig under en kamp hvor Bonera eller Kaladzes navn figurerede. Den ene umulius værre end den anden.
Skrevet af Lentini
Ligaen er i øvrigt inderligt ligegyldig nu. Vi skal faktisk ikke tabe flere kampe i denne sæson hvis top 4 skal være aktuelt. Det sker jo ikke.

Prioriteringen må ligge først og fremmest på EL hvor man passende kan kvalificere sig i midtugen uden for meget palaver og i stærkeste formation. Dernæst Coppa Italia og tilsidst Serie A. Cup-pokaler er det eneste som kan redde denne sæson til nogenlunde godkendt.
Skrevet af Martinovic
Vi skal gå all in på Europa League og så ellers sørge for at slutte uden for europæisk gruppespil til næste sæson. Top4 er utopi, desværre.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Vi skal jo ikke tabe med vilje. Så har du misforstået min pointe, fordi af den led skaber man absolut ingen vinderkultur.

Min pointe er sådan set bare at man kigger på de kolde facts at hand. Og rammer man en uge hvori der er en ligakamp samt en KO-kamp i EL skal prioriteringen være i orden. Der er modstanderen i ligaen også fuldstændig underordnet.

Og med nuværende situation i ligaen skal størst fokus rettes imod det europæiske. Det burde ikke være så svært at gennemskue selvom jeg nok skal blive spist af med en ny Montella "vi skal rotere pga kampprogrammet og ih hvor spillede vi godt idag men var uheldige".
Skrevet af Martinovic
Det skulle heller ikke gerne ligge i kortene, at det var det, jeg mente. Vi skal have gang i en stime og håbe de andre hold går kolde. Jeg håber, vi kan slutte i top4 eller ende uden for EL-pladserne. Inter nyder tydeligvis godt af at kun at spille en kamp om ugen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Londons politi er idag ude med en bred opfordring til West Ham fans om at 999 (engelske alarmcentral) ikke skal bruges til at anmelde "nødsituationer" omkring klubbens spil og resultater.

Nogen der kender nummeret til alarmcentralen i Italien...?
Skrevet af Magnifico
112 - Carabinieri
113 - Politi
115 - Brandvæsen
116 - Læge

I Milans tilfælde ville jeg benytte 115.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0