Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Mir!!
Valencia synes at have været enig med Porto tidligere inden det hele begyndte at sejle.


Hvad mener du med det?
Daje!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ La Mir

At Valencia er et stort kaos lige nu.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bosse1983
Man har endnu ikke gennemført salget til Lim, da Newcoval, de som skulle stå for det nye stadionbyggeri, pludselig er kommet på banen med et krav på i underkanten af €90 mio..

De har antageligvis ikke nogen god sag, men det har smidt sand i maskineriet, da han allerede var forarget over klausuler opstillet til Fundacion og klubben, som kunne betyde heftige strafbeløb, går han fra projektet eller forbryder sig mod visse, ikke oplyste, regler.

Valencia kører på dampene hvad angår likviditet, så lige nu sker der intet i forhold til spillerkøb af den størrelse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
La Mir,

Det er også derfor Milan ikke har kunnet afslutte den permanente aftale vedr. Adil Rami.

For at kunne stille nogenlunde godt til næste sæson, så anser jeg fem tilgange endnu som et krav.

1) Sime Vrsaljko til at erstatte Abate. Finansieringen til kroaten er på plads, når/hvis Abate skifter til PSG. Det kunne i øvrigt tyde på, da vi meldes meget tæt på kroaten for et beløb på ca 7,5mio€. Alsidig back, der kan dække begge sider, men dog bedst i højre.

2) Essien skal ud! Eremenko får fine roser med på vej af Spalletti og Capello, som har anbefalet ham til Milan. Kender ikke meget til ham, men det kan vel næppe blive så ubrugeligt som Essien. Essiens bruttoløn kan finansiere købssummen.

3) Cerci ind. Når man nu insisterer på at hente ind til den position, så går min klare anbefaling på Cerci. Her skal der ikke betales uhyrlige overdrevne summer og vi ved hvad han præsterer dagligt i Serie A. Lønbesparelserne fra Kaka og Robinho kan finansiere købssummen.

4) Balotelli må afsted og sætter min lid til Raiolas determination. Jackson Martinez må meget gerne være manden der skal tage over.

5) Galliani må virkelig anstrenge sig for at få Constant byttet ud med en anden venstrebenet back. Det bliver nok en billig af slagsen, noget a la Diego Contento.

Helst så jeg også Mexes, Muntari og Honda skippet videre, men msn skal også passe på med at lave for store ændringer. Muntari har dig også lige forlænget, mens Mexes og Honda har en usikker nær fremtid foran sig.
Skrevet af Lentini
De første samtaler mellem Caïro og Galliani vedrørende Alessio Cerci. Der vil i denne uge foregå flere samtaler omkring Cerci. Torino forlanger 20mio€ - mon ikke den kan forhandles en smule ned.

Fiorentina skulle have forsøgt at hijacke Sime Vrsaljko. Men iflg. Gazzetta dello Sport er de for sent ude, og det forventes at Vrsaljko kommer til Milan indenfor nærmeste fremtid, mens Matri sendes den modsatte vej.

Desuden synes Robinho tættere og tættere på MLS. Jeg kender ikke helt reglerne derover, fordi læste en artikel hvori det står beskrevet, at det er selve ligaen som henter Robinho til MLS, hvorefter han bliver udbudt til klubberne. New England, Orlando, LA og endnu en klub skulle have interesse i den fallerede brasilianske stjerne.

Idag forventes det også at blive officielt med Birsas lejemål i Chievo.

I denne uge skulle man i øvrigt også have nye snakke med Roman Eremenkos agent - hans klubkammerat Yann M´Vila, som bekendt stadig venter på thumbs up fra Mazzarri i Inter, har været udbudt til Milan af flere gange den seneste måned fra spillerens agent. Men Galliani har vendt tommelfingeren nedad. Godt nok er han en speciel personlighed, men ift. Ghana-power, havde jeg nok givet den unge franskmand chancen. Potentialet er der, og vi har før bevist vi kan håndtere de specielle personligheder.

Af de lidt mere ukendte navne i Milan, kan det nævnes at både Virtus Lanciano og Crotone står på spring til den nigerianske kantspiller, Nnamdi Oduamadi. Derudover er Cesena og Chievo begge interesseret i at tilknytte den tidligere så hypede, Marco Fossati.

Edit: Zaccardo viser sig igen svær at afsætte, efter han afviste den tyrkiske klub. Nu synes Verona og Rubin Kazan at gøre tilnærmelser til ham.

Så man må sige at der er godt gang i svingdøren. Roma ser i øvrigt ud til at signe Ashley Cole til en løn på 2.2mio€ netto pr. sæson. Det er da ikke helt slemt, og langt under hvad jeg havde forventet.
Skrevet af Martinovic
Milan er forhåbentligt ikke så dumme at betale 20 mio. euro for Cerci. Han er max 12-15 mio. euro værd.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Prisen skal nok blive forhandlet ned. Det meldes at Milan er klar til at give 15mio€ for ham, og desuden har man lige sendt Nocerino billigt på lån i Torino. Det er ikke sket uden formål. Trods alt er det bedre end de 30mio€ + bonusser som Verona forlanger for Iturbe.
Skrevet af La Mir!!
Lentini og Bosse

Takker drenge.

Jeg troede egentligt at Lim købet var gennemført, og havde derfor os afskrevet Jacksom, som en mulighed i Roma.

Men, nu åbnes der ligepludselige nye muligheder.
Daje!
Skrevet af Viola 4 Ever
Fiorentina skulle have forsøgt at hijacke Sime Vrsaljko. Men iflg. Gazzetta dello Sport er de for sent ude, og det forventes at Vrsaljko kommer til Milan indenfor nærmeste fremtid, mens Matri sendes den modsatte vej.


Fiorentinas angivelige interesse i Vrsaljko, har pressen skrevet om siden før sidste sæson sluttede, så "for sent ude" kan man formentlig ikke kalde det. Måske er det Milan der har overhalet indenom, eller måske har interessen ikke været så stor som medierne har meldt om, måske er det noget helt andet der gør sig gældende.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Vildeste ydmygelse i aften til Brasilien! Jeg kunne godt have undet Thiago Silva en VM-titel, fordi han er en god dreng, og en fandens dygtig midterforsvarer. Han taber i hvert fald ikke hovedet, som hans kumpan med Valderrama frisuren.

Ift. transfermarkedet bliver det godt, når VM er overstået. Det har været lidt sløjt med fremgang under turneringen. Måske er det også bare Milan selv, der er lidt sløje i at ’seal the deal’. Jeg er ovenud træt af at læse om transferen omkring Adil Rami – faktisk så meget at jeg efterhånden er begyndt at opbygge et antipati mod spilleren, uagtet at det er hans skyld eller ej. Nu ser det også ud til, at vi igen skal ud i udmagrende forhandlinger omkring kroatiske Sime Vrsaljko og mit ønske, Alessio Cerci.

Genoa vil ikke udleje Sime Vrsaljko, men have 7,5mio€ i betaling. Forlydenderne går på at vi vil tilbyde 5mio€, som det næste. Problemet her er at Sassuolo har slået sig sammen med Juventus i et bud på 6mio€, og skulle være klar til at give ham 1mio€ netto i løn, noget som Sassuolo ikke kunne administrere på egen hånd tidligere. Bozzo, agenten til Cerci, har været i Madrid for at snakke med Atlético Madrid. 12mio€ buddet fra Atlético er dog blevet afvist, et lignende bud fra Roma skulle også være blevet afvist, og det spekuleres i om de to klubber har lyst til at fortsætte forhandlingerne da Caïro vil have 20mio€.

For Milans eget vedkommende, skulle man være klar til at lægge 15mio€, som vil blive afvist af Torino. Dertil tænker man at tilbyde M’Baye Niang(5mio€) i en byttehandel. Det kan nævnes at Cerci skulle have bedt om at blive solgt fra Torino, fordi han nok kan se at der er en del interesse for ham i større mere spændende klubber, der tilmed vil kunne tilbyde ham en løn over de 0.8mio€ netto han tjener i Torino. Snakken går på at Milan i tilfælde af en signing vil give ham en løn på 2mio€ netto. Det billige lån af Nocerino, hvor Torino ikke betaler nogen sum og desuden kun betaler 50 % af hans løn, skal ligeledes se som en slags ”gave” til Torino, så man er mere forhandlingsvillige omkring Cerci. Det kommer til at se fjoget ud, hvis Milan ikke får Cerci og har ladet Nocerino smutte af sted på et billigt lån.
Skrevet af Stankovic
Det kommer til at se fjoget ud, hvis Milan ikke får Cerci og har ladet Nocerino smutte af sted på et billigt lån.

Det vil dog på ingen måde overraske, hvis sådan en tåbelighed skulle forekomme.
Skrevet af Viola 4 Ever
Det er sgu også en farce uden lige, det der foregår i Valencia.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Nej, og det er jo essensen af det hele. Milan/Galliani har formentlig set deres snit mht. Cerci, da Roma trak følehornene lidt til sig efter de fik afvist budet på 12mio€. Men man havde nok ikke kalkuleret med at Atlético kom ind i billedet, efter man havde sendt Nocerino afsted på et billigt lån.

Galliani skal have ros for at rydde ud i den store masse af uduelige og inkompetente spillere, og samtidig også for at hente kompetente navne som Agazzi, Aléx og Menez.

Men jeg er ved at få lange nosser af det her spil. Særligt omkring transferen med Adil Rami. Vi vil gerne slynge 28mio€ ud efter Iturbe, men vi nægter kategorisk at hæve buddet på Rami med 1mio€ ekstra. Det er typisk Galliani! Stryger omkring sig med penge efter offensive stjerner, men nægter at spendere på forsvaret.
Skrevet af Lentini
Enig Viola,

Fansene i det valencianske må sgu tænke sit. En masse topfolk, som udadtil hævder at de er klubbens mænd, mens de i virkeligheden dræner klubben for en økonomisk vindings skyld, og fører den tættere og tættere på afgrunden. Bernat-salget til FC Bayern har i min optik kun at gøre omkring de likviditetsproblemer man oplever. Det kan også sagtens være en bevidst strategi fra Milan/Galliani at presse citronen, fordi man ved de er i massive problemer. Bronzetti er ihvertfald overbevist om at man lukker handlen indenfor et par dage.... men den har vi jo hørt nogle gange efterhånden! Der sker generelt aldrig en skid når vi benytter Bronzetti.

Edit: Det er mig i øvrigt slående omkring de 28mio€, man åbenbart ville give for Iturbe. I min optik kunne vi erhverve Adil Rami, Sime Vrsaljko, Marcos Rojo og Adel Taarabt for et lignende beløb. Ville vi være dårligere sat af det, end hvis vi kun benyttede beløbet alene på Iturbe? Nej vel. Vi vil nærmere være noget stærkere.
Skrevet af Lentini
Træningen ved Milan starter i dag, hvor spillerne skal gennemgå nogle fysiske test – nok for at se om nogen er blevet Morten-Duncan-fed. Umiddelbart kunne jeg ikke læse mig frem til, om de spillere der er kommet hjem fra VM var tilstede – jeg tvivler på det, og tror umiddelbart at de har fået lidt ekstra ferie. Nigel de Jong er jo som bekendt stadigvæk i Brasilien. ’The Little Pharaoh’ har desuden startet op en uge før de andre, for at være 100 % sikker på at han er klar til sæsonstart. Så kan han også snart fise i byen, som en hvid neger og ’Twerk it like Miley’ igen. Han savner sgu nok Kevin Prince.

Der er desuden ubekræftede meldinger om at Adil Rami nærmest bor i lufthavnen, klar til at tage til Milano og underskrive en permanent kontrakt med Milan. Der skulle være kommet skred i forhandlingerne med Valencia, som bekendt er igennem et famøst scenarie, hvor likviditetsproblemer er blevet et issue. Alle midler tæller formentlig, og dertil har Milans langstrakte forhandlingsmetode formentlig været gunstig i de forhandlinger, der har været on and off, fordi man ganske enkelt ikke har kunnet fremskaffe et svar fra nogen i Valencias ledelse.

Det bekommer mig vel i så fald, efter mit sure opstød sent i går aftes/nat. Så er start 11’erens centrale forsvar i det mindste sikret, med brasilianske Aléx og Adil Rami. Spørgsmålet går stadigvæk på Mexés, fordi han vil stadigvæk være den suverænt bedst lønnede af vores centrale forsvarsspillere, men han er ikke tiltænkt en garanteret startplads. En tanke kunne være, da der tidligere var heftigt rygtestorm om en afgang til PSG, at Adil Rami ganske enkelt har spærret for Mexés afgang. Der kom jo den forunderlige twist i Valencia, hvor alle troede Peter Lim overtog klubben – det blev sagt at det var ren formalitet. Det ændrede sig kategorisk, og samtidig døde rygterne om Mexés afgang til Paris. Det er i hvert fald min umiddelbare tro, og samtidig har PSG også sat blokkerne i for Marquinhos’ afgang til Barcelona, trods man har sikret sig den hovedløse kylling, David Luiz. Det er en tanke, at det kunne igangsætte en dominoeffekt mellem de tre pågældende klubber, hvor Milan afgiver Philippe Mexés på en fri transfer, og sparer 8 millioner € i omkostninger.

Cristian Zapata er så næste spørgsmål. Jeg er tilbøjelig til at beholde ham – hans markedsværdi må også være steget efter at have været en del af Colombias succesfulde VM ved siden af hærføreren, Mario Yepes, der bare i udseendet ville være en mand skræddersyet til store budgetfilm fra Hollywood omhandlende den græske mytologi.
Skrevet af Rossoneri
Niang skulle efter sigende have fået chancen for at obervise Inzaghi om at han skal blive i klubben. Rigtigt positivt fra min vinkel.

Meget tyder også på at Inzaghi har bedt om at beholde Balotelli. Han skal ligge længst fremme i et tremandsangreb med SES til venstre og Cerci til højre (hvis det lykkes at hente ham). I så fald er Menez udset til at være reserve - noget man kan undre sig lidt over. For mig at se ville det være ganske fint at bruge ham til højre, med Niang og Saponara som backup. Hertil kommer "jokeren" Mastour samt at Honda (i nødstilfælde) også kan bruges i højre side.

Hvorfor dog ikke bruge de 15-20 mio. på den klassespiller vi mangler til forsvaret.

Rygter vil også vide at Pippo undersøger muligheden for at leje Aquillani i Firenze, som erstatning / backup for Monty. Egentlig ret interessant i mine øjne, hvis man tillader sig at se bort fra hans skadeshistorik. Men i hvert fald en spiller med et godt overblik.

@Lentini:
Jeg kunne læse mig frem til at de italienske VM spillere + NdJ støder til truppen 21. juli ifm afrejse til USA.
Skrevet af Lentini
Jeg tror nu mere, at Niang er "standin" - så længe Pippo ikke har fået sin kantspiller. Menez, Faraoen og Saponara er kun 3 af 4, hvor Niang fylder hullet indtil/hvis der kommer en ny spiller, som fx Cerci.

Jeg tror ikke Pippo har den store indflydelse på Balotelli. Berlusconi familien har set sig sure på ham. Lady B har set sig sur på hans agent, Raiola. Balo er ked af det, og Raiola er rasende. Der kan ske noget fra dag til dag, afhængig af hvor hurtige de to storklubber i Spanien får fisket hhv. Falcao og Suarez.

Sidste nye er at Rami selv vil betale de 500.000€ som er springpunktet mellem Milan og Valencia.

Så er jeg egentlig meget nysgerrig efter hvad Pippos plan med Honda er? Der er meget stille omkring ham.

Edit: No way in hell Viola udlejer Aquilani.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Mino er altid sur over et eller andet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ja, the fat pizzaboy skal nok hurtige finde nogle ting at blive sur over. Men han har været væsentlig mere aggressiv efter VM og Lady B´s udtalelser.
Skrevet af Lentini
Galliani siger til Mediaset:

- Vrsaljko kommer ikke til Milan.
- Zaccardo har tilbud, men problemer med at finde rette destination.
- Niang bliver.
- Bekræfter at Robinho er på vej til Orlando.
- Han kunne rigtig godt lide Jackson Martinez.
- Til spørgsmål om Cerci kommer til Milan svarer han: Hvem ved.
annonce
0