Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
I en Ozil rolle? De to spillere kunne velsagtens ikke skille sig mere ud fra hinanden? Ozil er playmakeren, mens Menez er individualisten med meget fart i stængerne. Det lyder lidt underligt i mine ører. Pippo snakkede også om et alternativt 4-4-2 system, hvor jeg godt kunne se Menez som en flakkende seconda punta.

Men ja, man kan vel dårligt tillade sig at skælde ud på Galliani. Det er en bevidst strategi, forårsaget af Silvio på den gentagelse møder, at det hovedsageligt handler om at skille fårene fra bukken, inden man investerer større summer. Vi har brugt knap 8mio€ på at erhverve os permanente aftaler med Poli, Saponara, Albertazzi og Rami, mens der yderligere er tilføjet Alex, Agazzi og Menez på fri transfer. Det er ganske godkendt.

Ift Criscito er vi i samtaler med hans rådgivere, og har forespurgt prisen hos Zenit, der skulle ligge på 12mio€. Pippo har desuden også besluttet at tage den unge Benedicic med til USA i optakten.

Desuden er jeg allerede solgt efter at have hørt Pippos pressekonference, medgiver dog at der ikke skal så meget til når det lige omhandler vores gamle Alta Tensione.
Skrevet af Lentini
Efter at have tænkt over det, kunne jeg godt fristet til at ønske man går efter både Romulo og Criscito. Det menes at Verona vil forlange 8mio€ for ham når/hvis man bliver enige med Fiorentina. Var ellers ret sikker på der var en frikøbsklausul i lejeaftalen de havde – måske de venter på penge fra Iturbe-salget, hvor Juventus nu skulle være oppe på svimlende 29mio€. Det er ca. 215 millioner kroner. Og man siger, der ingen penge er i italiensk fodbold!

Romulo har en alsidighed, hvor han kan dække både højre back, højre wing og spille en central midtbane på en flad 3’er. Det er en alsidighed, vi sagtens ville kunne benytte. Så vil man også kunne droppe det eksklusive indkøb af en venstrebenet angrebsspiller, som vi åbenbart nærmest insisterer på. Criscito vil give os den første kvalitative rene venstre back, vi har haft i årevis – desuden er jeg fan.

Ift. min forkærlighed overfor italienske spillere, kan jeg dog godt lide at man kigger efter spillere som Romulo(ja, han er brasser oprindeligt), Criscito og Cerci. Inzaghi vil gerne skabe en kerne af italienske spillere, der skal dominere omklædningsrummet – dertil skal man naturligvis have en vis form for kvalitet. Det nytter jo intet hvis Albertazzi stikker næsen frem i omklædningsrummet og diktere ro og orden. Generelt er det lidt sløjt med kvalitet omkring italienske spillere i disse år, men jeg hylder Pippo for den tankegang, trods alt.

Samtidig kan det kun understreges yderligere at det er meget vigtigt, at finde hurtig fodslag hvad intentionerne er med spillere som Honda, Balotelli, Essien og Mexés. De alle bliver betalt som spillere der burde være garanteret en plads i startopstillingen, men 3 af dem er det i hvert fald ikke, mens den fjerde er et knudepunkt. Det er vel og mærke 28mio€ brutto i lønninger til disse spillere, og til den pris skal man forvente kvalitet og foregangsmænd – spillere der gør en forskel – hvor kun Balotelli til tider disker op med det enorme potentiale han indeholder.

Essien og Mexés skal efter min mening under alle omstændigheder ud af klubben. Samtidig ser jeg gerne Honda og Balotelli solgt, hvor efterfølgerne meget gerne må blive Clement Grenier og Jackson Martinez.

Nå ja, Rami har udnævnt sig selv som gladiatoren, Maximus, grundet den opbakning han har fået fra de milanesiske fans. Den indstilling må han meget gerne tage med ind på banen, så skal han nok blive en blændende succes - og en Pippo favorit.
Skrevet af Lentini
Første eksperiment med Saponara som mezzala på venstre midt, blev afprøvet i en intern træningskamp sidste dag. Der har været roser til Saponara, hvor samspillet med Il Faraone skulle have været ganske godt, og muligt vil være frugtbart for fremtiden. En god start er altid vigtigt, men der er et stykke vej endnu.

Jeg synes det er meget interessant at Pippo er så tydeligt inspireret af Ancelottis gamle flade 3’er med Gattuso, Pirlo og Seedorf. Den fungerede så også kun indtil Seedorfs alder blev fremskeden, og han ikke længere var så mobil og hurtig som i hans bedste fodboldår. Derudover var han begunstiget af at have Maldini på venstre back bag sig. Maldini var på det tidspunkt langt over de tredive, og de hidsige ryk op af sidelinjen var slet ikke så hyppige, som tidligere i hans karriere. Modsat side var Rino væsentlig mere defensiv indstillet, hvorpå det gav plads til at Cafú kunne hamre op og ned af højresiden. Der var symmetri og taktisk idé bag Ancelottis måde, at opstille mandskabet på.

Seedorf i hans bedste alder, var allerede en klog fodboldspiller, og var et fysisk pragteksemplar som via sit veluddannede fodboldhjerne læste spillet godt, og faktisk godt kunne gå ind i tacklinger modsat hans sidste tid i klubben, hvor han ikke kunne følge med længere pga. nedsat hurtighed. Pirlo var også allerede i en tidlig alder en meget klog spiller, som vidste hvordan han skulle placere sig. Dog ikke at han blev den store bolderobrer, dertil havde han sin personlige bodyguard, oprydder, gladiator etc. i Rino til at gøre det meste af det hårde arbejde. Faktisk mønstrede Milan under Ancelotti i den tid, hele 5 spillere på banen som havde deres største force i det offensive spil. Pirlo, Seedorf, Kaká, Shevchenko og Inzaghi/Crespo. Plus faktisk en meget offensiv back i Cafú. Det kræver en meget dygtig træner, at få sådan et hold til at kunne forsvare ligeså godt som det angriber. Det kunne Ancelotti størstedelen af tiden. Primært fordi han også havde absolutte verdensklassenavne i Stam, Nesta og Maldini. Faktisk synes jeg Carlo gav di Maria en ”Seedorf-rolle” i denne sæson, selvom de er vidt forskellige spillere, offensivt som defensivt. Man kan kalde det en smule naivt, og for offensivt fordi tiden under Carlo gav store sejre, men også en del skuffelser undervejs. Han vandt for lidt med det materiale han havde i hånden.

Saponara har vision og overblik allerede som en del af hans talent, men jeg er ovenud spændt på om han har evnen til at omsætte sig fuldstændig til at indtage en rolle a la den Seedorf havde i sin tid. Men personligt har jeg lettere ved at se Saponara i den rolle frem for Honda. Ganske enkelt fordi Saponara er en hurtigere spiller end Honda, som dog ofrer sig for sine respektive mandskaber – bliver han bedt om det. Derfor pleaser det mig når jeg kan læse at man har haft en uforbeholden snak, med mit forslag på en forstærkning, Clement Grénier. Han har offensive kvaliteter, overblik, et eventyrligt spark fra distancen og tilbyder noget højre og drøjde til midtbanen.

Rino-Pirlo var et makkerskab med klare arbejdsfordelinger. Rino som skraldemanden og svinet – Pirlo som den elegante dybdeliggende playmaker. Arbejdsfordelingen vil ikke være sammenligneligt som dengang. Montolivo har mere fysik, og bedre til at vinde bolde end Pirlo. Derimod er han slet ikke nær så dygtig som Pirlo, i den dybtliggende playmakerrolle – dog stadig god. De Jong minder om Rino. Knap så passioneret, men ligeså hidsigt arbejdende og endda med et bedre boldspil. Han vil dog ikke skulle dække et område så stort som Rino skulle i sin tid. Dertil er hverken Abate eller De Sciglio slet ikke så hidsigt angribende på backen – Abate faktisk slet ikke, som Cafú.

Så kan man selvfølgelig begynde på at proppe de nuværende spillere ned i de bokse, der nu engang bliver skitseret. Jeg har svært ved at se hvor Muntari passer ind – Honda ligeså. De resterende midtbanespillere vil kunne anvendes i de opsatte bokse. Lidt spænding er der trods alt.
Skrevet af Lentini
Transfer Update:
Daniel Alves vil blive i Barcelona, hvilket skulle få PSG til at kigge mod den Zlatan-anbefalede, Ignazio Abate.
Cristian Zaccardo: Interesse fra Hellas Verona og Rubin Kazan.
Luca Iotti: Interesse fra Elche CF
Dídac Vilá: Interesse fra Elche CF, Deportivo La Coruna og Rayo Vallecano.
Krisztian Tamas: Interesse fra Crotone og Varese.
Mario Piccinocchi: Interesse fra Como.
Robinho: Interesse fra Orlando.
Andrea Petagna og Giacomo Beretta har interesse fra Latina Calcio.

Marcus Diniz er udlejet til Lecce igen.
Davide Pasifico er udlejet til Südtirol.
Marco Fossati er udlejet til Perugia.

Samtidig ser det ud til vi sonderer terrænet hos interessante spillers agenter. Romulo(8mio€) Criscito(12mio€) Eremenko(6mio€) Grenier(10mio€) og Cerci(20mio€). Så har man et eller andet at gå ud fra, når man forhåbentlig snart har smidt alt affaldet ud.

Skrevet af Martinovic
20 mio. euro for Cerci er det gale vanvid. Det samme er 12 mio. euro for Criscito.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Zenit har penge, og intet behov for at sælge, trods Criscito gerne vil hjem og har udtalt sig positivt om Milan. Han har kontrakt til 2016, og derfor er de ikke presset til noget som helst.

Når Iturbe kan gå for helt op til 29mio€, forstår jeg altså godt at Torino sætter deres pris på Cerci højt. Inflationen tager til, når Verona kan presse prisen så meget, fordi nok er Iturbe et stort talent men ingenlunde den værdi værd som der skydes til nu. Så stort et talent er han heller ikke.
Skrevet af Lentini
Nå, det ser ud til at vores tidligere træner, Allegri, imorgen ikke længere er arbejdsløs efter Conte gik fra posten i Juve, denne aften. Sympatisk mand med visse evner indenfor trænerfaget.

Interessant bliver det at se "samarbejdet" mellem Allegri og Pirlo genopstå. Mon ikke Allegri viger fra sin normalt foretrukne spillertype på den position, for at undgå yderligere kontrovers med Pirlo.

Andrea D´Amico, agent for Criscito, bekræfter at vi er i indledende samtaler med Criscito. Man har vel lov at håbe.

Chelsea har tilbudt os John Obi Mikel af to omgange til 5mio€, men vi har begge gange takket pænt nej. Vores sondering af højre wings, har kastet lys på Nani. Han skulle kunne købes fri for 7mio€ - problemet udover hans svingende niveau, skulle være den lønpakke han har sig i Manchester. Vi er efterhånden oppe på nogle stykker til den højre wing, efter Iturbe mislykkedes.

Lavezzi, Cerci, Ayew, Taarabt og nu Nani er blevet kastet under luppen, siden Iturbe viste sig at blive for dyr.

Edit:
Min indkøbsliste til den kommende sæson må være: Domenico Criscito, Clement Grenier og Romulo/Alessio Cerci.
Skrevet af Borger Louis
Allegri har jo vanskeligt ved at vinde mod de store hold, så hvis Milan stadig kan karakteriseres som et sådant, kan det være, der er point at hente der.

Skrevet af Lentini
Ja, det havde han problemer med. Ikke i mesterskabssæsonen, men i udpræget grad de næste to sæsoner.

Ærgerligt vi nåede at udleje Matri!
Skrevet af Martinovic
Seneste rygter fortæller, at Milan vil leje Lucas Moura i PSG. Ville være lækkert til højre kant.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvem bringer den historie? Det lyder fuldstændig vanvittigt. Det ville måske være en anelse mere troværdigt, hvis man forsøgte at leje Nani.
Skrevet af Lentini
Det var CDS som bragte Lucas historien. De to unge angribere, Petagna og Beretta, skal spille på lån i hhv Latina og Lanciano næste sæson.

Santos er desuden gået i forhandlinger med Orlando, for at kunne leje Robinho. Lad der endelig komme lidt skred i det. Vinduet i Brasilien lukker allerede 13.august.

Criscito skulle i øvrigt insistere på et skifte hjem til Italien. Hans kontrakt udløber i udgangen af 2015.

I aften spiller vi træningskamp igen, denne gang mod Renate. Vi stiller i en 4-3-3: Gabriel; Zaccardo, Alex, Bonera, Constant; Poli, Piccinocchi, Saponara; Niang, Pazzini, El Shaarawy.

Menez er ude med en lille skade. Piccinocchi har fået genvalg som dyb playmaker, mens Pippo igen forsøger Saponara/Farao samarbejdet.
Skrevet af Borger Louis
Robinho er som en hundelort under skosålen. Og så endda en af den slags, man har haft begge øjne på, da man trådte i den.

Jeg er sådan halvspændt på Saponara. Nu hvor der er signaleret tro på ham, bliver det interessant at se, om der er noget reelt kød på drengen.
Skrevet af Lentini
Robinho har hængt der 3-4 vinduer i træk efterhånden. I samme tid er hans upopularitet steget gevaldigt.

Saponara eksperimenter er rigtig nok interessant. Jeg tror nok hans evner fremad skal komme frem - det er mere det defensive arbejde og positionering, der bekymrer mig.

1-0 ved pausen på mål af Il Faraone som fulgte op på stolpeskud fra Zaccardo. Niang er kommet til tre store muligheder allerede, misbrugt alle - naturligvis fristes man til at sige. Alex har ikke spillet godt med to store individuelle fejl. Piccinocchi er blevet pillet ud med en skade, erstatter af Modic.

Edit: Og nu vi snakker om Saponara har han netop scoret til 2-0. Skulle være et fremragende mål - nedtagning med brystet og fra en spids vinkel, har han flæsket de ind. Cirkus Binho er kommet på banen, og disker op med lækkerier.
Skrevet af Borger Louis
Ja, og med den pistynde midtbane vi roder med, skal Saponara også evne den form for alsidighed. Jeg får gøjseren over vores centrale roster - særligt med Montolivo ude.
Skrevet af Lentini
Ja, det er sløjt. Og kan ikke rigtig finde meningen i forlængelsen af Muntari. Han passer ikke ind i den konstruktion Pippo ønsker. Essien og Honda skal efter min mening også streges fra listen.

Selvom Saponara skulle tilvænne sig hurtigt vil det stadig være nødvendigt med en der behersker rollen. Og som jeg har udtrykt før synes jeg Grenier passer til den profil, og det er da glædeligt at vi trods alt har spottet dette - selvom jeg er klar over længden mellem forespørgsel til konkrete forhandlinger.
Skrevet af Lentini
Hm, der verserer flere forskellige historier om der lå en aftale mellem Milan og Conte, men det krævede at han blev sat fri af sin kontrakt i Juve, som dog modsatte sig det skifte.

Det virker dog så lidt pudsigt at Conte først nu trækker sig - selvom han sandsynligvis har fået øje på landsholdet efter fiaskoen i Brasilien. Men hvorfor fortsætte i er job, hvis man ikke har den krævede motivation til at fortsætte? Synes historien er lidt ude på dybt vand.

Hvorom alting er, så er jeg meget tilfreds med det blev Pippo som træner, istedet for den evigt klynkende Conte. Conte er en god motivator, men jeg synes han mangler en del på det taktiske. Jeg tror Pippo er ligeså stor en motivator, og så kan det blive spændende at se hvor dygtig taktisk han er - eller ikke er vel og mærke.

Mediaset bragte en historie om vi allerede havde lagt et lånetilbud på Ljajic, men den blev senere skudt godt ned. Ljajic er en humørspiller for meget i den tanke at vi allerede har Menez som ihvertfald førhen har blæst i øst og vest. Har desuden heller aldrig været specielt vild med Ljajic. Der er ikke nok Savicevic over ham.
Skrevet af Sheriffen
Eftersom vores spillere alligevel er hovedløse kyllinger er det vel underordnet, hvem der sidder på trænerposten.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Rossoneri
Omkring Conte, så må man konkludere at noget må være ændret siden han valgte at fortsætte. Han har tilsyneladende været utilfreds med Juve´s projekt i noget tid - det må man tolke udfra historien om at han havde en aftale med os. En historie der nu er bragt at to pålidelige kilder.

Han har selv været ude og sige at det drejer sig om uenighed om transferpolitik. Bilfabrikanterne har tilsyneladende bestemt sig for at man skal spille 4-3-3 fremfor Conte´s foretrukne 3-5-2 (5-3-2 om man vil). De misser Sanchez som skulle have været til rådighed for omkring 30 mio. euro før VM. Et beløb der er tæt på identisk med det beløb de var klar på at smide for den meget mere uprøvede Iturbe. Efter et godt VM steg hans pris naturligvis og han smuttede til London - det må siges at være rigtigt dårligt håndværk fra deres side.

Jeg tror dog ikke at dette er den endelige grund. For mig at se må det dreje sig om Pogba og/eller Vidal. Mit bedste bud er at minimum én af de to ikke er at finde i Italien når ligaen sparkes i gang.
Skrevet af Gustenv@rius
"Han har selv været ude og sige at det drejer sig om uenighed om transferpolitik."

Nej, det har han ikke.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0