Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
"Men altså hvis han år efter år er i stand til at hente +10 på sæsonen før, så ved vi godt hvilken vej det utvivlsomt går."

Kan du garantere det?

Så du siger faktisk, at det er ligegyldigt, om montella når vores ambition, så længe han bare samler flere point ind end vi gjorde sidste sæson?

Det tror jeg ikke, der er ret mange Milan fans, der er enig med dig i. Men bliv du bare ved den tanke, tro fanden du ikke kommer langt med den. Tænk at jeg gider spilde min tid på en debat med en Milan fan, der ikke engang på stående fod kan erkende, at Milan er blevet forstærket i forhold til sidste sæson.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Vi må også være realistiske. Kan vi få en bedre træner, bør vi slå til, men det er ikke sandsynligt.

Montella har løst nogle ting og mangler at løse andre ting. Især disciplinen skal forbedres, men spørgsmålet er, om det er muligt med den spilletrup?

Vi har nogle kontroversielle spillere, og når klubben ikke har en leder eller flere ledere på banen, så giver det frit spil.

Kucka og Paletta er ikke de eneste. Niang dummede sig også med et par gule kort mod Napoli. De Sciglio har også fået et par røde kort.

Milan trænger ikke til fornyelse. Milan trænger til en revolution.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Midtbanen er blevet forstærket. Kucka, Sosa og Locatelli er alle bedre end dem under Mihajlovic. Udover Bonaventura, som på skift spillede 8´er eller fløj på Niang´s plads."


For det første så spillede Kucka også på Mihas hold, for det andet så er du ikke rigtig klog. Miha havde et væsentlig større transferbudget i mine øjne en bedre trup.

Det vigtigste for mig og forhåbentligvis også andre Milan fans, er at Milan bliver bedre og vinder flere kampe og deraf selvfølgelig får flere point. Og naturligvis vil en konsekvens deraf også være at man ender højere i tabellen. Og en forbedring på minimum 10 point er selvfølgelig ganske mærkbar, at det i år ikke giver udslag på tabellen er selvfølgelig super ærgerligt, men det vil det altså gøre 9 ud af 10 gange,
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Så du mener ikke, at montella har fået et forstærket hold at gøre godt med i forhold til Mihajlovic?
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Nej er du tungnem?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Foggy

Disciplinen er mig at se det vigtigste for en fodboldspiller. Har du ikke disciplinen på plads, kan alt andet være ligegyldigt. Hvem er det så der skal banke disciplinen ind på spillerne? Det skal træneren. Har han formået dette? Nej, hvad er så sandsynligheden for at han gør det med de nye spillere? Det er jo trods alt ikke et helt hold vi skal skifte ud. Mange af disse spillere er der også næste år.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
En træner er en man skal have respekt for. Ikke bare lidt respekt men MEGET respekt for. Lidt a la Mourinho, Simeone, Conte, Capello, Lippi, Klopp osv... Man kan ikke have respekt for en montella, som er alt for mild. Han er jo nærmest en tøs på det punkt. Hvis Milan gerne vil vokse med opgaven (4. plads 2018), så skal der helt nye boller på suppen. Vi skal have en træner, der ikke finder sig i noget pis fra spillerne. Enten yder man maks, eller også finder man sig en anden klub. Det så vi med Niang, men hvad med alle de andre, der bare får kort efter behag? Eller hvad med spillet? Vi bliver buhet ud på San Siro af vores egne fans. Det er altså ikke noget at kimse af. Det skal tages alvorligt. Det indikerer klart og tydeligt, at der er noget galt.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Så kom dog med forslaget til alternativ til Montella. Vi har fattet du vil have han fyret; det store 1mio spørgsmål er så hvad part to er i din plan? Hvem er afløseren som kan gøre det så meget bedre end Montella med nuværende materiale?
Skrevet af Great Milan
I aften er der et møde mellem Suso´s agent, Fassone og Mirabelli. Milan vil tilbyde en forlængelse frem til og med 2021. Lønnen kommer til at ligge på 2,5 mil Euro plus bonus. Så skal han da vist heller ikke have mere - det er MERE end rigeligt for ham.

Suso´s underskrift afhænger af Milan´s ambitioner for nærmeste fremtid. Han ønsker et forstærket Milan hold, som har mere at spille om end den 6-7. plads, som har været aktuel udbytte de seneste par sæsoner.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Montella står klart for skud på visse parametre - disse er vist mere end én gang blev påpeget og det synes at der er generel konsensus omkring emnet (med få undtagelser - ingen nævnt, ingen glemt).
Det siger sig selv at der skal rettes op på disse mangler, hvis han skal være træner i Milan på den lange bane.

Fassone har gjort det helt klart at Montella også er manager næste år. Det skal han naturligvis sige, men jeg tror nu egentlig på at det er virkeligheden.

At sige at Montella har bedre forudsætninger end sin forgænger, er selvsagt vrøvl fra ende til anden. Det er to trænere der har en meget forskellig tilgang til fodbold - omend de på papiret stiller rimeligt ens op.

Inter-tæven fik €100m at skabe sit hold for - Montellas "transferkampagne" var mere eller mindre selvfinansierende. Læg dertil at der har været konstant polemik omkring ejerskabet af klubben. Det kan naturligvis ikke undgå at påvirke spillerne.

At Montella ikke står og skaber sig når han har modgang, synes jeg egentlig er en kæmpe kvalitet. Vi ved reelt ikke hvor hård han er ved spillerne - men jeg synes ikke han har været bleg for at kritisere dårlige præstationer (red. Niang, Bacca m.fl).

Spørgsmålet er om man tror på at Montella, med en solidt transferbudget, kan skabe et hold der er godt nok til at spille sig i Top4 næste sæson.
Det nærer jeg stadig tiltro til, på trods af de mangler han har som manager.
Skrevet af MaggiMagg
med mere ro i baglandet, et transferbudget samt nogle klare transfermål burde montella kunne nappe en fin plads næste sæson. håber satme ikke vi smider ham væk, og begynder at blive palermo v.2.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Milan i top 4 næste sæson, ellers så er Montella fyret.

Det er mit krav. Intet mindre eller intet mere.
Skrevet af Lentini
Mirabelli & Fassone har holdt kaffeklub igen idag. Dagens besøgende var Roger Wittman(agent Luiz Gustavo) Fabio Parisi, en mellemmand samt en repræsentant for Ricardo Rodriguez ved navn Gianluca Di Domenico.

Iflg Calciomercato er det især Luiz Gustavo som er interessant for klubben.

Kunne godt forestille mig at Wolfsburg vil af med dem begge efter deres nyindførte strategi ovenpå hele missæren med Volkswagen.

Det lidt specielle med dem begge er at de ofte har været brugt i 3mands forsvaret i Wolfsburg. Ikke ligefrem befordrende for nogen af dem da deres favoritposition er andetsteds.

Luiz Gustavo vil jeg anslå til 10-15mio med kontraktudløb i 2018. Rodriguez ligger nok i et leje af 15-20 mio ovenpå en lidt sløj sæson som også har betyder væsentlig færre interesserede i vendte backen. Måske han kan vækkes til live - topniveauet er ihvertfald højt og kunne vække en spiller som trænger til nyt luft.
Skrevet af Martinovic
Milan have agreed personal terms with Ricardo Rodriguez. Further contacts between Milan and Wolfsburg will take place in the coming days to sign Rodriguez (he has a €22.5m release clause) [via Gianluca Di Marzio].

Nogen af jer der kender til ham Ricardo Rodriguez?
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Luiz Gustavo er udmærket, men en 30-årig brasilianer. Nej tak.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Du har ikke set tysk fodbold? Eller evt slutrunde med Schweiz?

Op til denne sæson var han faktisk højt ratet. God defensiv og angrebshidsig, utrolig løbepensum. Lavede en del assists også, hvis jeg ikke husker helt galt. Skal tjekke op på det.

Men ligesom resten af Wolfsburg holdet har det været pauvert denne sæson. Men som sagt - muligvis ny luft kan få ham at blomstre igen. Han har ihvertfald en god alder.
Skrevet af Martinovic
Jeg ser meget sjældent Bundesliga og husker ikke rigtig nogen Schweiz-kampe.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg er lidt delt omkring Luiz Gustavo. Men det er også fordi jeg ikke er sikker på hvordan Montella vil sammensætte midtbanen.

Edit: skal se om youtube ikke har et eller andet på Rodriguez. Jeg er forholdsvis optimistisk hvis vi kan lande den aftale.
Skrevet af Lentini
Her Foggy;

Lidt om Rodriguez; <a href="https://youtu.be/Ep8NuijXoBA" title="https://youtu.be/Ep8NuijXoBA" target="_blank"&kvgt;https://youtu.be/Ep8NuijXoBA</a&kvgt;

Syns godt man kunne forsøge arbejde prisen ned på den anden side af de 20mio, måske med nogle performance relaterede klausuler.

Keitas agent har i øvrigt også været på besøg idag.
Skrevet af Bishop
Ricardo Rodriguez JA tak, et ambitiøst og samtidig fornuftigt indkøb i mine øjne, han er relativ ung og har et højt topniveau. Lander vi ham så er det en god start for kineserne.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0