Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg skal en tur til Milano med en anden Milan-kammerat og se Milan - Real Madrid til november, hvis alt går efter planen.

Vi mangler blot at bestille billetten, og jeg tænkte at der må være nogle garvede Milanister herinde, der har erfaring med at komme på San Siro. Vi vil ikke have en plads længst oppe i hjørnet med risiko for at se Robinho blive væk bag hjørneflaget. Vi er på den anden side studerende, og har heller ikke råd til de absolut bedste pladser. En fin mellemting med udmærket udsyn til en (relativ) fornuftig pris vil være perfekt.
Er der nogen der kan anbefale et bestemt sted frem for et andet? Er der nogle specielle ting der gør sig gældende ved San Siro, som man skal holde sig for øje; f.eks. at den ene side er bedre end den anden, eller udsynet bag målene er dårligt?!

Håber der er nogen der kan være behjælpelig inden vi køber billetten, så den ultimative fodboldoplevelse bliver helt perfekt. Vi planlægger at købe billetter fra følgende side, som giver et fint "teoretisk" billede af tilskuerpladserne.
http://www.viagogo.dk/Sp…er/E-305143
Har prøvet at sidde på blå, grøn og orange tribune. Den blå er curva sud, hvor Milan-tifosis står.

Umiddelbart vil jeg foreslå jer orange tribune (gul på billedet). Her vil jeg vælge 165, 166, 167 eller 168 (Primo Anello Arancio). Det er i hjørnet, men der er fint udsyn, og så kan man også se Ultras, når de formentlig igen laver et kæmpe banner.
Mojn do!
Haha, det løber mig koldt ned af ryggen, når jeg tænker på det scenario Kaka til Inter.
http://www.football-ital…sep08o.html

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Det tror jeg ikke Kaká ville gøre mod Milan, ellers har jeg fejlvurderet ham :-)
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Tror jeg heller aldrig nogensinde vil ske.
Mojn do!
@Samuel E


Er du egentligt også Milanfan, eller holder du kun med Barca?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Selvfølgelig skal Kaka ikke til Inter. Forhåbentligt gider han ikke selv, men tvivler også på at Madrid vil sælge.

Hvor er man misundelig på at du skal ned og se den kamp. Med vores nye offensiv, kunne det blive en uforglemmelig kamp.

Edit: Tror dog ikke at i behøver at bestille biletter hjemmefra. Sjældent stadion er fyldt, og - uden at vide hvordan priserne er til lige den kamp, da de givetvis er højere - synes jeg det ser lidt dyrt ud.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Er Barca fan af hele mit hjerte og har været det i små 9 år, men når der ses serie a på fjerneren er milan klart mit ynglingshold, men hardcore fanville jeg ikke betegne mig som.
FC Barcelona West Ham dk-barcelona.blogspot.com
Fair nok, det undrede mig bare lidt, at du er ret aktiv her i tråden.

Men det er jo godt at høre, at du støtter Rossoneri :-)
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Du undrer dig tit Sherif:)
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
annonce