Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ift mål savner jeg også større bidrag fra vores centrale midt. Men det er ikke meget de er lykkedes med de senere sæsoner.
Skrevet af Lentini
Nu ved jeg ikke hvor valide Sky Sports er i UK. Men Mourinho skulle være i offensiven omkring Morata, og vil have ham samt en pose penge for De Gea.

Det åbner så for et skifte for Mersenario Donnarumma. Mon ikke vi ser Raiola i offensiven? Det tror jeg.

Så må vi se om vi evt kan fiske Navas i efterdønningerne.
Skrevet af Great Milan
Biglia: Nu er det done deal, at Biglia skifter Lazio ud med Milan. De to hold er nået til enighed. Hold da op det bliver en stor dag, når det bliver officielt ;)
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Så må vi se om vi evt kan fiske Navas i efterdønningerne.


Uanset hvordan det går med målmandskabalen, vil der være garanti for, at der er nogle gode målmænd på markedet.

Romero er reserve i United
Neto er reserve i Juventus
Szczesny er reserve i Arsenal
Navas kan komme i overskud i Real, hvis de henter De Gea
Ellers har vi stadig Donnarumma på kontrakt for endnu en sæson

Hvis United henter Morata, har de ikke plads til Zlatan. Er det bare mig, eller kunne det være frækt at hente ham på en etårig aftale og spille med to angribere og Suso som trequarista?

Så er der penge til at hente en topangriber, da vi kun skal betale overgangssum til én klub.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Zlatan er jo aller tidligst klar igen i starten af næste år. Derudover er også han Raiola-klient.
Skrevet af Martinovic
Sådan som hans genoptræning ser ud, troede jeg, han var klar før det. Han træner med bold igen.

Men ja, Raiola, så den går i glemmebogen.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så er der penge til at hente en topangriber, da vi kun skal betale overgangssum til én klub.

Jeg kan forestille mig, at det vil være ligesom at betale en mindre overgangssum at betale Zlatan og Raiola en sign-on fee.
Skrevet af Martinovic
Det har du nok ret i. De to er desværre uadskillelige. Hvem tør mon give Zlatan en ny kontrakt?
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Hvis United henter Morata, har de ikke plads til Zlatan. Er det bare mig, eller kunne det være frækt at hente ham på en etårig aftale og spille med to angribere og Suso som trequarista?"

Hvis ikke han var blevet skadet, tror jeg faktisk Milan ville gå all in på Zlatan. Det var personligt min største forventning og ønske at få ham til Milan, hvor han kunne spille sine sidste 2 år og afslutte karrieren hos os. Men så blev han skadet, og alt ser nu dystert ud. Vi har jo også ret dårlig kemi med Raiola nu efter Donnarumma sagaen. Så det bliver sgu svært at få Zlatan til Milan. Men man skal aldrig sige aldrig, når snakken går på Zlatan til Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Foruden alt dramaet omkring Gigio, så er offensiven virkelig det store knudepunkt. Den centrale midtbane ser mere eller mindre færdigkonstrueret ud med Kessié, Locatelli, Montolivo, Biglia, Bonaventura & Sosa. Udover de seks nævnte vil der naturligvis være marginalspillere, men der kan man evt. introducere Zanellato

Offensiven er efter min optik pt. bestående af Suso og Lapadula. Baccas agent, Barilla, sneg sig ud af bagdøren efter samtale med Mirabelli & Fassone, hvilket vel indikere mere end nok at han er færdig i Milan og skal finde sig en ny klub.

Det kræver at der skal findes i hvert fald én 9er plus to ekstra supplementer til frontkæden. Hvis man altså ikke vælger at gøre Jack til en del af den kalkule, og i stedet finde sig en ny kreativ 8er.

Med det regnestykke har jeg virkelig svært ved at forstå hvorfor man prioritere Andrea Conti så højt, som tilfældet tilsyneladende er (Fassone & Percassi skal igen mødes i den kommende uge). Jeg kan ikke se at det er så pokkers presserende, når Abate og Calabria allerede er der.

Imo er det langt vigtigere at Mirabelli & Fassone får sikret sig minimum to offensivspillere, når transfers med Rodriguez og Biglia forhåbentligt går igennem i næste uge, fordi så har vi egentlig forsvaret samt den centrale midtbane klar.

Så må vi jo se om vi skal på markedet efter en målmand..

Ift. Zlatan historierne fortalte Raiola til Corriere dello Sport, at Galliani havde inviteret Raiola og Zlatan på middag, hvor Galliani spurgte om Zlatan ville forlade klubben. Det var et blankt nej, og Galliani beordrede en champagneflaske åbnet. Uger senere blev Zlatan solgt til PSG imod hans vilje, hvilket forårsagede at Zlatan ikke snakkede til Raiola i nogle mdr, Galliani i 18mdr og Raiola var tvunget til at tage et privatfly til Stockholm for at hente Zlatan og få ham afsted til præsentationen i Paris.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvor konkret er Silva rygtet vil i sige? Jeg synes da, at han lyder spændende.

Noget nyt om Dembele?
Skrevet af Martinovic
De næste par uger bliver interessante. Silly season kan være spændende og håbefulde, men også irriterende når medierne sender skæve rygter ud på kryds og tværs. Ved snart ikke hvad man skal tro på.

Noget andet er Galliani. Han har været en god mand for Milan, selv om han har lavet en del hovedløse handler. Vilkårene har heller ikke altid været de nemmeste.

Jeg er dog ærgerlig over, at klubovertagelsen trak sådan ud. Den skulle være sket for flere år siden. Så havde vi måske sluppet for de her sløve år.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg kan ikke helt få øje på at midtbanen skulle være komplet.
Der mangler et alternativ til Kessie. Jeg ved at du gerne ser Locatelli på den position, men det synes bestemt ikke at Montella er enig. Derfor bør vi også gå efter et alternativ. Her er mit bedste bud Pasalic - enten en forlængelse af låneaftalen eller en regulær aftale.

Samtidig tror jeg også at Sosa er fortid. Biglia er givetvis tænkt som starter på 6eren, mens Locatelli bliver backup. Kessie starter naturligvis på den plads Pasalic og Kucka har udfyldt, mens Bonaventura tager den anden 8er. Her må Montolivo så fungere som backup.

Jeg hører jo til dem der tror at udgangspunktet bliver 3-5-2. Dertil mener jeg at vi mangler en ekstra spiller til forsvaret. Simon Kjær er flere gange blevet nævnt. Hans løn kan dog blive et problem. Som jeg skrev tidligere i dag, så jeg gerne Napolis Tonelli.

I angrebet mangler vi så to 9ere (såfremt vi får held med at slippe af med Lapadula) samt en ekstra secunda punta til at være backup for Suso. Sansone ville være mit foretrukne valg (indenfor hvad jeg finder realistisk at hente). Ellers skulle man være lidt vovet og lade Vido få chancen på en plads hvor han har gjort det godt i indeværende sæson.
Skrevet af Milanisti
Hvem bliver så den nye anfører?
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke Montolivo forbliver som anfører omend jeg forventer at han får en begrænset rolle.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at Mister havde "modet" til at gøre Biglia til anfører (forudsat vi henter ham).
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Mine præferencer for enkelte spillere, har intet at gøre med min tro på at den centrale midtbanekonstellation er komplet når Biglia støder til. Den blir der kun rokket ved, hvis klubbens søgen til frontlinjen viser sig ufrugtbar, hvor Jack kan blive et internt valg. Sosa vil i øvrigt ikke væk, så medmindre han blir bedt om at finde en ny klub aktivt så blir han.

Hidtil er det kun Bertolacci som er blevet vist døren. Poli virker som en gensidig overenskommelse.

Simon Kjær må du i øvrigt længere ud på landet med. Det er kun obskure tyrkiske og italienske medier som har meldt om det. Vi virker pt overhovedet ikke aktivt søgende til det centrale forsvar, efter Musacchio er tiltrådt. Og hvis vi rent faktisk skal finde en, må jan gerne kunne spille fodbold modsat Kjær som "bare" er en klon af Zapata og Paletta, på nogenlunde samme niveau.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Hvem ser du så som alternativ til Kessie?
Og hvordan ser du fordelingen på hhv 6eren og venstre mezalla (under forudsætning at denne bliver den kreative)?

Det er meget muligt Kjær er en and. Også noget tid siden hans navn har været nævnt. Det ændrer dog ikke ved at jeg tror vi er i markedet efter en ekstra spiller til forsvaret.
Skrevet af Great Milan
FDL

"Hvor konkret er Silva rygtet vil i sige? Jeg synes da, at han lyder spændende."

Jeg vil mene, at det kun kommer på tale, hvis Morata/Belotti ikke bliver til noget. Men igen så kommer det jo lidt an på, om vi skyder både Bacca og Lapadula afsted. Gør vi det, tror jeg godt, man kunne forestille sig Silva eller Dembele blive købt sammen med f.eks. Belotti. Silva er en spændende spiller, helt sikkert. Dog vil jeg foretrække Dembele fremfor ham. Synes han er meget mere kynisk i sine afslutninger, og så er han mere lige på.


"Noget nyt om Dembele?"

Intet nyt omkring Dembele. Men mon ikke der kommer mere om ham i løbet af de kommende dage.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Trupstatus:

Målmænd:
Donnarumma, Storari (forventer han forlænger) og Plizzari

Forsvar:
Abate, Calabria, Romagnoli, Musacchio, Paletta, Zapata, Gomez, Antonelli, De Sciglio og Vangioni

Midtbane:
Sosa, Locatelli, Kucka, Montolivo, Kessie, Bertolacci, Bonaventura, Poli, Mati Fernandez og Pasalic

Angreb:
Bacca, Suso, Honda, Deulofeo, Lapadula, Ocampos og Cutrone

En total på 30 spillere.

Spillere markeret med fed er nye spillere
Spillere markeret med understreg er spillere, jeg tror forlader klubben
Spillere med gennemstreg er spillere, hvis kontrakt/leje udløber 30/6

Forsvaret:
De Sciglio ud - Conti ind
Vangioni ud - R. Rodriguez ind
Paletta ud
Musacchio ind

Midtbane:
Kucka ud - Kessie ind
Bertolacci ud
Poli ud
Mati Fernandez ud
Pasalic ud

Angreb:
Bacca ud
Ocampos ud
Lapadula ud
Deulofeo ud
Honda ud

Det kommer til at se noget tyndt ud med alle de afgange. Hvis Paletta forlader klubben, skal vi have en ny mand ind. Vi kan ikke nøjes med fire midterforsvarere.

På midtbanen skal vi også have et par tilgange, hvis alle ovenstående som rygtet forlader klubben.

Værre ser det næsten ud i angrebet, hvor kun Cutrone og Suso er tilbage. Mon klubben tør gå af med Lapadula?

Godt det ikke er mig, der skal stå for at få det puslespil til at gå op. Man kan sige, at truppen er på 30 spillere, og vi skal ned på ca. 25 spillere. Det bør gøre det lidt nemmere.

Noget andet er formationen, hvis der spilles 4-3-3. Med kun Suso og evt. Bonaventura skal vi have minimum to kantspillere ind. Niang ser dog også ud til at komme tilbage, selv om jeg forventer, han bliver solgt.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Fire midterforsvarere ville være ok, hvis der ikke var tendens til skader, men både Romagnoli og Musacchio (vores to formodede startere) døjer med skader indimellem. Derfor skal vi op på fem.

Jeg håber, at vi sælger Paletta og henter en potentiel starter, så vi har Romagnoli, Musacchio, ny mand, Zapata og Gomez i relevant starterrækkefølge.

Hvis Pasalic kan fås billigt, synes jeg, klubben gør klogt i at købe ham. Han var ingen profil, men er en udmærket breddespiller.

Beholder vi ham, skal vi kun hente en midtbanespiller, så er vi oppe på syv, hvilket er fint. Det må gerne være en profil.

Angrebet er til stor forvirring. Det betyder alverden, om vi skal spille 3-5-2 eller 4-3-3.

Spiller vi 3-5-2, er Suso i overskud, men spiller vi 4-3-3, skal vi have afløsere for Bacca, Deulofeo og Ocampos.

Jeg tror det ikke, men spiller vi 4-3-1-2, har vi Suso og Sosa til 10´eren og skal hente to gode angribere med Lapadula og Cutrone som afløsere.
Mojn do!
annonce
0