Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Jeg ser det som at man med Biglia forsøger at gøre sig mere sikringsbar på den centrale midt, for at kunne skubbe sine backs meget højt.

Faktisk tror jeg også man er i seriøse overvejelser om man skal beholde Matí Fernandez fordi 1) Montella kan lide ham 2) Han har en vis form for rutine 3) Han vil være ret billig at have som reserve, der sikres lidt kontinuitet , og dermed et syvende element til midtbanen. Det er ikke det samme som at man skriver med ham, men jeg tror det er en seriøs overvejelse. Det afhænger i ligeså høj grad af hvad markedet præsenterer.
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Ift din oversigt så skal Petrachi(Torino) og Mirabelli snakke i løbet af denne uge. Udover det åbenlyse omkring Belotti, så forventes det også at Niang er på dagsordenen. Og mon ikke Kucka også bliver et samtaleemne med tanke på Sinisas fascination omkring slovakken.

Petrachi skal derudover også i kontakt med Napoli omhandlende Duvan Zapata. Det ser ud som om at Torinos DS ihvertfald ikke vil blive grebet med bukserne nede skulle Belotti blive solgt. Med Zapata og Niang vil man ihvertfald gardere sig ind så man ikke står tilbage med Flæske-Maxi Lopez.
Skrevet af Martinovic
Der bliver rigtig travlt for Fassone og Mirabelli. Deres gode start giver heldigvis en vis tillid, men der skal ske meget, og jeg håber, de får held med at sende Vangioni, Paletta, De Sciglio, Poli, Bertolacci og Bacca videre i deres karrierer.

Det er næsten en lige så stor udfordring, som det bliver at hente nye spillere til. Galliani havde svært ved at afsætte spillere.

Mange af spillerne, Pasalic, Mati Fernandez, Deulofeu, Ocampos og Honda har naturlige lejeaftaleudløb/kontraktudløb, så de bør ikke give sved på panden, selv om jeg gerne beholder Pasalic eller Mati Fernandez.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Donnarumma:De seneste rygter i de italienske aviser forlyder, at Donnarumma gerne vil have sat punktum på hans kontraktforlængelse med Milan i en fart. Han har drøftet sagen med sin familie, og de har rådet ham til at forlænge med Milan. Han skulle derfor være parat til at forlænge med Milan til en løn på 4,5 mil Euro plus bonus. Raiola er efter sigende meget overrasket over denne beslutning fra Donnarumma. Der spekuleres nu i, hvad Raiola vil finde på for at komme i vejen for en forlængelse. Men altså en smule mere positiv drejning i Dannorumma sagaen.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Biglia: Der er kommet nye tal på Biglia handelen. Biglia får 2,5 mil Euro i løn plus en halv mil Euro i bonus. Så 3 mil Euro i alt. Lazio skulle efter sigende have accepteret Milans 22 mil Euro.
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
endnu bedre twist i donna sagen vil være hvis den ulidelige flødebolle får en fyreseddel. men tror desværre ikke det kommer til med at ske :<
Skrevet af Martinovic
Det tyder på, at Morata ikke kommer til Milan.

Negotiations for Morata have cooled down, but Milan are prepared and have alternatives ready. [Milannews]
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Spiller vi 3-5-2, er Suso i overskud,...

Så tror jeg du skal tage et kig på hvordan Montella, historisk set, har sat sine to-mands angreb sammen.
De består typisk af en spidsangriber og en meget mere bevægelig og flakkende type.
De spillere han har benyttet på pladsen illustrerer meget godt dette; Papu Gomez, Adem Ljajic, Guiseppe Rossi, Mohammed Salah, Stevan Jovetic m.fl.

Derfor ville Suso formentlig være et godt bud på en secunda punta i Montellas ånd.
Skrevet af Martinovic
Jeg ser slet ikke Suso som sådan en type.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg kan egentlig ret godt følge dit argument omkring Matí. Faktisk så mener jeg at han giver noget bedre mening end Sosa. Chileneren er i hvert fald en mere "ren" type på den kreative mezalla, sammenlignet med Sosa.
At Sosa så også dækker 6eren, er en ringe trøst idet vi (med al sandsynlighed) har Biglia, Locatelli og Montolivo på pladsen.

Jeg savner dog stadig et alternativ til Kessie, idet alle de andre navne mangle den dynamik han bidrager med og som også giver plads til de mere kreative typer. Jeg ser det som en ubalanceret trup, hvis vi kun har én spiller på midten der bidrager med dette.
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser slet ikke Suso som sådan en type.

Hvad gør at du mener han adskiller sig væsentligt fra ovennævnte spillere?
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Negotiations for Morata have cooled down, but Milan are prepared and have alternatives ready."

Fantastisk nyhed!
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Hvad gør at du mener han adskiller sig væsentligt fra ovennævnte spillere?


Jeg ser Suso som værende bedst, når han starter ude på kanten og forsøger at trække ind i banen for at komme til afslutning eller til baglinjen og sender et indlæg i boksen.

Jeg ser ham ikke som en type, der spiller 1-2 med sin angrebsmakker og løber i dybden. Dertil mangler han fart. Han er slet ikke hurtig nok, men god til de små, vævre træk. Derfor jeg ser ham som wing i en 4-3-3 eller som trequarista i en 4-3-1-2.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det forlyder, interessen er tilbage på Aubameyang, som klubben vil forsøge at tilbyde 8 mio. euro i årsløn.

Aubameyang er nok den bedste af ham, Morata og Belotti, men jeg synes, det et eller andet sted lyder som det gale vanvid. Milan sendte ham videre, fordi han på daværende tidspunkt i 2012 ikke kunne komme på holdet.

Fem år senere er han en af verdens bedste angribere og vil tilsyneladende have en løn, der overgår Zlatans.

Vi ender nok med Quagliarella.

Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Mit eneste argument imod Morata er hans løn på 8 millioner euro årligt. Det giver INGEN mening, at hente Aubameyang til den samme løn, så vil jeg bare "nøjes" med Morata.


Hvad regner i med, at Belotti skal ha i løn?
Skrevet af Martinovic
Under det halve vil jeg tro. Jeg ved ikke, hvad han får nu, men han kommer ikke fra en klub, hvor han hæver en høj hyre.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ifølge Di Marzio har Milan talt med Raiola i dag og fik beskeden, at han vender tilbage mellem den 12. og 13. juni mht. et svar på Milans kontrakttilbud på 4,5 mio. euro til Donnarumma.

Afviser de det tilbud, skal han bare skydes af til højest bydende.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Jeg ser ham ikke som en type, der spiller 1-2 med sin angrebsmakker og løber i dybden. Dertil mangler han fart. Han er slet ikke hurtig nok, men god til de små, vævre træk. Derfor jeg ser ham som wing i en 4-3-3 eller som trequarista i en 4-3-1-2.

Fair nok. Jeg er dog bare lodret uenig med dig.
Suso har netop både speed og acceleration og er dygtig til at sætte sin direkte modstander.
Derimod mangler han, først og fremmest, overblik og dernæst kvalitet i pasningsspillet for at kunne fungere som trequartista.

Desuden er det yderst sjældent vi ser Suso gå til baglinjen, da han jo som bekendt er udpræget venstrebenet.
Han går, så godt som, altid ind i banen, hvilket også har gjort det lettere for hans modstandere at lukke ham ned.
Her har han dog ofte haft held med at trække forbi sin oppasser og sparke på mål - Inter kampen et glimrende eksempel på dette.

Selv siger han da også at han foretrækker at spille centralt - det udelukker naturligvis ikke en rolle som trequartista. Det er dog svært for mig at få øje på at han skulle kunne få succes som spilfordeler - da det blev prøvet af, var det da også med yderst begrænset succes.

For at han skulle kunne fungere i rolle som secunda punta, kræver det dog at vi finder en makker til ham med en vis spilforståelse. Her synes jeg noget taler for André Silva - og imod Belotti. Jeg kender ikke nok til Dembele til at vurdere ham på dette punkt.
Lapadula er naturligvis diskvalificeret, da han har en spilforståelse som en lilleput-spiller.
Skrevet af Great Milan
Ja, det skyldea, at Donnarumma skal deltage i U-21 EM. Turneringen går jo i gang medio juni måned. Han skal jo koncentrere sig om kampene fra medio juni til ultimo juni. Milan vil ikke vente frem til slut juni med et svar fra Donna, derfor skal der falde et ja eller nej senest midt juni. Så har han ca. 9-10 dage til at fundere over, mens hans penge fikserede agent kan banke på hos Real Madrid og sætte pres på dem, hvis de gerne vil have De Gea. Men fint at der snart kommer en afgørelse på målmandsposten.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Det giver INGEN mening, at hente Aubameyang til den samme løn, så vil jeg bare "nøjes" med Morata.

Jeg synes nu at det giver bedre mening at tilbyde Aubameyang €8M fremfor Morata. Førstnævnte har været fast mand i Dortmund i mange sæsoner og har kontinuerligt vist sig frem på højeste niveau.
Som type, passer han også perfekt ind i Montellas tankegang (hvilket Morata naturligvis også gør).

Jeg finder det dog uhyre tvivlsomt at vi skulle kunne hente ham.
annonce
0