Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sheriffen
@Lentini

Ikke hate på garnet. Der er Mario Yepes potentiale i det garn.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Great Milan
Real Madrid har afvist et bud på 60 mil Euro fra Man. United for Morata. CL mestrene vil have 90 mil Euro for deres tredje violin i angrebet. De må være syge i hovedet :)
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
eller så ved de at der er flere bejlere til morata. snedigt købmandskab. plus, united er ikke kendt for at være blege for at kaste rundt med penge.
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Vi kommer ikke til at blive enige i anskuelsen på Donnarumma-situationen, så du kan anse det som mit sum-up, afslutning på debatten.

Først og fremmest; jeg ved ikke hvordan første indlæg i en debat, kan være et uddybende svar på noget, når det netop er første indlæg, fordi hvor er første svar så, som skal uddybes? Men klokken er nu også halv et, og jeg har haft en lang arbejdsdag i højsæson.

Mit grundlag, for den insisterende spørgelyst omkring din mening til det fremlagte kontrakttilbud til Donnarumma på 4.5mio€, kommer af min provokationslyst til det mærkværdige. Jeg fandt det en anelse mærkværdig at ville forholde Fossa til arbejdstager kontra arbejdsgiver argumenter, ud fra hans indlæg der reelt drejer sig om følelser. Hjerter og beton. Han ville kun kunne respondere på en måde du ville finde fejlagtig, fordi i netop snakker hjerter og beton. Deraf min lyst til at fortsætte det mærkværdige spor, og hvad jeg sådan kan tolke ud fra dit efterfølgende indlæg, syntes du også det var underligt, blev måske endda en smule usikker på, hvor pokker jeg havde tænkt mig at dreje diskussionen hen. Præcist som jeg syntes din perspektivering, som du kalder det, var besynderlig. Men min mission om at forholde sig til Donnarumma specifikt, som var emnet i det indledende indlæg fra Fossa, lykkedes.

Dine indlæg emmer af en lyst til at snakke arbejdsgiver kontra arbejdstager, ledelse eller noget derhen af, hvorfor jeg anledes til at tro at du fornylig har bestået en uddannelse inde for området, igangværende uddannelse, er selvstændig, HR-beskæftiget eller bare ligger inde med en medfødt interesse for området. Du vil rigtig gerne have at vi alle stiger op på den objektive højdebro, for at skue udover landskabet, og nøgternt bedømme Donnarummas muligheder.

Men det er så der, kæden hopper af for mig. Fordi den stigende undren, kald det irritation, blandt Milans tifosis imod Donnarumma, bunder i det Fossas indlæg emmer af. Følelser. En begyndende sprækkende tillid til en mand som til hver hjemmekamp går ned til Curvaen og kysser klublogoet, mens han hilser op imod fanskaren. En mand som udtaler ’Milan per sempre’. Det tillægger du ikke stor værdi. Men det gør andre i fanskaren, i høj grad. Derfor finder jeg din arbejdsgiver/arbejdstager agenda forfejlet. Fordi det er jo ikke sådan at vi alle sidder og venter på Jette, HR-medarbejderen, med det leverpostejfarvet pagehår, den lidt bløde pibende musestemme, der sidder med vidtåbne øjne, næsten nedstirrende dig med blyanten spidset som en syl til knivskarpe notater på DISC-profilen, hvis den afviger for meget ud fra de svar, som er blevet givet på spørgeskemaet til første samtale, som hun kan referere videre til HR-chefen.

Men når der så forespørges ’bagdørsklausuler’, så kommer der en naturlig undren. Det finder jeg forståeligt. Nogen kaster sig i fornægtelsens arme og tillægger hele skylden til the dark Lord, Raiola. Det er imo noget vås, fordi Donna har en mening selv og i sidste ende er det helt op til den lidt sky, lidt generte men charmerende introverte Gigio at tage en beslutning. Og det er det som ligger til grundlag for de begyndende ’Mersenario’, du kan finde imellem forskellige Milan-grupperinger. Fordi de er bange for at han er et fake. De er bange for at deres følelser for klubben er blevet misbrugt af ham, de tog sig nærmest. Det er simpelt. Irrationel adfærd, men forståeligt, når mange fans er i sine følelses vold når det omhandler ”deres” klub. Det er i bund og grund også de signaler jeg læser ud af Curvaens statement, naturligvis i vanlige bombastiske vendinger, så de fremstår lidt rå med hakkede kanter.

Dérfor kan du ikke bede den gængse fan, om at stige op i objektivitetens højborg og vurdere nøgternt på situationen, og forklare dem om arbejdsgiver kontra arbejdstager givne situationer og præmisser, ambitioner kontra virkelighed, projektets bæredygtighed, fordi de er i bund og grund ligeglade. Du efterspørger rationalitet. Der rationaliseres sjældent, når det er følelserne som er involveret, og i dette tilfælde i klemme. Det medfører irrationelt adfærd og er tilmed med til at skabe den passion, på godt og ondt, som når fyger igennem Curvaen når det går virkelig hedt for sig.

Til det mere grå ’kedelige’; Hvad angår projektet, som det sælgende luns kød til Donnarumma, er det naturligvis en korrekt beslutning at udbede sig et definitivt svar nu. Jeg ser det på ingen måde gangbart, at Milan først skal handle en masse spillere og så til sidst i transfervinduet efterspørge en beslutning. Er den negativ, er man under tidspres i at få afsat Donnarumma og under tidspres for at finde en kvalitativ afløser. Det er på ingen måde holdbart. Så jo, det er det fremlagte projekt på nuværende tidspunkt, med Rodriguez som nu tredje tilføjelse, han skal købe ind på. Og igen havner det ved dedikation og tro på projektet. Kan han ikke committe sig selv 100% til projektet er det ud af vagten. Det er ikke svært at forstå.

Tilbage til det følelsesmæssige; Vil Donnarumma få en pæn afgang med Milan? Jeg skyder på i et sådant tilfælde, at fornægtelsen som altid vil vinde som det første, hvorfor hele skylden placeres på Mino Raiolas skuldre. Når tågen så letter, vil jeg gætte på at de mange fans som har købt ind på Donna gestusser vil sidde tilbage med en bitter smag. Og nej, der tror jeg heller ikke de vil diskutere præmisser, arbejdstagere etc.

Men nu skal situationen først afklares om der bliver et salg eller ej.


Skrevet af Lentini
@ Sherif

Mario Yepes havde fedt garn! Machoattitude. Vi sender et billed til RR med en venlig forespørgsel om at følge det gode eksempel.

@ GM

Jeg er ret sikker på at Madrid har en eller anden form for "regel" om ikke at handle Raiola-klienter, fordi de ganske enkelt ikke vil have noget med ham at gøre. Jeg mener også det er derfor han heller ikke har set sig for fin at svine dem lidt til i ny og næ.

Edit; Jeg tror i øvrigt at Madrid United udvekslingerne lige nu handler om at positionere sig. United afviste De Gea budet. Madrid svarer så igen og sætter en unaturlig høj pris på Morata, også velvidende at United gerne betaler overpris og er lidt i vildrede ovenpå Zlatans skade samt Griezmanns noble kovending.
Skrevet af Great Milan
Lentini

Det kan du naturligvis have ret i. Lad os håbe at Milan bliver det andet hold, han i ny og næ vil svine til. Den mand er virkelig ikke rask - man kan da ikke være så penge fikseret. Det er jo ikke fordi, han nogensinde kommer til at mangle penge, og ikke kan købe lige præcis det han peger på. Det hører ingen steder hjemme at være så grisk. Håber en skønne dag, han brænder fingrene på det.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ego og magtbegær er som regel det der styrer allerede meget rige mennesker. Raiola er ingen undtagelse. Og ja - jeg var også helst fri for ham.

Helt generelt omkring agenter savner jeg dog nogle regler fra FIFA som før. Lige nu er det rent gedemarked, hvor der findes mange udskud. Det skal reguleres og kan kun komme fra FIFA.
Skrevet af Lentini
Sky skriver i øvrigt at Biglia skifter for 22mio inkl bonus på en 3årig aftale til 3.5mio EUR pr sæson.

Pedulla skriver vi diskutere pris omkring Conti og ligner at kunne nå til enighed omkring 20mio plus bonus. 4årig aftale til 2mio EUR pr sæson. Man vil gerne lukke aftalen inden U21EM. Jeg tror i øvrigt de vinder den turnering.
Skrevet af Great Milan
Jep, det er fantastiske nyheder. Jeg glæder mig godt nok til den dag Biglia skriver under med os og fremtræder i vores smukke Milan trøje ;) Han er simpelthen alle pengene værd den mand.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Biglia: Det forventes, at han kommer til lægetjek den 15. eller 16. juni.

Kilde: Milan World

Grande Milan!
Skrevet af OC
Det er pebret for en kronisk skadet 31-årig med ét år tilbage på hans kontrakt.
Lotito gør det godt.
La prende Vecino.
Skrevet af Great Milan
34 kampe for Lazio i netop afsluttede sæson kan jeg personligt godt leve med.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Donnarumma: Paris SG lurer i kulissen ifølge Gianluca Di Marzio. Han mener, at Paris vil have en bedre målmand i håb om at vinde CL kommende sæson. I øvrigt skriver Di Marzio, at han regner med, at Donna og Milan bliver enige om en klausul, der siger: "Kvalifikation til CL eller farvel".

Kilde: Gianluca Di Marzio

Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Strenge krav for en 18-årig målmand. Man skulle tro, han var 30 år og i sin bedste alder med de krav. Føj for den.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Enig i at Biglia koster lige voldsomt nok. 15 mio + bonus havde været en bedre pris.
Og selvom han ikke er den mest "sexet" signing, så ved man hvad man får. En leder, arbejdsmand og en spiller med meget sikker boldomgang.
Ham og Kessie kommer til at pynte så meget på vores midt, og kan da sagtens forstå hvis spillere som Kucka,Monty og Berto overvejer deres fremtid i Milan.

Conti til en pris omkring de 20 mio euro - lyder ok fornuftigt. Kommer han også, må man gå udfra at mindst 2 af vores backs sælges.
Skrevet af Martinovic
Calabria kunne passende sendes på leje i Atalanta, hvis vi henter Conti den anden vej.

25 mio. euro for Biglia og en treårig kontrakt med en løn på 3,5 mio. euro er vanvittigt.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Tak for dit sum-up - her skal du få mit.

Jeg vil starte med at sige at det klæder dig rigtigt dårligt at sidde og spille skak med dig selv. Du må holde dig til dine argumenter og så holder jeg mig til mine.
Vi har tidligere haft en lang diskussion hvor du også lagde præmisser til grund som du selv havde opfundet, for at det skulle passe ind i din argumentation. Den uvane må du simpelthen lægge fra dig.

...jeg ved ikke hvordan første indlæg i en debat, kan være et uddybende svar på noget, når det netop er første indlæg, fordi hvor er første svar så, som skal uddybes?

Det er jo helt forkert det du skriver. Du henviser til at jeg taler om ansættelsesforhold og det gør jeg som en uddybning af mit svar til dig. Det burde være rimeligt klart.

Mit grundlag, for den insisterende spørgelyst omkring din mening til det fremlagte kontrakttilbud til Donnarumma på 4.5mio€, kommer af min provokationslyst til det mærkværdige. Jeg fandt det en anelse mærkværdig at ville forholde Fossa til arbejdstager kontra arbejdsgiver argumenter, ud fra hans indlæg der reelt drejer sig om følelser. Hjerter og beton.

Og at forholde sig til en specifik løn på €4,5M skulle så være at tale "hjerte", eller...?

Og så kan du være ganske rolig - du gjorde mig ikke "usikker". Men min pointe er naturligvis stadig den samme. Mit argument afhænger ikke af hvad jeg personligt (eller du for den sags skyld) synes om et givent tilbud. Derfor holder det selvfølgelig heller ikke at du insisterer på at cykle rundt i det.
Det hænger dog nok sammen med, som du selv skriver, hvor du gerne vil dreje diskussionen hen.

Men min mission om at forholde sig til Donnarumma specifikt, som var emnet i det indledende indlæg fra Fossa, lykkedes.

Korrekt, HVIS der altså havde været tale om at emnet var drejet væk fra Donnarumma, hvilket det ikke var. Og så er vi tilbage til dine opfundne præmisser.
Måske det er fordi du "...har haft en lang arbejdsdag i højsæson" at du har mistet overblikket.

...hvorfor jeg anledes til at tro at du fornylig har bestået en uddannelse inde for området, igangværende uddannelse, er selvstændig, HR-beskæftiget eller bare ligger inde med en medfødt interesse for området.

Du skal nok ikke sidde oppe og vente på at de ringer fra "Kender du typen". Du skyder i hvert fald langt forbi skiven her. Og hvor er det dog også dumt at sidde og fantasere om min profession, for at ville dreje det over på at min holdning skulle være miljøskadet af min fascination for personalejura.

Og når du nu har haft så lang en dag og tilsyneladende får det igen, er det da ærgerligt at du har spildt så mange linjer på at forklare hvorfor store grupper af fans er sure over situationen. Det er jeg ganske med på - som jeg også skrev i mit seneste indlæg.

Dérfor kan du ikke bede den gængse fan, om at stige op i objektivitetens højborg og vurdere nøgternt på situationen, og forklare dem om arbejdsgiver kontra arbejdstager givne situationer og præmisser, ambitioner kontra virkelighed, projektets bæredygtighed, fordi de er i bund og grund ligeglade.

Nu er dette jo skrevet på ryggen af din "fine" historie om "Jette" og hendes DISC profil. Og ikke mindst din forfejlede og til lejligheden opfundne præmis om at jeg anskuer dette udfra et HR perspektiv.

Men selvfølgelig kan man da bede folk om at være objektive. Skulle der nu være noget galt med det?
Du har eksempelvis selv skrevet om at du ikke køber hele "Milan per sempre" og "logokys" cirkusset, så du har da i hvert fald valgt at være relativt objektiv.
Dét sagt, så kræver jeg jo ikke at folk er enige i mit synspunkt. Jeg giver blot min mening til kende.

Men når der så forespørges ’bagdørsklausuler’, så kommer der en naturlig undren. Det finder jeg forståeligt. Nogen kaster sig i fornægtelsens arme og tillægger hele skylden til the dark Lord, Raiola. Det er imo noget vås, fordi Donna har en mening selv og i sidste ende er det helt op til den lidt sky, lidt generte men charmerende introverte Gigio at tage en beslutning.

Der er dele af dette som jeg er ganske enig i. Det er helt korrekt at det ultimativt Donnarummas afgørelse og den skal ikke gemmes bag hans agent.
Hvis han vælger at smutte, må han naturligvis også være mand nok til at sige at det er hans egen beslutning.

Og jeg respekterer (og forstår) også dit synspunkt om at man ikke kan være loyal og samtidig bede som klausuler der gør at man kan forlade klubben, hvis man ikke mener ens sportslige ambitioner kan indfris.

Jeg er, som sagt, bare uenig. Du fremlægger dit synspunkt, jeg fremlægger mit - det er sådan et debatforum fungerer.

I takes two to tango. Her er min pointe at klubben også har et ansvar for at kunne matche spilleres ambitioner. Hvis Donnarumma havde nægtet at underskrive en ny kontrakt fordi Raiola havde skaffet ham et tilbud om dobbelt løn i Utd., kunne jeg bedre være med på frustrationen.
Men det gør ham ikke til en "mersenario" at han har høje ambitioner.

Der er sikkert hhv. Lazio- og Parmafans der vil mene det modsatte, men i et større perspektiv er der vel næppe mange der vil definere Nesta og Buffon som "mersenarios". De søgte de klubber hvor de kunne udfolde deres sportslige ambitioner. Jeg kan ikke se hvordan situationen omkring Donnarumma er anderledes.
Skrevet af Pirlo21
Udover det giver god mening sportsligt at hente de nye spillere tidligt i transfervinduet.
Så sender det også et vigtig budskab til vores nuværende spillere i truppen, til os fans og ikke mindst vores nuværende og kommende investorer. Jeg tror vi alle glæder os og tror på at denne kommende sæson for alvor kan få Milan sportsligt på ret køl igen.

Bliver spændende at følge klubbens udvikling fremover.
Skrevet af Martinovic
Aubameyang has agreed a four-year deal with PSG worth €14m/year. BVB want €70m as the transfer fee [SportBILD].

Så kan han også streges af listen. Han bliver vel verdens bedst betalte med den løn?

Morata virker også udelukket med Real Madrids seneste pris.

Belotti er tilsyneladende for dyr, så vi må nok en hylde ned.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Rodrigo Palacio står uden kontrakt, hvis det er ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0