Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Belotti: Det første møde mellem Milan og Torino angående Belotti er blevet bekræftet. Milan har tilbudt 70 mil Euro + 2 unavngiven spillere (højst sandsynligt Kucka og Niang). Torino har afvist dette tilbud.

Kilde: Sky


Som nævnt tidligere giv dem dog 80 mil Euro + to ligegyldige spillere, så er den handel hjemme. Kom nu Milan, vi er tæt på!
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Ok, Bellotti er da god. Men 80 mio euro + 2 spillere...? Er han vitterligt så mange penge værd, GM?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Sky Sports skriver ´eventuali´ omkring spillere i bytte. Så det er ren spekulation fra deres side.

At der har fundet et møde tilstede mellem Caïro og Fassone skal dog nok passe. Sinisa smed også en fin presbold til Petrachi og Caïro idag ved at ville have kvalitetsspillere ind samtidig med at kun 12-13 stykker havde fortjent at blive i Torino hen imod deres europæiske ambitioner. Så hvis de skal hente et halvt hold kan de da godt få lidt brug for nogle penge.
Skrevet af Great Milan
Magnifico

"Ok, Bellotti er da god. Men 80 mio euro + 2 spillere...? Er han vitterligt så mange penge værd, GM?"

Det synes jeg bestemt han er. Jeg synes, han er den ideelle angriber til Milan. Han har et meget højt topniveau og ligeledes et meget højt bundniveau. Han er italiener, og elsker Milan. Han er super hurtig, ekstrem farlig på hovedstød, vinder mange "en mod en" dueller, også hurtig med bolden. Nogen siger han mangler fysik. Det er jeg ovenud uenig i, synes han er bomstærk. Han er en ægte målsluger. Tror næppe han scorer under 20 kasser pr. sæson for Milan.

Giv Torino de 80 mil. Euro + Niang, som vi jo alligevel ikke bruger. Han er mere til besvær end gavn anyway. Kucka eller Bertolacci - en af de to som bestemt ikke har imponeret nogen denne sæson. Synes virkelig vi skal gå all in på Belotti. Han er for vild. Køber vi ham og Conti, kan det også være, at Donnarumma får et helt andet syn på Milan, som lige pludselig bliver en del stærkere.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Jeg er bestemt med på hans kvaliteter. Synes bare at totalprisen rammer et eller andet vanvidspunkt for en spiller, som reelt set kun har præsteret på allerhøjeste niveau i én sæson.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Hvis Milan har ambitioner om at vende tilbage til CL i 2018, så skal spillere som Biglia og Belotti købes. Det er med den type spillere, vi kan vende tilbage til CL. Efter så mange død syge år koster det naturligvis mange penge at vende tilbage til toppen. Sådan er det bare.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg ser mange ligheder mellem Pippo og Belotti, så hent ham nu. Så har vi en angriber de næste 10 år.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Jeg synes mere han minder om Shevchenko, Foggy. Pippo mangler en del fysik og hurtighed sammenlignet med Belotti. Men ja, henter vi ham, har vi sikret os en top angriber de næste 10 år. Han er vanvittig!
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(100659192308)
Han er ihvertfald vanvittig til at dive, den ros skal han have.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Magnifico
Forstået GM. Så bliver man igen glad for at være viola, hvor man ikke kan købe sig til (eventuel) succes, men må arbejde sig til det. Piú lavoro, ma più gioia :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af MaggiMagg
personligt håber jeg på en anden angriber end belotti, da jeg tror han bliver immobile v.2. one season wonder, hvorefter han bliver afskibet til en ny klub. en skam morata ikke gider. han har i det mindste vist sig i flere sæsoner.
Skrevet af Great Milan
Maggimagg

Hvorfor tror du, at han bliver en Immobile nr.2?
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
fordi han har kun vist sig et sæson indtil videre. på et hold der spiller op til ham, fordi han er stjernen på holdet. når han pludselig måske ikke er stjernen kan det være det bliver sværere for ham og han giver op. er jo set før.
Skrevet af Martinovic
Morata har nu heller ikke vist sig så meget mere frem. Han var god i de store kampe for Juventus og har også scoret fornuftigt med mål i denne sæson. Men mange angribere kan se gode ud på et hold som Reals.
Mojn do!
Skrevet af Blate
Alt det snak omkring hvor dyrt det bliver betyder ikke noget hvis man vil til toppen igen.

Alt det milan investere nu er kun en skridt mod toppen, efter dette skridt ( hvis man ender i top 3 ) bliver det først rigtigt dyrt, med henblik på at dominere europa igen.

Man skal bare håbe på at planen virker og vi snart ser milan tilbage blandt de bedste.

Man kan se hvor skidt det gik for inter selvom de fik mange gode spillere til klubben.

Skrevet af Lentini
@ Magnifico

Ja, jeg husker godt at Magni på et tidspunkt gjorde opmærksom på at der efter Donnarumma, kom endnu en målmand med et stort talent. Faktisk tror jeg Magni har gjort opmærksom på det a flere omgange.

Jeg ser bare faremomenterne ved at kaste Plizzari for løverne såfremt man skulle sælge Donnarumma. Han vil foruden, som tidligere nævnt, blive kastet ind i et anderledes miljø og udgangspunkt end Donna gjorde i sin tid. Derudover vil han fra dag et blive sammenlignet med Donnarumma. Plizzari er altså også en anderledes type målmand – sidste gang jeg så ham, slog det mig at Plizzari formentlig skal tage omkring 10kg på i muskler, fordi han er lettere klejn i det. Det gør man ikke lige henover natten, hvorfor det lige på stedet kan ærgre mig, at jeg ikke har fået set Primavera-drengene noget mere, for at se om han har lagt på i sin fysik.

Her har Donna jo helt anderledes genetiske forudsætninger, fordi han allerede som 16årig var en kæmpe, plus Donna måler ca 15cm højere end Plizzari. Og jeg kan ikke rigtig komme væk fra en sammenligning med Francesco Bardi, der tidligere blev udskreget som et stort talent i Inters ungdomsrækker.

Faktum er dog også at Plizzaris kontrakt udløber til næste sommer, så man skal gerne have lukket ham ned på en måde, så man ikke spilder et talent.

@ Mendes
Milan er ikke interesseret i Jamés, og snakken med Mendes skal gå op André Silva samtidig med at Milan vil anvende ham som konsulent, for at igangsætte missionen om at få et tilfredsstillende transferbeløb for Carlos Bacca. Dermed vil sigtekornet være rettet imod Premier League. Kilde: CM

Spændende mission de vil sætte Jorge Mendes på. Vi må håbe han lykkedes med det, så vi kan få flæbe-Bacca ud. Og herligt at hans uduelige agent, Barillá, bliver ”bænket” i den henseende fordi der er for meget snak, og få lidt konkret action.
Skrevet af Magnifico
plus Donna måler ca 15cm højere end Plizzari

Ahrr. Donna måler 196, mens Plizzari har 187 - så det er altså 9 cm. For øvrig er K. Schmeichel "kun" 185.

Men derudover kan jeg sagtens følge dine bekymringer. Det skal dog ikke lide den kære Plizzari til last, at han kommer lige i røven på et kæmpe talent, hvis han endog viser sig at være pari eller bedre. Om han så skal vise det i Milan eller andetstedes, er nok mere sagens kerne. Ville dog være ærgerligt, hvis I laver en "Pogba".
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Keita: Ifølge Di Marzio er Milan blevet enig med Lazio omkring en handel. Nu er det op til Keita at beslutte sig for, om han vil holde sit løfte overfor Juventus og skifte til Torino klubben, eller om han vil til Milan.

Kilde: Gianluca Di Marzio

Jeg væmmes. Vi er ikke engang kommet af med den ene Niang, nu er den anden Niang på vej.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Kan godt følge dig, GM. Potentielt "Here comes trouble".
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Lige nøjagtig! Og så kan jeg ikke se noget i ham overhovedet, ikke det mindste. Han er virkelig overvurderet. Denne handel må ikke blive en realitet.
Grande Milan!
annonce
0