Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Hvem ville I vælge, hvis valget står mellem Keita eller Tolisso?"

Ha ha Foggy, det er jo ligesom at spørge en person, om en vil have en Mercedes eller en Fiat som firmabil ;)

I min verden hedder den 100% mod 0% til Tolisso´s fordel.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Italien U-20 er foran med 1-0 mod England ved pausen. I finalen venter Venezuela, der slog Uruguay efter straffesparkskonkurrence. Kunne være fedt, hvis Italien både vandt U-20 VM samt U-21 EM.

Edit: Det blev desværre 1-3 til England.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Det ser ud til, at Diego Costa rykker nærmere. Jeg er ikke fan af ham, selv om han kan lave mål.

Han skal sikkert også have en ret så høj løn.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Prisen på Costa skulle ifølge CdS være 50 mio euro, hvilket ikke er skræmmende i dagens vanvidsmarked. Lønnen er nok et større problem.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Så kan Chelsea glemme alt om at sælge ham. De får ikke 50 mio. euro for det problembarn.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Nej, han er ikke den nemmeste at have med at gøre. Omvendt er han "kun" 28 år og har scoret 42 mål i alle turneringer i denne sæson. Så mon ikke de får ham afsat, og nok også til et beløb i nærheden af 50 mio euro. Markedet svømmer jo nærmest over med penge pt. Bayern har fx angiveligt tilbudt Alexis Sanchez (også 28 år) en årsløn på 25 mio euro (brutto).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Diego Costa: Han vil have 10 mil. Euro i løn. Chelsea vil have 50 mil Euro for ham.

Kilde: Milan News


Efter min mening skal han ikke have 10 mil Euro i løn. Maks 6-7. Men de 50 mil Euro for at købe ham fri, er på sin plads. Ellers kan de bare sælge ham til anden side. Det er ikke noget problem at få ham afsat. Jeg er ikke fan af Costa. Synes han har en beskidt form personlighed både på og udenfor banen. Jeg vil meget hellere have Belotti.
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(100659192308)
Det er jo også svært at gøre jer tilfredse, i vil godt byde 80 mio euro for Belotti. Men 50 mio euro er for meget for Costa, som har vist LANGT mere selvom han er en cunt af rang.

“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af MaggiMagg
det er nok hans attitude udenfor banen der gør at folk ikke er så glade for at få ham til klubben. så hellere bruge ungdomsspillere imo. om et år vil han alligevel tilbage til atletico
Skrevet af Magnifico
Husk lige at når der tales om løn, så er det vigtigt at vide om det er brutto- eller nettoløn. I Italien opgøres lønnen (som oftest) i nettoløn. Sådan er det ikke altid i resten af Europa. Nettoløn er som tommelfingerregel cirka halvdelen af bruttoløn.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg elsker Costa og har altid elsket ham. Jeg ville nærmest forgude ham, hvis han spillede for os. Han er typen, som man hader at spille imod.
Skrevet af Brætmand
50 mio euro for en af verdens bedste angribere er i min verden en slik.

Kan i sende Romagnoli den anden vej er jeg villig til at skære noget af prisen ;-)
Skrevet af Rossoneri
Jeg ville blive dybt overrasket hvis Costa havner hos os - af flere årsager.

Først og fremmest økonomisk. Som tidligere skrevet, tjener Costa p.t. €9M (og det vel at mærke med et nærmest historik lavt Pund). Hvis jeg ikke tager meget fejl, er skattereglerne i UK væsentlig mere lempelige end i Italien, hvilket betyder at vi skal op med en meget voldsom bruttoløn hvis det skal være interessant.
Lad os lige huske på at Li & co. havde svært ved bare at skaffe købssummen, så der må også være grænser for vores økonomiske muskler.

Set i det lys, vil en transfer også formentlig begrænse vores yderligere aktiviteter på markedet. Noget der harmonerer dårligt med alle den ret "voldsomme" aktivitet vi har på markedet i disse dage og uger.

Ydermere, kan jeg slet ikke se hvordan Costa skulle passe på det Montella søger. Nuvel, han har noget fysik vi har manglet, men han nærmest nægter at indgå i spillet.

Det man får med ham, er en klassisk målmager. Men det var Bacca også.
Skrevet af Magnifico
Hvis jeg ikke tager meget fejl, er skattereglerne i UK væsentlig mere lempelige end i Italien,

Der manglede et meget væsentligt ord ("end")... :-) Lønbeskatningen i Italien er faktisk på niveau med Danmark, hvilket kommer bag på mange. Og ja, lønbeskatningen er lempeligere i UK. De 9 mio euro netto svarer i runde tal til en bruttoløn på ca. 18 mio euro i Italien.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Du har naturligvis fuldstændig ret. Tak for korrekturen :)
Skrevet af Martinovic
Jeg betaler hellere 80 mio. euro for Belotti end 50 mio. euro for Costa. Man ved aldrig, hvor man har Costa. Han kan køre træt i det i Italien til januar og pludselig kræve at blive solgt til Kina. Det vil de andre angribere næppe forlange.

Desuden er hans personlighed forfærdelig. Italienske hold vil køre endnu mere på ham, end vi har set i England.

Nej tak herfra.
Mojn do!
Skrevet af Maldinini
Også enig. Klam personlighed.
Skrevet af Martinovic
OFFICIAL: Ricardo Rodriguez is a new Milan player

Mojn do!
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Jeg betaler hellere 80 mio. euro for Belotti end 50 mio. euro for Costa. Man ved aldrig, hvor man har Costa. Han kan køre træt i det i Italien til januar og pludselig kræve at blive solgt til Kina. Det vil de andre angribere næppe forlange.

Desuden er hans personlighed forfærdelig. Italienske hold vil køre endnu mere på ham, end vi har set i England."


Men hvorfor skulle Costa køre træt i Italien, når han ikke er kørt træt andre steder? Det virker lidt som du søger efter ting, som ikke findes Foggy.

Jeg bryder mig ved gud ikke om Costa, men hvis en klub uden CL kan få ham, så skal de være lykkelige, han har nu både scoret mange mål i La Liga og PL.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Great Milan
Andrea Conti: For en halv time siden troppede Conti´s agent op ved Casa Milan. Bliver spændende at se, hvad der kommer ud af det møde. Inter er også interesseret i Conti, og de har bedt Atalanta om ikke at acceptere et bud på Conti før tirsdag i næste uge. De vil gerne have lidt mere betænkningstid, forlyder det.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
annonce
0