Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg har også svært ved lige at greje Conti-interessen.

Men der må stikke et eller andet under, siden det synes at være en spiller man meget målrettet har jagtet.
Mulighederne for mig, ligner noget med at Abates øjenskade er mere alvorlig en først antaget, Calabria lejes / sælges eller han (Calabria) anses som backup på venstre back - hvilket jeg virkeligt ikke håber.
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Jo tak, det giver mening at sende Calabria ud. Bortset fra at han tæller som homegrown italiener. Og med De Sciglio på vej ud også, mister vi endnu en i det regnskab.

Derudover kan man jo være tvunget til at reagere hurtigt kombineret med ambitionen om en tre-kvart klar trup til opstart.

Syns bare at prioriteringen er lidt mærkværdig. Specielt med nuværende status i angrebet.

Edit: Ift Calabria ville jeg i en hypotetisk tanke omkring et salg, decideret sælge ham med tilbagekøbsklausul på både år 1 og 2.
Skrevet af Rossoneri
Marca skriver i øvrigt at Real skulle have besluttet at Navas og Casilla skal udgøre målmandsteamet i Real næste år.
Dermed ligner det at Donnarummas potentielle destinationer er yderst begrænsede.
Skrevet af Lentini
Raiola må klø sig i håret.

Og når man nu har det lidt svært med Keita, så er det bare tåkrummende at se hvordan hans agent og bror bokser i blinde med Tare via medierne, om noget så ligegyldigt, de alligevel aldrig var blevet enige om.

Alt omkring Keita skriger bare af problemer, og mangel på elegance samt finesse.
Skrevet af Martinovic
Ja. Spar pengene på Keita og hent en stærk midtbanespiller. Så kan Bonaventura rykkes op på kanten.

Det forlyder, at Conti vil blive tilbudt en femårig kontrakt til to mio. euro årligt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Haha læste Bilardos, agent til Sosa, kommentarer til interessen fra Antalyaspor;

I?ll put it this way with a metaphor: I was called by five clowns, but the head of the circus never contacted me. In any case, before starting any talk of negotiation, I can slam the door from the start. As of today, Sosa doesn?t want to leave Milan.

Der blir ikke lagt fingre imellem.
Skrevet af Lentini
Ja, Keita virker sgu som et fjols af rang. Noget siger mig også at han er typen som crumbler under pres.

Hvorom alting er så blir det spændende at se hvor vi ender i offensivt geled. Det er imo sværeste sted på markedet at optimere pga priserne og vi er just ikke førstevælger. Endnu er der heller ikke sket et ryk fra de pt store klubber som plejer sætte gang i dominobrikkerne.
Skrevet af Milanisti
Keita kan skabe MANGE flere problemer for Milan, hvis de ikke ender i CL hurtigt end Costa ville.

Jeg tror næppe at Keita er en erstatning for Costa.
Skrevet af Martinovic
Keita vil nok nærmere være en erstatning for Deulofeo.

Håber på Belotti, Tolisso og måske en ekstra forsvarsspiller, hvis Paletta bliver solgt.

Donnarumma ryger ingen steder. United beholder De Gea og Real beholder Navas.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Imorgen skulle det offentliggøres at Zlatan stopper i Utd.
Måske vi kan få Raiola til at droppe hans Donnarumma-pis hvis vi tilbyder svenskeren en to årig kontrakt. Langt hellere dét end Costa eller ?100M for Belotti.
Skrevet af Martinovic
Jeg troede, Zlatan var klar hurtigere end første antaget, men flere United-tilhængere skriver, han først er klar i 2018. Det kan vi ikke vente på.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så at han var på græs og trænede med bold. Ville undre mig hvis han var ude så længe. Som han selv sagde "løver restituerer anderledes end mennesker" :)
Skrevet af Rossoneri
Er der i øvrigt nogen der har set videoerne med Rodriguez der præsenteres. Han ligner jo en nervøs knægt til et forældremøde.
Skrevet af MaggiMagg
nej tak til zlatan og flere raiola klienter. må den fede flødebolle blive ramt af en regn af frøer. helst giftige.
Skrevet af Yetilover
Fornemmer at alt den her snak omkring Keita er mest opstået så Lazio kan skrue prisen op over for Juventus.
Skrevet af Milanisti
Det ville også være at foretrække. Så kan vi bruge pengene andetsteds.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

"Ergo måtte man tænke at det hed Jack på 8eren, Suso som 10er og så er det igen svært at finde plads til Tolisso.

Uanset hvilke alternative opstillinger jeg forsøger mig med, kan jeg ikke få kabalen til at gå op.
Nogen der kan gøre mig klogere?"

Jeg har også svært ved at se, hvor vi skal få plads til alle de midtbanespillere, hvis vi skulle være heldige at hente Biglia og Tolisso. Som nævnt tidligere har jeg set mange kampe med Lyon i EL denne sæson, og Tolisso har imponeret mig hver gang udover den ene kamp mod Ajax, hvor hele holdet faldt fra hinanden. Synes virkelig han har meget at byde på. Dog er der mange store bejlere om ham, så hvis vi skulle have held med at hente ham, skal det være fordi, vi byder både ham og Lyon en væsentlig større pose penge end de andre klubber. Derudover overbevise ham omkring Milan projektet og en ny start. Men det bliver næppe nemt.

Conti handelen derimod forstår jeg meget godt. Abate er tit skadet, og Calabria har ikke format til at starte for Milan endnu. Tror det er meningen, at Calabria skal udlejes. Derved er der plads til Conti og Abate. Tænker faktisk, at Conti er tænkt som starter på højre backen.

Med hensyn til Keita har jeg sagt, hvad jeg mener om ham og en evt. handel. Jeg har forsøgt at gøre mig umage og tænke positiv omkring ham, men det er simpelthen umuligt for mig. Da historien meldte sig første gang i går, kunne jeg ikke sove. Helt uden pis, jeg faldt først i søvn kl.3.30! Da jeg stod op, havde jeg en mega hovedpine. Jeg ser så mange ligheder mellem ham og Niang, at jeg får den største nedtur over at skulle igennem endnu en "Niang" periode med Milan. Jeg var den største og måske eneste kritiker af Niang herinde, da vi senest tog ham hjem. Jeg rystede på hovedet og havde det af H til i laaaang tid. Jeg orker bare ikke at skulle leve denne deja vu om igen. suk...
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Andrea Conti: Gianluca Di Marzio skriver, at Conti er og Milan er blevet enige om en handel. Conti får 2 mil Euro på en kontrakt, der løber 5 år. Nu er det så op til Milan at blive enig med Atalanta. Det forventes, at Atalanta vil kræve 25 mil Euro for Conti.

Kilde: Gianluca Di Marzio
Grande Milan!
Skrevet af Talentet121
Conti får 2 mil Euro på en kontrakt, der løber 5 år.


Mon ikke der er tale om sign-on-fee her? Hvis det du siger holder, vil han altså "kun" tjene omkring 250k om måneden, hvilket virker rimelig usansynligt.
Skrevet af Great Milan
Han får 2 mil Euro om året ;) Han skriver gerne under på en 5-årig kontrakt med Milan. Men nu skal vi først lige have forhandlet med hans klub, Atalanta.
Grande Milan!
annonce
0