Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Ja, men han er født i Frankrig og opvokset der.

Lige nu bør fokus være på midtbanen. Angrebet er svært, da priserne presses i vejret.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det virker lidt som om alle kigger på alle, når det handler om angriberen. Måske hvis United får hentet Morata at der blir sat lidt skub i det hele.

Og i den ligning er vi trods alt ikke førstevælger. Vi har brug for at de helt store pengemaskiner sætter gang i lige den del af markedet.

Hvis jeg havde været PSGs ejer havde jeg sgu også fyret Kluivert. 15mio net for Aubameyang som har sin favoritposition samme sted som Cavani. Altså, er manden idiot?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej tak til Zlatan. Jeg fatter slet ikke facisnationen af ham i år, han er ude til 2018 og er gammel.

He is damaged goods.
Skrevet af Pirlo21
Vi skal selvfølgelig ikke sælge Suso:
Vi skal beholde vores grundstamme og forbedre den kraftigt: som klubben flot er igang med.
Man kan ikke bare sælge et helt hold og købe 11 nye til start 11´veren og så forvente vi ender i CL næste sæson. Vi spiller altså ikke fm...
Skrevet af MaggiMagg
desuden en raiola klient. 2x minusser giver ikke et plus i den her ligning
Skrevet af Bosse1983
Aubameyang er født i Frankrig har vel boet der hele livet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100659192308)
Han er født i Laval, det er vel kun pga hans far at han spiller for Gabon.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Rossoneri
Men det er ikke hans hjemland. Det er sådan set også lige gyldigt.

Ift Milan, så understreger det naturligvis blot at vi ikke kan være med i den liga af spillere. Flere medier (inkl. britiske Telegraph) skriver da også at vi ikke kan/vil være med på Costas lønkrav som skulle hedde €12M.

Mit bedste bud er at vi ender med Dembele / Silva og Kalinic.
Skrevet af MaggiMagg
hvordan er det land man er født og opvokset i ikke ens hjemland?
Skrevet af Rossoneri
Fordi han har en anden nationalitet. Bemærk også min kommentar omkring "teknisk set".

Nuvel, hvis det er vigtigt for dig at det skulle være hans hjemland, så er det helt fint.
Skrevet af MaggiMagg
ovenover den jeg besvarede skrev du:"Men det er ikke hans hjemland. Det er sådan set også lige gyldigt."

kan ikke se noget teknisk set der. han er en franskmand. ikke engang teknisk set. faktisk set.
Skrevet af Pirlo21
Nu ved jeg ikke hvordan det er i Frankrig.
Men i DK er det sådan, at hvis ens forældre ikke er dansk statsborger - så er deres børn det heller ikke, os selvom de er født i DK.
Skrevet af Rossoneri
kan ikke se noget teknisk set der. han er en franskmand. ikke engang teknisk set. faktisk set.

Der må jeg rette dig. Han er gabonesisk statsborger men har fransk pas. Dermed er han teknisk set gaboneser.
Skrevet af Lentini
Kalinic ser jeg kun som yderste tilfælde i en desperat situation.

Det som er fællesnævner for de angribere vi søger i første ombæring er at deres alder er forholdsvis lav. Belotti, Morata, Dembele, Silva etc. De har også bevist at de har kvaliteter til international niveau men mangler sidste step, og derfor heller ikke endnu er profilerede, hvilket som regel kaster en profilløn af sig.

Costa tror jeg aldrig har været seriøs drøftet, fordi man har ret hurtigt, i lighed med Aubameyang, kendt til deres lønkrav, som er udenfor vores rækkevidde.
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser snarere Kalinic som en realistisk option. Jeg tror dog samtidig at man går for en yngre (og mere talentfuld) angriber til at kæmpe om pladsen.

Jeg har ikke fantasi til at forestille mig at vi smider +€75M for Belotti samt en årsløn på €4,5M, som har været på tale. Morata er så godt som i Utd. efter de ophævede med Zlatan idag. Costa og Aubameyang er (som du skriver) ikke realistiske optioner.

€30-40M for Silva eller Dembele anser jeg ikke som værende diskvalificerende for et køb af Kalinic, da vi har behov for alternativer på pladsen.

Og så er det åbne spørgsmål selvfølgelig stadig hvad Mister egentlig har af planer med angrebet. Personligt har jeg stadig svært ved at se kabalen gå op omkring en tridente. Ikke mindst fordi vi synes langt fra faktiske forstærkninger.

Skulle vores træner vælge et to-mands angreb, så jeg et dristigt bud på en blog i dag - som jeg faktisk ikke synes er så fjollet. Chicharito som secunda punta.
Jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke har set meget Bundesliga-fodbold på det seneste. Men jeg husker ham som en spiller med god fart, god spilforståelse og som en stærk afslutter. I virkeligheden kunne han minde en del om Giuseppe Rossi.
Nuvel, der er mig bekendt intet konkret i dette, så det forbliver en tanke herfra.
Skrevet af Milanisti
Kunne man ikke sælge Niang og Bacca - for måske 35€ millioner sammenlagt; og købe Silva + Dembele for 75€ millioner?
Så har man Lapa og Cutrone på bænken. Det ville være optimalt :-)
Skrevet af Milanisti
Og hvor mange af midterforsvarerne har man tænkt sig at beholde? Zapata, Gomez, Paletta?
Skrevet af Lentini
Kalinic er realistisk at opnå, ja. Højt på listen, nej. Jeg tror end ikke han er anført i en top 3.

For min part vil et køb af Kalinic være formålsløst.
Skrevet af Lentini
Iflg. Alfredo Pedúlla er både Davide Calabria og Manuel Locatelli spillere, som skal blive i Milan i den kommende sæson. Derimod skal Bertolacci definitivt videre, alt imens man skulle lytte på tilbud der skulle komme på Abate, Montolivo, Poli og Sosa. Kilde: Sportitalia(Alfredo Pedúlla).

Ift. til ovenstående nyhed skal man virkelig også passe på at man ikke fuldstændig smadrer kulturen i klubben via et spending spree.

Der er uenigheder omkring prisen på Lucas Biglia, hvor Milan og Lazio(Tare er i Milano) skal forhandle de nærmeste dage, for at nå til enighed. Milan er uenig i værdisætningen på 25mio?(forståeligt.) Kilde: Sky Sports.

Yderligere leger Milan også med et scenarie, der indebærer erhvervelse af både André Silva samt Kalinic. Hvis man skulle vælge den strategi, er det udelukkende fordi man helt enkelt ikke er enige med Torino i den ekstreme værdisætningen af Andrea Belotti, og har ikke noget at gøre med at man ikke har pengene at brænde af. Kilde: Sky Sports.

Personligt kunne jeg godt være fristet af noget a la ovenstående nyhed, fremfor at gå med på Torinos galej. Og det selvom, ift nævnte eksempel, jeg stadigvæk er noget usikker på André Silvas evne til at være afgørende kombineret med 15-20 mål, og at Kalinic er usynlig i halvdelen af de kampe han spiller. Jeg ville foretrække at bytte kroaten ud med Dembélé i så fald. Der er forbundet mere usikkerhed omkring de transfers imo., men jeg griber lidt efter halmstrået om at André Silva altid laver mål på det portugisiske landshold hvor han er omgivet af bedre spillere end han er på et fattigt og svagt Porto-mandskab.

I dag havde Mirabelli besøg af mellemmanden Petralito(Aubameyang) hvor også en leder fra RB Leipzig var tilstede. Emil Forsberg blev en del af samtalen. Kilde: Di Marzio.

Flot sæson i det tyske, men har rigeligt at gøre med svenskere til hverdag.. Vigtigt dog at hæfte sig ved, at det var en forholdsvis uformel snak.
annonce
0