Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Tolisso: l´Equipe, den franske avis skriver, at Ancelotti vil have Tolisso til Bayern. Pris: 45 mil Euro.

Kilde: l´Equipe

Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
@ Lentini

Nu skal vi heller ikke gøre Kalinic dårligere end han er. Korrekt, han skal bruge en del chancer for at score. Omvendt er han god for en god mængde mål i en sæson. Bedre end de fleste. Så hvis I kan fodre ham, så er han bestemt ikke ueffen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
@ Magnifico
Jeg synes nu ikke jeg gør Kalinic dårligere end han er. Min anke imod ham går på, at hvis vi skal hente spillere omkring de 30, færdigudviklede spillere, så er det fordi de kan tilbyde et nøk op i kvalitet. Som fx med Lucas Biglia. Det synes jeg ikke er tilfældet med Kalinic. Derfor er han et absolut no-go imo til førsteangriber. Og som reserve virker det lettere fjollet at spendere over 30mio€ for en 30årig angriber.
Skrevet af Pirlo21
Hvis Kalinica er budet på en ny angriber, kan vi ligeså godt beholde Bacca.
Vi skal have en angriber der kan deltage i opspillet og gøre noget på egen hånd.
Skrevet af Rossoneri
Hvis Kalinica er budet på en ny angriber, kan vi ligeså godt beholde Bacca.

Den køber jeg ikke helt. Ikke at jeg synes at kroaten ville være en markant forstærkning, men han passer bedre til Misters filosofi.
Bacca er en dygtigere målscorer. Spillerne har et nogenlunde ens målsnit per 90 minutter. Bacca 0,55 mod Kalinic´ 0,54. Bacca bruger dog færre chancer på at opnå dette (2,36 mod 3,26).
Bacca er også bedre til at ramme målet på sine afslutninger (62% mod 59%).

Som du selv skriver, har vi behov for en spiller der kan indgå i opspillet. Her viser Kalinic sig at være en mere værdifuld spiller.
Antallet af pasninger ligger mere end en tredjedel over Baccas (igen taget per 90 minutter for sammenligning). Kroatens pasninger rammer også i flere tilfælde en medspiller.

Og nu kan det naturligvis være underligt at jeg advokerer for at jeg hellere vil have en spiller der indgår mere i pasningsspillet, fremfor at score mål (nuvel - deres scoringssnit er godt det samme).
Men jeg mener helt klart at ét af vores klareste offensive problemer, har været fraværet af en spilstation i forreste linje.

Det gør det for let for modstanderen af frigive ressourcer til at dække de andre offensive spillere og giver også langt færre chancer til farlige fremstød fra midtbanespillere uden bold. Noget af det Mister efterspørger fra sin ene mezalla (og grunden til at han har holdt fast i Pasalic).

Selvfølgelig vil jeg hellere have en spiller fra højere hylde end Kalinic. Eksempelvis jorder Morata begge de førnævnte herrer på samtlige ovenstående parametre. Men de seneste uger har vist at vi nok skal kigge efter spillere på niveauet under dette.

Interessant nok, viser Belottis tal en historie om en relativt uskarp angriber. Rammer kun målet på 49% af sine chancer mens også hans udnyttelsesgrad er på 20% versus 16% for Kalinic og 23% for Bacca.
Samtidig synes han ikke at være mere involveret i spillet.

Man kan spørge sig selv om han virkelig er +€75M værd.
Naturligvis skal man ikke vurdere en spillers samlede egenskaber udfra nogle tal, men jeg synes der tegner sig et billede af en spiller der ikke passer ind i Montellas beskrivelse på en 9er. Det er egentlig også min egen opfattelse af ham som type.

Som jeg tidligere har skrevet, tror jeg at Belotti vil fungere væsentligt bedre på et hold der står lidt dybere og beror meget på omstillinger og kontraangreb. Her er han rigtigt dygtig til at tage kloge løb og i øvrigt komme fri af sin oppasser med sin hurtighed.

Det er bare ikke et kampbillede der er særligt sandsynligt for os, hvor Mister, som bekendt, gerne vil have bolden og bygge angreb op.
Dertil kommer at rigtigt mange hold står dybt når de møder os.
Man kan egentlig sige at det er meget det samme Bacca lider under (udover hans dovenskab).

EDIT: fjernede link til Squawka da det fuckede viewet op.
Skrevet af Magnifico
Jeg synes nu ikke jeg gør Kalinic dårligere end han er. Min anke imod ham går på, at hvis vi skal hente spillere omkring de 30, færdigudviklede spillere, så er det fordi de kan tilbyde et nøk op i kvalitet. Som fx med Lucas Biglia. Det synes jeg ikke er tilfældet med Kalinic. Derfor er han et absolut no-go imo til førsteangriber. Og som reserve virker det lettere fjollet at spendere over 30mio€ for en 30årig angriber.

OK, forstået. PS: Kalinic er "kun" 29 år (f. 5. januar 1988).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
@ Mag

Nu skriver jeg jo også omkring de 30.

@GM

Ja, der slukkede så min naive drøm om Tolisso. Klasse indkøb af Bayern såfremt den går igennem.

Gerard Deulofeu vil ikke blive i Everton, og han har besluttet sig for at han ikke heller har lyst til at tage tilbage til Barcelona. Han skulle have bekendtgjort det overfor Milans ledelse, at han gerne vil blive i Milano. Kilde: La Gazzetta dello Sport.

Så kan Mirabelli passende strege Keita, og give mig Deulofeu tilbage. Han koster velsagtens heller ikke det store ift Lotitos vanvidspriser på spillere med et år tilbage på kontrakten. Yderligere kender han nu Montellas filosofi og vi sikre noget kontinuitet i holdet, med en spiller som er dedikeret.
Skrevet af Rossoneri
Så kan Mirabelli passende strege Keita, og give mig Deulofeu tilbage.

Ja, det begynder at rykke lidt ift tridenten.
Mediaset melder at vi har fået vores første bud på Emil Forsberg afvist. Samtidig udtaler spilleren selv til svenske Expressen at han synes at det milanesiske projekt er meget interessant og at CL fodbold ikke er afgørende for ham i første omgang.

Omvendt er jeg lidt ærgerlig over den mudderkastning der er i gang i Bergamo. Vi har altid været på god fod med ledelsen i Atalanta og de har en rigtigt interessant talent-fabrik. Det ville være trist hvis vi får spoleret det forhold.
Skrevet af Lentini
Jeg tolker egentlig mere det som om der er lidt kurrer på tråden mellem Percassi og Giuffredi, Contis agent, snarere end vi skulle være involveret. Med tanke på hvordan italienerne er som folkefærd syns jeg også det er lige vovet nok så bombastisk Giuffredi udtaler sig. Kan godt forstå hvis det er det Percassi reagere på, fordi at Conti kommer til Milan på den ene eller anden måde er nok lige at skyde den over mål med tanke på kontraktlængden Conti har i Bergamo.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Conti vil jeg heller ikke mene er så essentiel igen. Jeg kan godt leve med Abate og Calabria på højrebacken.
Skrevet af Pirlo21
Enig med @GM
Deulofeu er mere end velkommen og klart en fordel at han allerede kender holdet.

Når det er sagt, så syntes jeg ikke man skal opgive Keita endnu. Har stadig ikke set en troværdighed kilde, hvor han afviser Milan. Så lad os nu se.

Ang Conti, så ser jeg ikke det som andet end at atalanta prøver at pressen prisen op. De siger han ikke er til salg, men samtidig osse at de mener han er 30 mio euro værd. Mon ikke der findes en løsning!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Jeg gik dine statistikker igennem, og jeg må da sige, der tegner sig et andet billede end det jeg har i hovedet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@FD
Ja, man kan til tider blive overrasket over at se nogle tal på den opfattelser man har.

Jeg blev eksempelvis yderst overrasket da jeg så lidt nærmere på Belotti i dag. Der er ingen tvivl om at han er en dygtig angriber. Men der tegner sig faktisk et billede af en ganske uskarp spiller.
Skrevet af Flying Dutchman
Helt sikkert. Statistikker fortæller selvfølgelig aldrig alt, men man må da sige, det ser noget bedre ud, end mine øjne synes at have set.

Jeg er heller ikke imponeret af Belotti, så det skal nok passe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Hasan Cetinkaya, Emil Forbergs agent, har fortalt svenske SportBladet at han skal til Milano for at diskutere en potentiel transfer.

Jeg synes det er en rigtigt spændende spiller, som igen vil være lidt af et scoop - med blik på det klubber der angiveligt også er interesseret.

Hvis jeg ikke tager fejl, er Forsberg europæisk assist-konge (i de største ligaer). Jeg kender ikke super meget til ham, men udfra hvad jeg kan se omkring ham, er han en spiller der er god med bolden, hurtig og ikke mindst altid meget målsøgende (hvilket vi har savnet hos Deulofeu).

I RB Leipzig har han dog spillet i et 4-4-2 system omend jeg ikke ser det som det store problem, da Mister gerne ser sine wings falde ned i banen og deltage i det opbyggende spil.
Skrevet af Milanisti
Zlatan tager ifølge Marca til LA..
Skrevet af Yetilover
Super! så skal vi ikke trækkes med ham.
Skrevet af Rossoneri
MercatoRetweettato (som jeg på ingen måde kender) har vist et billede fra Zenit Skt. Petersborgs Instagram-profil der viser Zlatan i en Zenittrøje. Dette blev dog hurtigt taget ned igen, omend det pågældende medie nåede at tage et screen shot.

Det er altid svært at spå om hvorvidt Zlatan ville være en gevinst. Der er dog mange Utd fans der også mente at Zlatan var for gammel, langsom m.m. da han kom til sidste år. De fleste synes at have ændret mening.

Zlatan er en vinder. Og vinderkultur er en mangelvare i Milan. Skadet eller ej, så jeg ham gerne i Milan på en to-årig kontrakt.
Spillerindkøb gør det ikke alene - det kan bl.a. vores bysbørn skrive under på. Vi mangler også spillere der kan/vil/tør tage dirigentstokken og gå foran. Biglia og Zlatan ville helt klart være garant for dette.

Desværre tror jeg ikke det er synderligt plausibelt at vi ser ham tilbage i klubben (som spiller).
annonce
0