Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Fedt! Tænk engang at han er billigere end mange af de kegler vi har allerede har på lønningslisten. Godt arbejde af Fassone og Mirabelli.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Viser bare mange af de andre spillere får alt for meget. Grotesk Dommarumma skal op at have 4-5 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Donato Di Campli blev spottet på vej ind til møde i Casa Milan her til eftermiddag og bekræftede at hun skulle mødes med Mirabelli og Fassone. I sammen ombæring får han understreget at mødet ikke handler om Verratti - hvilket også ville være for meget af det gode.

Blandt hans klienter er dog et andet rigtigt spændende navn i form af Ricardo Orsolini, som vi tidligere har været meldt interesseret i.
Det forlød at Juventus var parat til at bruge ham i en potentiel Keita-handel. Man kunne spekulere i at Juve ville bruge ham som en del af en De Sciglio handel. Det ville passe mig rigtigt godt med en rigtigt spændende italiener. Og så på en plads hvor vi savner alternativer.

Derudover repræsenterer han også Mamadou Coulibaly, der pt udfolder sig i Pescara. Jeg kender ikke så meget til spilleren og skal derfor ikke gøre mig klog på hvad tanken bag dette skulle være.

Et andet navn er Andrea Favilli, men det er svært at få øje på hvad vi skulle med en ekstra 9er (i talentklassen).

Jeg skal understrege at dette kun er spekulationer fra min side, men jeg kan ikke lige få øje på hvilke andre af Di Camplis klienter der skulle være interessante for os.
Skrevet af Rossoneri
Håber i øvrigt ikke at det holder vand med polakken. Det ville i hvert fald være en nedgradering ift Biglia. Med de penge vi splasher ud på markedet i disse dage, kan jeg virkeligt ikke forstå at "sølle" €3m skal skille os ad.

Han kender Serie A, han passer perfekt på det Mister søger, Han har et rigtigt højt niveau, han er en ledertype og så svækker vi en direkte rival i kampen om Top4.

Go fetch!
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

" Håber i øvrigt ikke at det holder vand med polakken. Det ville i hvert fald være en nedgradering ift Biglia. Med de penge vi splasher ud på markedet i disse dage, kan jeg virkeligt ikke forstå at "sølle" €3m skal skille os ad."

De antal kroner og ører der skiller os fra en Biglia handel er ifølge rygterne gået fra 3 mil Euro til 10 mil Euro. Lotito er virkelig en pengesluger. Nu må vi se, om vi overhovedet bliver enig med Lazio om Biglia. P.t. er vi i hvert fald langt fra enige.

Jeg vil også kun have Krychowiak til Milan, hvis ikke det betyder farvel til Biglia. Jeg vil have dem begge. Krychowiak evt. på leje og Biglia permanent.

Fassone flyver til Rom. Om det er for at tale om Biglia eller Keita, må guderne vide. Han selv siger, at det er af personlige årsager han drager til Rom. Ja, selvfølgelig er det da det, når vi har så travlt med transfers :)
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Borja Valero: Endnu et nyt navn på rygtebasis. Den spanske avis Marca skriver, at Valero er blevet enig med Milan om en handel. Han skulle koste ca. 10 mil Euro.

Kilde: Marca
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ift Krychowiak kontra Biglia taber man ikke rigtig noget på i det rent defensive. Det er mere det offensive, hvor Biglia har større visioner og kan slå en pasning frem på erobringen eller berøringen derefter. Det fodrer for bedre overgangsspil. Specielt med den fart vi potentielt kan få i holdet i forreste geled.
Skrevet af Daniel Nielsen
Det dufter lidt af, at Biglia er droppet!

Valero er immervæk nogenlunde samme spillertype som Biglia og med en enorm erfaring. Indrømmet, jeg har ikke fulgt ham vanvittigt tæt i italiensk fodbold, men det har I andre jo nok, men mit indtryk har alligevel været, at han har været fremragende overall i Fiorentina, hvorfor en sidste stor europæisk klub vel sagtens godt kunne være Milan?

Fandeme spændende at følge denne store spillertilgang i Milan, som neutral fan :-)

Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af Great Milan
Daniel, enig med dig i at Valero er en dygtig spiller. Jeg skrev faktisk herinde for nogle måneder siden. Mener det var i januar transfer vinduet, at Milan skulle gå efter Valero. Han er bestemt en dygtig spiller. Hans bundniveau er ret højt. Men men men han er ingen Biglia. Her må jeg stadig pege på argentineren :)

Når det så er sagt, er Valero stadig velkommen. Vi har nok af kegler på midtbanen, som vi skal have skippet afsted. Så der er rigelig af plads til Valero.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Borja Valero kan vel være en reelt alternativ til Jack på 8eren? Ikke at det ligefrem er specielt fremsynet med Borja, men kan man reducere hans antal af kampe i sæsonen, kunne man måske få et alternativ der leverer varen når det påkræves.
Skrevet af Lentini
Ift Biglia arbejder tiden ikke rigtig med Lotito. Det gør så egentlig heller ikke for os, fordi vi har så hujens travlt. Men man må gerne holde Lotito i en skruetvinge, uden at acceptere hans humørsvingninger og latterlige skiftende prissætninger.

Vi skal ikke ud og betale ekstra for Biglia fordi Lotito er havnet i en selvforskyldt situation med Keita. Og han skal nok ikke forvente nogle gaver fra Juventus med de lowblows han har sendt afsted mod deres ledelse. Så kunne han jo holde kæft for en gang skyld og holde lidt igen med storhedsvanviddet.
Skrevet af Great Milan
Disse midtbanespillere ser jeg gerne forsvinde:

Bertolacci, Montolivo, Fernandez, Pasalic, Poli, Kucka.

De her må gerne blive:

Sosa, Locatelli og Bonaventura. Dertil er Kessie købt.


Der er plads til flere nye på midtbanen.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan på ingen måde se ideen i Valero (jeg er i øvrigt enig i at han formentlig ville være tænkte som 8er). Hvorfor ikke bare beholde Matí som kan hentes for €1m.
Skrevet af Great Milan
Borja Valero: Nu skriver sportmediaset.it, at Valero får 2 år i Milan. Man forventer, at han skriver under med Milan i morgen eller onsdag.

Kilde: sportmediaset.it
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Tuttomercatoweb melder omvendt at der ingen kontakt har været. Lad os håbe på det.
Skrevet af Pirlo21
Ville elske at se Valero i vores smukke trøje. Intet mindre, han kan dække både 6ér og 8 rollen og er så spille-intelligent som bare fanden.
Han kender ligaen og vil kunne lære vores unge gutter meget. LAD DET SKE

NB
Milan have closed a deal for Fiorentina´s Borja Valero. The rossoneri will pay La Viola €10M for the midfielder. [MARCA]

According to Sport Italia, Milan aren´t interested in Valero and never made contact to sign him.

Milan deny any negotiations or contacts for Fiorentina´s Borja Valero. [Milannews.it]

Lader til at det er noget overdrevent, og opspundet rygte fra Marca.

ØV og atter ØV
Skrevet af Rossoneri
Isoleret set er Valero en ganske habil spiller. Det er dog svært at se fidusen i at betale €10m for en 32-årig spiller der må ventes at skulle sidde på bænken det meste af sæsonen.
Skrevet af Lentini
Hahah det kan man da kalde kontrameldinger en masse.
Skrevet af Great Milan
De Sciglio: Fassone er blevet smittet af Lotito. Han har sat prisen op på De Sciglio. Hvis Juventus vil have ham, må de betale 20 mil Euro siger han ;) Ha ha kanon ...

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Javier Pastore: Som bekendt havde Mirabelli i dag et møde med agenten til Pastore. Det blev kaldt "venlighedsbesøg". Der var dog tale om en handel af Pastore, som PSG gerne vil af med. Senere på ugen forventes det, at Mirabelli og Pastore´s agent igen sætter sig sammen og taler mere detaljer omkring en evt. handel af den gode argentiner.

Kilde: Calciomercato.it
Grande Milan!
annonce
0