Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Luca Vido: Vores unge Primavera spiller, som også var med det italienske U-20 landshold til VM her for nyligt, skifter til Atalanta. Han bliver solgt i en handel lignende den Petagna blev solgt for. Altså en permanent handel, hvor vi får nogle procenter, hvis Vido bliver solgt af Atalanta.

Kilde: Gianluca Di Marzio
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Som tidligere nævnt, synes jeg det kunne være super spændende hvis Orsolini kunne indgå i en handel. Vi mangler virkeligt en spiller på den plads.

Jeg læste i øvrigt interviewet med Jorge Mendes ifm Silvas transfer. Man må i den grad sige at han er fuld af lovprisninger for den nye ledelse (og kommer i øvrigt med lidt af en bredside til Galliani).

Han går så langt som at sige at der er sat ny standard for professionalisme idet det er en "rekord" at ingen kendte til så stor en transfer før spilleren selv blev set ankomme.

I samme forbindelse, har Arsenal-fans protesteret kraftigt over deres klubs sportslige ledelse. Jeg synes det er yderst positivt at vi henter en sådan spiller foran en klub som Arsenal.
Skrevet af Rossoneri
PSGs nye sportsdirektør, er som bekendt på visit i Italien (og specifikt Milano) i disse dage. Den har Baccas agent hurtigt fanget op på og nævner i et interview at hans klient (allernådigst selvklart) vil overveje et skifte til den franske storklub.

I samme interview får han listet ind at han ikke vil tale om andre klubber end Milan, så længe spilleren er under kontrakt her. Det synes så at være undtaget af en specifik "come and get me" opfordring til PSG samt at der er syv andre europæiske storklubber der har vist interesse.
Sikke en hædersmand!

Kan i øvrigt også godt lide at han selv udtaler at Bacca er Milan-spiller, men hvis klubben leder efter en ny angriber....
Ja, en udemærket indikation på dette kunne jo være at man havde signet André Silva i dag.
Skrevet af Lentini
Barillá er en stor amatøraften. Et komedieshow med lave seertal.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvem har i hentet foran Arsenal? Silva? Det er i så fald rygter jeg ikke er stødt på. Og med tanke om at man har snakket om Mbappé og Lacazette er Silva nok ikke det der sætter pisset mest i kog.

Men han ligner bestemt en habil signing for jer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Tja - en del Arsenal-fans har i hvert fald haft travlt på Twitter. Om dinosaurussen reelt har været interesseret i at hente Silva, er naturligvis svært at sige. Men det er dog bekendt at Wenger sendte scouts til Porto for at besigtige spilleren.

At Arsenal skulle være linket til Mbappé og Lacazette er nok snarere ønsketænkning. Lacazette bliver i Athletico og Mbappé vælger PSG eller Real. Han er verdens mest ombejlede offensive talent - naturligvis vælger han ikke at tage til en klub som Arsenal.
Skrevet af Rossoneri
TMW melder at der er fundet en aftale med Lazio omkring Biglia. Som @GM tidligere skrev, så er det vel de færreste der der tror på at Fassone skal på hyggevisit til den evige stad.
Føromtalte medie, melder da også at et der er fundet en løsning med Lotito og at Fassone er i Rom for at færdiggøre de sidste detaljer.

Lad os håbe at de har ret.
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Sorry - fik lige forvekslet Lacazette og Griezman.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Silva bekræftet

Sommerferie med et lidt utilfredsstilende 10 tal

Iran er klar til VM.

Ikke dårligt for en mandag.
Skrevet af Great Milan
Krychowiak: Paris SG vil have 25 mil Euro for spilleren.

Kilde: Calciomercato.com
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Kalinic: Der er aftalt møde mellem Mirabelli og Corvino i denne uge. Højst sandsynligt torsdag eller fredag. Milan har i sinde at byde 25 mil Euro. Fiorentina vil gerne op på 30 mil Euro.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Ifølge Milannews.it er Fiorentina interesseret i Gabriel Paletta - og man vil overveje at inkludere ham i en eventuel Kalinic-handel.

Selvsamme medie nævner også at Montella vil have et hold der er fleksibelt og kan skifte imellem formationer: 4-3-3, 3-5-2 og 4-2-3-1.
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Arsenal-fans har sukket efter en angriber i flere år, så det er ikke noget nyt at der kommer brok når et teoretisk transfermål ryger. Men der har ikke for alvor været røg om at Arsenal skulle prioritere Silva. At man har scoutet ham siger ikke alverden. Det gør man jo ved et hav af spillere.

At det bliver meget svært at hente især Mbappé er jo ikke énsbetydende med at han ikke står højt på Wengers ønskeliste. Udtalelserne fra netop Wenger peger på det. Og Lacazette har der været en del røg omkring.

Som sagt tror jeg ikke Arsenal har deltaget i kampen om Silva, da der er andre transfermål. Men jeg forstår godt i synes det er en glimrende transfer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100659192308)
Det lyder også bedre når man kan skrive, at man slog Arsenal i kampen om ham. At man så underbygger det med tilfældige Arsenal fans på twitter gør det hele meget bedre.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Bishop
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Udover at det er overordentlige sløje kilder, så står der jo netop ikke andet end at man holder øje med ham.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
Yes de sidste link var historier pre handlen, efter at den blev gennemført skrev de førnævnte Sun og Dailymail at Milan havde overhalet Arsenal indenom.

Jeg kan finde link til dig, men ærlig talt, de er jo netop sløje kilder, så ser ikke grunden til den.

Det var blot for at illustrere at der HAR været røg omkring Silva.

Men det sagt, så er jeg meget tilfreds med at Milan har hentet Andre Silva, ikke at man måske, måske ikke snød Arsenal på målstregen, men derimod fordi at Milan har hentet et kæmpe talent, uden at komme i priskrig med andre klubber.
Der er ingen tvivl om at man i Portugal ser Andre Silva som The Next Big Thing. Og sådanne talenter plejer at være forbeholdte enten klubber over og/eller rigere end Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Slettet(100659192308)
Hvis Arsenal havde ville have ham, så havde Milan vel heller ikke kunne følge med når det kom til prisen. Nok har man mange penge, men man virker nu ganske fornuftig ifølge priserne.

“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Geddar , moderator
Men Bishop, men den slags røg skal regnes med, så er der jo røg om latterligt mange spillere. Men ok, så lad mig da rette det til at der ikke har været seriøse historier om at Arsenal skulle have været aktive ifm. Silva i modsætning til både Mbappé og Lacazette.

Anyway, det bliver sgu spændende at følge de angriberkabaler, der skal gå op denne sommer. Jeg tror der kommer til at ske ret meget. Flere af europas store klubber må forventes at være aktive.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Nu drejede mit indlæg sig jo ikke om hvem der var den største og mest attraktive klub. Min pointe var en ros af vores sportslige ledelse, der har gjort et rigtigt godt stykke arbejde.
Der er næppe nogen tvivl om at Andre Silva ville have været et af de offensive navne en del klubber havde i kikkerten til sommerens mercato. Og skal man tro flere medier - bl.a. ESPN - var Arsenal også blandt de hold.
Om det hedder Arsenal eller et andet sub-top hold fra de største (og mere pengestærke) ligaer, gør egentlig ikke så meget ved den pointe.

At det bliver meget svært at hente især Mbappé er jo ikke énsbetydende med at han ikke står højt på Wengers ønskeliste. Udtalelserne fra netop Wenger peger på det.

Men det siger vel mere om Wenger og hans manglende forståelse af hvad Arsenal er for en størrelse i disse dage.
Vi Milan-fans kender alt for godt det med at have en ledelse der lever i fortiden og tror at man nødvendigvis præsterer fordi man har en gloværdig fortid.

Alle der tror at Mbappé bare tilnærmselsesvist er et plausibelt emne i Arsenal, er blottet for en hver form for realitetssans.
annonce
0