Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Bishop

"100-150 mio til indkøb kommer ikke som nogen overraskelse, og her er jeg sikker på jeg kan tale for langt de fleste.

Og GM, skal dine forudsigelser opfyldes så snakker vi jo 300mio."

Husker ikke beløbe dengang. Kunne være rart at man lige kunne kigge tilbage i tråden og finde de indlæg, men der er jo sygt mange indlæg at gå igennem :) Det er også ligegyldigt. Min pointe er blot, at man på et offentligt forum ikke skal håne, grine og svine andres indlæg til.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@disco
Jeg antager at du er dyslektisk, siden du ikke formår at forstå det jeg skriver.
Tal med en voksen om det - jeg er sikker på at der er hjælp at få. Pøj pøj med det.

Og ellers vil jeg bare ønske god fornøjelse med dit dagdrømmeri.
Skrevet af Great Milan
Niang: Everton er stadig interesseret i at hente Niang.

Kilde: Sky Sport
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Det er måske at presse citronen bare en anelse, at påstå at du var den eneste der mente at kineserne ville komme med en pose penge.
Det var jo en del af den samlede aftale at der skulle investes 350m over en tre-årig periode, mens de 150m skulle være tilgængelige i første vindue.

Derimod var der en række personer, undertegnede deriblandt, der stillede/stiller spørgsmål ved holdbarheden af de nye ejeres projekt.

Dette er ikke blevet mindre aktuelt af at FFP affejede vores økonomiske plan som urealistisk.

Hvis vi på sigt skal tilbage i verdenseliten, er der behov for en kæmpe udvikling af vores økonomiske platform. Den del lader stadig vente på sig.

Lige nu pynter vi os reelt med lånte fjer.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Ja, goddag mand økseskaft, overraskelsen ligger sgu da ikke i at de skifter væk fra deres klub, men derimod at Milan på trods af ikke at have spillet CL i flere år nu alligevel har kunne hente dem uden problemer. Jeg skulle ikke tro at Kessie f.eks. ville have problemer med at få en kontrakt i en klub der er rangeret højere end Milan. "

Tja, men så er overraskelsen vel heller ikke større? Nok har Milan skuffet igennem flere år, men de er vel stadigvæk en af de største.

"Kessie var nu en spiller, man nemt kunne forestiille sig skifte til stærkere klubber end Milan, ovenpå en fremragende sæson."

Jo jo, men nye ejere og en langsigtet plan gør vel bare noget. Og var der overhovedet andre inde i billedet? Det har sikkert også hjulpet at Milan var hurtigt ude.

"Og ellers vil jeg bare ønske god fornøjelse med dit dagdrømmeri."

Ligeover.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Lentini
Roma var da indover handlen med Kessie og de har da CL på programmet at tilbyde som ofte er en stor del af vægteskålen i sådanne valg.

Kessie har vel også kigget på konkurrencen for spilletid. I Milan var det umiddelbart Kucka. I Roma var det Strootman, De Rossi og Paredes. En helt anden cocktail af konkurrence.
Skrevet af Bishop
@Disco

"Tja, men så er overraskelsen vel heller ikke større? Nok har Milan skuffet igennem flere år, men de er vel stadigvæk en af de største."

"Jo jo, men nye ejere og en langsigtet plan gør vel bare noget. Og var der overhovedet andre inde i billedet? Det har sikkert også hjulpet at Milan var hurtigt ude."

Det var noget af en helgardering, hvad er din agenda egentlig?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

"Det er måske at presse citronen bare en anelse, at påstå at du var den eneste der mente at kineserne ville komme med en pose penge."

Det er ikke sådan jeg husker det. Desuden handlede snakken ikke kun om, at kineserne ville komme med penge. Den handlede om, at kineserne ville bruge mange penge. At der ville være massevis af udskiftninger på holdet. At 11-14 Milan spillere ville blive solgt. At Milan ville komme i CL året efter, at kineserne tog over. Men lad det nu ligge. Jeg er ret sikker på, at folk herinde ikke angriber mig en anden gang, jeg siger noget ;)
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det du må forstå, er først og fremmest at Arsenal er verdens største, rigeste og mest attraktive klub! Punktum! Punktum, blev der sagt....!!!!

Arsenal kan hente alle de spillere de vil, men de gider bare ikke hente alle mulige verdernstjerner. Wenger kan nemlig gøre alle semi-talenter til Balon D´Or materiale.

Alle andre irrelevante spillere kan vi andre så slås om. Når en klub som Milan henter spillere, er det fordi ingen andre (og da i hvert fald ikke Arsenal, selvforstået) har været interesseret.

Og sådan er det bare!
Skrevet af Bishop
Jack og Abate er åbenbart også i klørene på Pizzamanden, hvorfor der spekuleres i at glipper Donna forlængelsen så bliver der en decideret Raiola udrensning.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Hvor kommer det hysteriske nonsens nu fra, Rosso? Prøver du at trumfe Goi i unuancerede udlægninger?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@GM
Jamen kineserne ser jo ikke ud til at bruge flere penge end aftalen binder dem til at gøre.

Og inden du udnævner dig selv til oraklet i Delphi, så står du jo ingenlunde alene med en forventning om CL næste sæson. Det er jo ikke mindst klubbens selverklærede minimumsambition.
Montella har endda sagt at ambitionen meget vel kan være endnu højere hvis man kommer godt ud af mercatoen.

Hold nu lige hestene inden du udråber dig selv som den eneste der forudså fremtiden og os andre som tvivlere der ikke formår at se lyset som dig.
Der er intet revolutionerende i det du siger og det falder helt i tråd med den generelle opfattelse herinde og flugter i øvrigt både med kontraktuelle forpligtelser og udmeldte ambitioner.
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Jeg prøvede bare lige at være med på diskofyrens verdensbillede.

EDIT: det var egentlig ganske fornøjeligt, men så bankede virkeligheden pludselig på døren.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

"Og inden du udnævner dig selv til oraklet i Delphi, så står du jo ingenlunde alene med en forventning om CL næste sæson. Det er jo ikke mindst klubbens selverklærede minimumsambition."

Helt sikkert (gå tilbage i tråden og find emnet frem, hvis du har tiden til det). Alle inklusive dig grinede af mig, da jeg skrev, at Milan ville blive så meget forstærket, at vi ville spille CL bold året efter kineserne tog over. Dette husker jeg ret tydeligt. Husk at dette forudså jeg allerede for 2 år siden, da snakken om kineserne kom på banen. At ledelsen så offentligt har fortalt om CL ambitioner anno 2018, er noget helt andet. Men jeg gider ikke diskutere dette emne. Jeg er heller ikke nogen orakel, men jeg er helt klart den mand i Danmark, der har mest forstand på AC Milan, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Det er i øvrigt lidt af et postulat at 11-14 spillere bliver solgt.
Men af nysgerrighed, hvem ser du disse spillere er?
Skrevet af OC
Jeg er heller ikke nogen orakel, men jeg er helt klart den mand i Danmark, der har mest forstand på AC Milan, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.


Du er da en tåbe af rang.
La prende Vecino.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

11-14 med 2 år tilbage. Nogle af dem er stadig at finde hos Milan i dag. Jeg gad virkelig godt at finde den tråd, for dengang skrev jeg også navnene op på alle de amatører. Men jeg orker ikke at gå flere sider tilbage og finde den tråd.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Hold nu op med dit fjolleri.
Selvfølgelig var alle da med på at Milans nye ejere, hvem det end måtte være, ville have klubben tilbage i CL.

Og helt seriøst. Du er så mange gange blevet hånet og udstillet for din manglende forståelse for og viden om klubben.
Jeg bliver oprigtigt bekymret for din mentale sundhed når du kan komme med et postulat om at du er den i kongeriget der har mest forstand på Milan.
Skrevet af Rossoneri
@GM
Nu bliver det rigtigt dumt.
Det ville jo forudsætte at du vidste at overtagelsen ville tage to år.
Det er jo ikke svært at forudsige at en stor del af truppen bliver udskiftet over en længere periode. Og slet ikke når det er åbenlyst for enhver at en række spillere ikke har niveauet til topfodbold.

At 2-3 spillere forlader klubben pr. transfervindue, gør dig næppe til Nostradamus.
Skrevet af Bosse1983
Great Milan vidste det hele før kineserne gjorde.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0