Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Håber satme de sender Donnarumma til PSG. Så håber jeg at hans karriere går fuldstændig i stå der og han ender i Serie B. Den nar.

Kom så med en anden målmand indtil Plizzari er klar.
Skrevet af Lentini
Sky Sports rapporterer om at Milan er efterladt irriteret og en anelse chokeret over den manglende respons fra Raiola og Donnarumma. Kender man de varmblodede italienere godt, så kan man godt forestille sig at det blir taget som et tegn på respektløshed.

Ihvertfald rapporterer Sky Sports at Mirabelli blev så sur at han ringede direkte til Donnarumma for at udbede sig svar. Det forårsagede så torden og lynild fra Raiola, med heftige udvekslinger og mudderkastning mellem de to kombetanter. Så meget at Raiola truede med at afbryde forhandlingerne.

Fassone skulle have givet Raiola et kald efter for at rede trådene ud,

Jeg kan godt se hvorfor Mirabelli blir irriteret, og kan også forstå hans reaktion som er ganske menneskelig. Men han lærer formentlig også nogle gode lektioner i at håndtere en særdeles vanskelig agent som Raiola er. At ringe direkte til Donnarumma er imo ikke specielt kløgtigt, når forhandlingerne balancerer på en knivspids.
Skrevet af Lentini
Raiola spiller også højt spil, fordi han har intet alternativ og han ved at Milan ved det. Mødet med PSGs nye SD, Angelo Henrique, havde slet ikke Donnarumma på dagsordnen. Henrique ser jeg dog ikke som er specielt stærkt kort, så det skal ikke udelukkes at Raiola kan få ham på andre idéer.

Men de 11 stenrige topklubber, som Raiola fablede om til CDS der alle ville ha Donnarumma, er barberet ned til lige præcis 0.

Jeg syns sgu ærlig talt det er spændende hvad udfaldet bliver, fordi det er pokerspil på højt niveau.
Skrevet af La Mir!!
Lentini

Ved du, hvor lang en kontrakt Donna har med Raiola? Jeg kan huske Durmisi skiftede agent, da hans agent og Brøndby ikke kunne få en passende aftale på plads. Jeg tænker bare om, der ikke er mulighed for Donna at gøre det samme?http://www.tipsbladet.dk/
Daje!
Skrevet af Lentini
Det tror jeg ikke han gør. Donnarumma virker, og har desuden udtalt sig, meget positivt om både Enzo og Mino Raiola. Så det scenarie kan jeg slet ikke se for mig.

Di Marzio melder at på torsdag skal Fassone mødes ansigt-til-ansigt med Raiola.

Fredag er der i øvrigt møde mellem Giuffredi(Conti) og Percassi.

Lørdag mødes Mirabelli med Fiorentinas Corvino.

Snakken med PSG omhandlede desuden kun Krychowiak som ikke anses som et alternativ til Biglia. Overraskende for mig. Montolivos fremtid kunne se usikker ud hvis både Krychowiak og Biglia landes.
Skrevet af La Mir!!
Tak for svar svaret. Der var ellers ærgeligt.
Daje!
Skrevet af Pirlo21
Sikke en sæbeopera. Men lige meget hvordan man vender og drejer sagen, så er det altså Donnarumma der har sidste ord i denne sag. Så ønsker han at blive, så forlænger han kontrakten.
Donna kan se at de nye ejere mener det seriøst, når de siger at de vil have Milan tilbage i CL m.m.
Klubben har ageret meget aggressivt og målrettet på transfermarkedet og Donna og co kan ikke længere betvivle at de mener det.
Endividere har klubben klart meldt ud at de ønsker Donnarumma bliver og genopbygger holdet.

Jeg forstår godt Mirabellis reaktion. Yderst arrogant at Raiola overhovedet ikke kommer med noget svar i dag. Men tror bestemt ikke man skal prøve på at gå uden om Raiola - det kommer der ikke noget godt ud af.
Fassone skulle heldigvis ha fået lidt ro på og torsdag skulle gerne være afgørelsens dag.
Jeg føler mig stadig overbevist om at Donnarumma forlænger... men nøj en sæbeopera og det fandme ikke kønt det der foregår!!
Skrevet af Great Milan
Jeg er meget vred og skuffet over Donnarumma nu!
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enten så vil Donnarumma blive her ellers vil han ikke. Fassone er bare direkte, og både Raiola og Donna er respektløse

Enten ryger Donnarumma flere millioner ellers kan han få lov til at rådne op på tribunen i et år.
Skrevet af Great Milan
Fdl

"Fassone er bare direkte, og begge partere opfører sig respektløs"

Hvorfor synes du, at ledelsen er respektløs? Vi vil jo bare gerne have et svar, så vi ved, hvor vi står. Om vi skal på udkig efter en ny målmand eller ...

Raiola og Donnarumma taber så meget ved, at vi sender Donnadumma på tribunen en hel sæson. De skal bare køre hårdt mod hårdt, så lad os se, om hvad de tør.
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
Raiola taber da ikke en skid ved at Donna bliver frosset ud i en sæson. Så kan Raiola forhandle med hvem han vil i januar, og sikre både sig selv og Donna en fed fortjeneste ved at skifte på en fri transfer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af MaggiMagg
gusten, logik virker ikke på GM. vi andre har prøvet forgæves adskillige gange. hvem ved, måske han besøger jorden en dag.
Skrevet af Fossa dei Leoni
GM: Jeg mente både Raiola og Donna. Jeg har rettet på det nu.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Gusten: Sikkert, men Donnarumma viser sig bare som en utaknemlig forkælet falsk person ved at takke nej til tilbudet. Han vil blive Serie As bedst betalte målmand og de nye ejere har vist sig at være seriøs, mere kan han ikke forlange. Os Milan fans husker tydeligvis, hvordan han kyssede klublogoet efter kampen mod Juventus. Jeg synes det er helt fint, at der bliver slået hårdt ned på den slags. Ingen er over klubben.
Skrevet af Gustenv@rius
Han skal jo nok forlænge. Det er bare Raiola´s forhandlingstaktik, som efterhånden er velkendt. Det er ikke kønt, men det virker, og det er derfor spillerne vil have ham som agent.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Great Milan
Jeg tror næppe Raiola vil være tilpas med at Donnarumma bliver sat på tribunen i et helt år. Det sagt så siger det sig selv, at en spiller taber betydelig værdi, når han ikke spiller A kampe i en hel sæson. Ikke nok med det vil andre klubber måske også trække følehornene tilbage, da de ikke vil have en Raiola ned over hovedet. Det vil være utrolig dårlig reklame for både Donna og Raiola. Ergo vil det være et stort tab for de to - også for Milan naturligvis.

Men denne form for opførsel overfor en klub, der har gjort Donnarumma til Donnarumma, er på ingen måde i orden. Der er ingen der skal opføre sig så respektløs overfor sin klub. Jeg har mistet så meget for Donnarumma.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Gusten

"Han skal jo nok forlænge. Det er bare Raiola´s forhandlingstaktik, som efterhånden er velkendt. Det er ikke kønt, men det virker, og det er derfor spillerne vil have ham som agent."

Jo jo men man skal også se det fra tilhængernes side. Den opførsel Donna byder Milan og os andre falder ikke i god jord. Jeg roste Donna til skyerne, og havde en helt anden forestilling om ham som person, men det har han da godt og grundigt ødelagt. Tror næppe jeg er den eneste Milan fan, der er godt træt af hans respektløse opførsel. Jeg ønsker ikke den type spillere i Milan. Er respekten der ikke, kan vi ikke bruge hans talent til noget. Det er min mening.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Selvfølgelig er Raiola ikke ligeglad med om Donnarumma kommer til at rådne op hos Primavera eller på bænken en hel sæson. Han vil falde i niveau uden træning på højt niveau og uden kampe i et helt år. Ergo vil han også falde i pris - ung alder eller ej.

Jeg er enig med GM og Fossa. Milan bør vise standhaftighed her og statuere et eksempel. Donnarumma sammenlignes tit med Buffon, men hvor er der bare kæmpe forskel. Hvad gjorde Buffon da Juventus røg ned i Serie B? Han viste loyalitet og at han virkelig er en klubmand. Donnarumma er bare en klovn - han har mistet meget hos fansene; på samme måde som Bacca har. Præstationer kan ikke vinde den tillid tilbage - i hvert fald ikke på samme måde.
Skrevet af Gustenv@rius
Han er det største målmandstalent i verden, hvilket en sæson på bænken ikke ændrer på. Det ville ikke være andet end et mindre bump i vejen for hans karriere, med tanke på han kun er 18 år. Og han falder selvsagt ikke i pris, da han i tilfælde af nævnte scenarie er transferfri.

Du kan være 100% sikker på at Juventus ville stå klar med god betaling i form af løn og sign-on fee skulle han stå uden kontrakt i januar, så Donna har sit på det tørre uanset.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Bishop
Giv ham en kontrakt på 5år med en frikøbsklausul på 60 mio og bagefter kan man så passende sætte ham på tribunen til der kommer en klub og redder ham.

Jeg tror sgu ikke han forlænger, i så fald så havde han gjort det. Han/de siger det ikke handler om penge? men hvad er det så, Milan har vel sagtens været en af de mest aktive klubber på transfersiden, så ambitionerne kan der efterhånden heller ikke være tvivl om?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0