Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blate
-
Skrevet af Milanisti
@Foggy

Ja - det vil jeg mene. Og han er helt klart en som har et stort potentiale. Han er god med hovedet, læser spillet godt og er god i det opbyggende spil. Han beskrives som en ledertype, som har meget at skulle have sagt i Sao Paulo.

Han er 23 år og spiller midterforsvar, men kan dække HB og DM. PSG, Atletico og Barca har kigget på ham - og Valencia var tæt på at hente ham for 12,5€ mio, men skiftet gik ikke igennem. Den officielle forklaring var knæproblemer, men det skulle ikke være problemet. Problemet var de sportslige uenigheder omkring ham - der foregik en "magtkamp", som jeg har forstået det internt i Valencia; og derfor gik skiftet ikke igennem. Det mener Valencia fans også.Skrevet af Martinovic
Så ring lige til Mirabelli eller Fassone.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Silva og Belotti udelukker ikke hinanden - Silva er god til at falde ned i banen og deltage i det opbyggende spil.

Men med det prisskilt, håber jeg vi holder og langt væk.

Det kræver naturligvis også at vi spiller med to angribere. Det kunne det dog også tyde på lå i kortene.
I hvert fald mangler det stadig signings på wing-pladserne.
Det spanske medie AS melder i den forbindelse at både Roma og Napoli er interesseret i Suso. Sidstnævnte skulle have budt 25m EUR og det meldes at vi er villig til at lade ham gå for 30m.

Så har der været snakken omkring Emil Forsberg. Skulle han ankomme, kunne han dog være tiltænkt en anden rolle end den wingplads han idag spiller i RB Leipzig.
Jeg har flere steder set ham sammenlignet med Bonaventura og man kunne sagtens forestille sig at det var tanken at han skal indgå som den venstre mezalla.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/104134/allegri-yes-costa-no-de-sciglio

Fint hvis vi kan sælge ham til en anden klub end Juventus.

http://www.football-italia.net/104135/official-bayern-munich-sign-tolisso

Det var nok også for urealistisk, at vi kunne hente ham, når han nu ønskede at spille Champions League.

Det er positivt, at vi forsøger at komme af med vores spillere, så vi ikke skal fortsætte med det skrammel. Det virker i hvert fald til, at Mirabelli og Fassone prøver inkludere flere af spillerne i andre handler.

Jeg håber, vi kan få held med at sælge Lapadula til en engelsk klub.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Lapadula er ellers en fin backup - en som vil være tilfreds med at sidde på bænken. Ja, han er ikke af bedste kvalitet - men han er fin og han er en fighter. Det er svært at have klasse angribere på bænken.
Hellere afsted med Bacca og Niang. Så beholder vi Lapa og Cutrone på bænken.

De Sciglio skal væk - han har intet at gøre i Milan længere.
Skrevet af Gustenv@rius
"Fint hvis vi kan sælge ham til en anden klub end Juventus."

Fri transfer til Juve.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Milanisti
Ifølge Sky var der kontakt mellem Milan og Pellegrini for 2 dage siden.
Skrevet af Lentini
Det kan sagtens være spind fra Allegris side, fordi vi er uvillige til at sælge til Juventus. Men alligevel en anelse interessant i udmeldingen omkring De Sciglio. Den virkede nærmest klappet og klart.
Skrevet af Milanisti
At bruge Niang og Zapata til at sænke prisen på Belotti eller..

At bruge Niang til at sænke prisen på Kalinic?

http://www.football-italia.net/104138/niang-viola-kalinic

Alt afhængigt af hvor meget vi kan sænke prisen på Belotti, så lyder det som et godt forsøg. Så skiber vi to spillere - og får en partner til Silva. Dernæst kunne Niang ryge til Everton og Bacca til Marseille - for en samlet pris på 35€ mio!
Skrevet af Martinovic
Fri transfer til Juve.


Han bliver solgt, ellers også forlænger han kontrakten. Præcis som med Donnarumma.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvorfor er vi så opsatte på at hente Kalinic? Lad ham blive i Fiorentina.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Fassone and Raiola have reached an agreement for the renewal of Donnarumma, who will earn €4m/year until 2022.

via @Gazzetta_it
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Eftersigende måtte Milan dog bukke sig forover og tage den hårdt af Pizza manden. Altså dvs at man gik med på en klausul.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det passer mig fint at der endelig er kommet noget realitetssans ind i håbløse Barillas arbejde, så klubber som Everton, Marseille og Valencia faktisk blir taget seriøst når snakken forfalder på Carlos Bacca. Det var gudhjælpemig også på tide.

For Niangs vedkommende tror jeg sgu han springer på Everton-toget får han muligheden. Det er egentlig også en fin klub de har der i det Liverpoolske. Blir måske lidt glemt engang imellem pga storebroderen i byen.

Edit: De Sciglio er åbenbart kun et mål hvis Lichtsteiner forlader Juventus. Troede sgu egentlig hans kontrakt løb ud. Kilde; Sky Sports
Skrevet af Lentini
Det kommer vel an på hvad klausulen lød på. Mirabelli ville jo kun acceptere en sådan klausul hvis den lød på mindst 100mio.
Skrevet af Lentini
Den virker god nok. Fassone og Raiola enige over telefonen med 4.5mio net i løn pr.sæson som kan øges til 5mio på bonusrelaterede klausuler. Klausulens størrelse nævnes dog ikke. Kilde; Carlo Laudisa(GDS).
Skrevet af Yetilover
Jeg tænker klausulen nok er en konsekvens af at Fassone/Mirabelli prøvede at kontakte Donnarumma direkte og for så at redde forhandlingerne igen så gik man med til den.
Skrevet af Martinovic
Et eller andet sted håber jeg, at han forlænger med fire eller fem år og klausulen lyder på minimum 100 mio. euro. Så kan vi passende skyde ham af om et år eller to, når Plizzari er klar.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni

BREAKING: Gazzetta dello Sport rapportere, at Fassone og Raiola er nået til enighed om forlængelse af Donnarummas kontrakt. Han vil tjene 4.5 millioner euro årligt plus bonusser hvert år indtil 22. Kontrakten vil dog indholde en buy-out clause, hvor beløbbets størrelse dog ikke er angivet. Det kunne tænkes, at det vil hænge sammen med, at hvis klubben skulle glippe Champions League. Parterne mødes imorgen.
annonce
0