Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kan vi ikke efterkomme Raiolas krav også sælge Donnarumma året efter uagtet, om vi kommer i CHL. Jeg synes, at det ville være så fedt, hvis vi sluttede i top 4 også alligevel solgte Donnaruma. Jeg har mistet meget respekt for ham.

Han er en 18-årig knægt, der tror, at ham og den fede nar til Raiola kan strongarme klubben. Der skal klubben vise konsekvekns også sende et signal, at det finder man sig ikke i.
Skrevet af Great Milan
Afgange: Som forventet er flere spillere på vej ud af Milan truppen. I dag havde vi besøg af Everton folk, som er interesseret i Lapadula, Gomez og Niang. Lige nu har vi besøg af folk fra Antalyaspor, som har Paletta, Zapata, Kucka og Sosa på tapetet.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Raiola: Flødebollen er ankommet til Milano. Om nogle timer skal han møde Fassone og Mirabelli. Han har også en aftale med folk fra Juventus, hvor der skal tales om Kean.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Jeg så godt de tal som blev kastet gennem æteren fra Il Sole 24 Ore. Men jeg blev ikke frygteligt meget klogere fordi man savner et eller andet at måle op imod siden planen blev anset som urealistisk. Fx hvad indbringer Real Madrid eller Manchester United på det asiatiske marked? Og hvad har de egentlig gjort af kommercielle tiltag for at nå X indtjening? Så er det lidt lettere, for mig ihvertfald, at lave en sammenligning.

Men det er måske også det som savnes i planen, fordi den ikke strækker udover det som andre storklubber i Europa gør på det asiatiske marked. Men det er trods alt bare gisninger.

Ift stadion syns jeg nu det lyder ret ambitiøs at man regner med en fordobling i 2022. Vi ligger på et snit, rundt regner 40.000. Så fra dagens vilkår er det jo en fordobling på tilskuerantallet også minus evt CL-matchday indtægter. Det syns jeg lyder voldsomt hvis man tager de forudsætninger vi har nu ind i ligningen.
Skrevet af Promo
Edit: jeg skal lære at læse ordentligt. Bare ignorer det her.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Great Milan
Dialog mellem Fassone og Raiola:

Railoa: Hvis Milan har så meget tiltro til det nye projekt og CL næste år, så har i jo ingen grund til at frygte, at Donnarumma smutter næste år. Derfor kan jeg ikke se problemet i, at klausulen skal hedde 50 mil Euro.

Fassone: Hvis du (Raiola) har så meget tiltro til, at Donnarumma er målmændenes Maradona, så får du jo ikke svært ved at finde en klub, der gerne smider 100 mil Euro efter ham, næste år, hvis vi ikke kommer i CL. Derfor kan jeg ikke se problemet i, at klausulen skal hedde 100 mil Euro.

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Andrea Poli: Poli er meget tæt på et skifte til Bologna.

Kilde: Gianluca Di Marzio
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Bedste scenario: Donnarumma forlænger med fem år og fyrer fedberg som agent.

Et OK scenario: Donnarumma forlænger med fem år, og Milan sælger ham næste sommer.

Worst case scenario: Donnarumma forlænger ikke og smutter transferfrit næste sommer.

Vi er simpelthen nødt til at få den kontrakt forlænget, så vi er sikret mange millioner næste sommer - enten via CL eller salg af Donnarumma.

Jeg begræder ikke længere et salg, men jeg bliver pokkers ærgerlig, hvis han smutter transferfrit. Så meget for at få chancen på førsteholdet som 16-årig.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg læste et sted at det oplæg vi var kommet med omkring merchandise, ville overskygge alle andre klubber i verden. Dét synes FFP ikke rigtigt var sandsynliggjort.
Hvor meget mere det var, meldte historien dog ikke noget om.

Men hvis jeg husker ret, er Milan det 2. eller 3. største brand i Asien (afhængigt af hvordan man måler) når det kommer il antal fans. Utd og Real er de to andre i Top3.
Derfor kan det næppe være grundlaget der stilles spørgsmålstegn ved. Derimod må det snarere være selve udførelsen af en kommerciel plan der mangler detaljer.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

"Men hvis jeg husker ret, er Milan det 2. eller 3. største brand i Asien (afhængigt af hvordan man måler) når det kommer il antal fans. Utd og Real er de to andre i Top3."

Mener vi er nummer 2 efter Man. U.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Niang: Everton har netop budt 18 mil Euro for Niang.

Kilde: Football Italia Net


Det er bare med at få ham afsat med det samme. Syg pris at få for Niang! En pose Haribo Mix havde været rigeligt ;)
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Det er det målbare jeg efterspørger i Carlo Festas skriverier for Il Sole 24 Ore. Fordi jeg vil da gerne vide hvor meget Real Madrid og United tjener på de kommercielle parametre i Asien. At Festa blæser en helt masse tal afsted, og skriver at UEFA finder det urealistisk er sådan lidt små kedeligt, når vi ikke ved hvor vidtrækkende Milans forventninger er ift. det realiserede ved fx. United og Madrid.

For at gøre det målbart og til en interessant artikel, ville det jo være dejligt at vide hvad de to nævnte klubber fx tjener i Asien og måle det op mod Milans forventninger. Og hvad de har gjort af tiltag for at nå X-indtjening, og om Milans plan, målt op mod de tiltag eller eventuelle forskelligheder, præsenterer noget anderledes, der kan danne grobund for ekstra indtjening.

For min part er det en ”halv artikel”, som ikke rigtig tager stilling til det urealistiske, som er det UEFA påpeger, fordi der ikke er nogle målbare parametre involveret i artiklen. Bare oplysning om Milans nuværende situation og deres forventninger for fremtiden.

Den kommercielle asiatiske plan er jo det interessante i alt det her.
Skrevet af Pirlo21
@lentini
God pointe, er helt på bølgelængde med dig der.
Jeg vender tilbage til dette emne på et andet tidspunkt
:-)

Ang tilskuertal, var min pointe enlig bare - at klubben ikke har planer foreløbig om nyt stadium.
Skrevet af Milanisti
Gentag lige én gang til om du er på bølgelængde med Lentini eller ej. Jeg tror ikke helt vi fik det med.
Skrevet af Milanisti
De Sciglio er blevet tilbudt en 4-årig kontrakt med en årlig løn på 2,5€ mio af Napoli. Kilde: MN
Skrevet af Yetilover
Tid til at se efter en ny målmand it would seem.
Skrevet af Far
https://www.facebook.com/ACMilan/videos/10154529772121937/
Videoen hvor det gøres officielt. Live stream på Milans Facebook uden titel, men det blev gjort klart at det var et nej. Interessant måde at break det
Skrevet af Far
Ja det blev så et nej. Føj Donna. Man kan brokke sig nok så meget over Raiola, men det er spillerens egen beslutning i sidste ende. Må indrømme jeg ikke havde forestillet mig det ville ende sådan på trods af al balladen.
Det blev så lige 3x svar. Frustrationen er tydelig :D
Skrevet af Pirlo21
Hold da op, hvor er det vildt hvis det er sandt!!
Så skuffende
Skrevet af Yetilover
Det er vel egentlig nok også for det bedste, 5mil euro året er satme grådigt for en 18 årig. Håber Plizzari har hjertet på det rigtige sted.
annonce
0