Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Mir!!
Men, det kommer jo an på om Real er fristet NOKtil at handle med den fede igen. De har penge nok til at hente, hvilken som helst spiller ind.
Daje!
Skrevet af Rossoneri
Hvis det står til troende at Donnarumma kun vil til Real og i øvrigt offentligt har meldt ud at han ikke forlænger sin kontrakt, er det nok utopi at tro at vi får et større beløb for ham.

Mit bedste bud er at han bliver skudt af for ca. €15m - alternativt sidder på bænken et år og scorer sig et kæmpe sign-on fee.
Skrevet af MaggiMagg
hvis han vil til real må han snarest skifte agent
Skrevet af Redondo´AcMilan
F**k Dolllar.. han skal bare væk, videre. Det lige meget, vi bruger bare en anden til Plizzari er klar..

Hvis dollar kunne byttes med Pastore er jeg mere end glad.
Forza Milan!!!
Skrevet af Great Milan
Neto: Havde kun ros til overs for Fassone og Mirabelli indtil videre, men i morgen er der aftalt møde med Neto´s agent.

Kilde: Sky Sport


Det er en kæmpe fallit erklæring, hvis vi henter ham!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Kevin Trapp skifter gerne. Hans pris er 18 mil Euro.

http://www.football-italia.net/104220/trapp-open-milan-move
Grande Milan!
Skrevet af Yetilover
Jeg ser Neto som en fornuftig løsning for os indtil Plizzari er klar til at tage over.
Skrevet af Martinovic
Så kan vi lige så godt hente Szczesny, hvis Trapp koster 18 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Blate
Så det syndt det kun den ene % der bestemmer.
Skrevet af Bishop
"Loyalitet i fodbold er lige så sjældent som enhjørninge - og vi fans må nok erkende at vi til tider lever lidt i en drømmerverden. Om ikke andet for at skåne os selv for skuffelser som denne."

Men Dollar sagen drejer sig jo ikke kun om loyalitet, nu er det blevet en sag og disloyalitet. Jeg kan til dels leve med at hans ambitioner ikke bliver opfyldt i Milan, selv om at jeg er uenig og mener at han vurdere sig selv til mere værd end han egentlig er (hans niveau passer som fod i hose til Milans projekt), men ok som sagt det kan jeg til dels leve med. Men at han på ingen måde tilgodeser den klub der har givet ham muligheden for at brage igennem fodboldscenen som 16 årig har jeg det svært ved. Og her mener jeg at han burde sikre Milan en rimelig overgangssum, som der jo er ganske normalt når klubber sælger deres største talenter. I Ajax er det vel også ganske normal kutyme at vil man ikke forlænge så bliver man solgt til en pris der kommer klubben til gode, ikke noget med at presse en sølle 10 mio klausul ind i kontrakten.....

Bare hvis nu man skulle have glemt nogle af $$ flotte guldkorn

Do$$arumma: "And since I have been always a Milan fan I also say that captain armband would be a dream, but everything in its time."

Do$$arumma: "I am one of those who has no problems at the thought of stay my whole career at one club."

Do$$arumma: "The idea of extending with Milan excites me I would like to also think that relationship with Milan will last for many years."


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Andrea Conti: Hans agent skal i dag mødes med Atalanta ledelsen for at få en aftale med Milan på plads. Spilleren siger, at han kun vil til Milan.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Ledelsen skal se at komme videre. Lad os få nogle nye aftaler på plads.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Der er godt nok en overvældende lyst fra Milans fans i Italien til ar satse på Plizzari. Jeg tror dog det er lidt i affekt ovenpå gårsdagens hændelser.

Efter en nats søvn er jeg dog nået derhen til at jeg godt kan affinde mig med Neto. Fordi er Plizzari the real shit vil han overhale Neto over tid.

Tidsperspektivet og tålmodigheden ved spilleren er så det interessante i den sammenhæng.
Skrevet af Bishop
Ja jeg er i hvert fald tilhænger af at man ikke går ud og bruger en formue på en ny målmand. Spillerne i marken er vigtigere, særligt en god defensiv er mere værd. Vi må holde for øje at top 4 er målet.

Plizzari ja den er sgu lidt svær, man kan jo ikke rigtig forestille sig at man skulle være så priviligeret at have endnu en ung keeper på så højt et niveau at han kan gå ind og vogte buret i Serie A som teenager... Men selv inden Dollar var på tapetet til at blive solgt, var man meget konsekvente i at Plizzari på ingen måder skulle sælges da han også var en fantastisk talent. Så noget taler da bestemt for at han skal prøves af henover sommeren.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Kan vi sælge Dollarumma for 25-30 mio. euro, er der penge til at hente en ny målmand. Szczesny kan fås for ca. 20 mio. euro og Neto for det halve, så vi kommer ikke svækkede ud af det.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Hvem har ændret overskriften med Donnarumma her i Milan tråden?
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Ja det sidste nye går på at Real Madrid skulle være klar med et bud på 30 mio, men jeg må være ærlig og sige jeg ikke helt forstår hvorfor? Hvis det som rygterne lyder er korrekt at Dollar kun vil til Madrid, så har de jo alt mulig grund til at vente til januar og så lave en aftale der.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Du er ikke så glad for den, GM :)
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Du er ikke så glad for den, GM :)"

Er det dig, der administrere vores overskrift her i tråden?
Grande Milan!
annonce
0