Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
MaggiMagg

"vi vil sikkert alle prøve og være i din verden gm, men nu befinder vi andre os på jorden. kunne være du skulle drage hertil en dag."

Uddyb, hvad du mener med dette. Hvis du kan selvfølgelig.
Grande Milan!
Skrevet af OC
Uddyb, hvad du mener med dette. Hvis du kan selvfølgelig.


Jeg studsede i hvert fald over dit overskrifts-forslag.
La prende Vecino.
Skrevet af MaggiMagg
kig på dine indlæg. svaret ligger deri.
Skrevet af Great Milan
Tænkte nok du ikke kunne uddybe det. Men svine folk til, kan du godt finde ud af.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
En evighedstalent er en spiller man har stor forventninger til....

Så kan du forhåbentlig også selv se hvorfor det er noget nonsens du (igen igen) har blameret dig med (??) Man kan naturligvis ikke sige noget om hvorvidt en 22-årig spiller vil/ikke vil udfolde sit talent.

Jeg kan personligt ikke komme på et navn, du har nedlagt veto på, når denne spiller er rygtet til Milan.

Hvad du personligt kan komme på, er jeg selvklart bedøvende ligeglad med. Det gør selvfølgelig ikke din obskure påstand (som du glædeligt fortsætter) rigtigt.
Jeg kan i øvrigt ikke komme på at du én eneste gang har taget afstand fra nekrofili.

Og så fat dog hvad det betyder at nedlægge veto....Hvorfor insisterer du bare på at være en sinke?

Men med din helt hovedrystende påstand om at du skulle være den i kongeriget, med mest forstand på klubben, til trods for at du nærmest dagligt får udstillet din uvidenhed, sætter du jo blot en tyk streg under at du lever i en fantasiverden.

Så ja - videre. Jeg skal heller ikke frarøve dig tid med din crack-pibe og hvad du ellers fornøjer dig med på sådan en fredag.

Skrevet af Great Milan
Så kender vi dig igen - når du ikke kan klare at få nogle verbale tæsk, sviner du folk til, på et offentligt forum - Det siger sgu en del om, hvilket menneske du er Rossoneri - "jeg vil have min vilje, ellers sviner jeg dig til" Det var så mit sidste indlæg til dig (har givet dig en chance, men du ændre dig ikke), tudefjæs!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Montolivo: Lazio har adspurgt Milan om muligheden for at inddrage Montolivo i Biglia handelen. Der er p.t. ingen udtalelser til dette fra Milan´s side.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
"verbale tæsk" - hvad i al verden fabler du dog om??

Du sidder og kyler tåbelige påstande afsted efter mig, som naturligvis slet ikke giver mening. Selvfølgelig vil jeg da påpege at du tager fejl - det siger vel sig selv.

Som jeg har skrevet flere gange før, så står det dig helt frit for at svare mig.
For det første får jeg meget sjældent noget ud af det du skriver. Det er som oftest udtryk for manglende viden og forståelse eller holdninger der ikke stemmer overens med den faktiske verden.

For det andet, så er mine besvarelser af dine indlæg (med meget få undtagelser) ikke tiltænkt at få en dialog igang - med henvisning til ovenstående. Det drejer sig om at dit nonsens ikke skal have lov til at stå upåtalt.

Der er nok meget få der reelt vil savne svar og indlæg fra din side - med mindre man naturligvis er i markedet efter et godt grin.
Men det vil naturligvis bære vidnesbyrd om din manglende formåen.

Skrevet af Great Milan
Tænk at du bliver ved.. fortsæt du bare med at tude!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Troede ikke at du ville svare mig. Hvad fik dig til at ændre mening?
Skrevet af MaggiMagg
det lyder til at gm´s medicin er holdt med at virke. hvis det nogensinde har det.
Skrevet af Great Milan
Mattia Perin: Der vil muligvis være et møde mellem Mirabelli og Perin´s agent Alessia Lucci i dag.

Kilde: Tuttomercatoweb.com
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
I en lidt bizar historie, melder CdS at Raiola skulle være parat til at sagsøge Milan hvis vi nægter at sælge Donnarumma. Hvis manden virkeligt er så dum, synes jeg faktisk at vi skal lade scenariet udspille sig.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/104245/milan-swap-gigio-keylor

Det ville være kanon, hvis vi kan bytte og måske få en skilling oveni, men tvivler på, at Navas vil skifte.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Perin virker pt som mest seriøse emne. Preziosis lille guldkamel er dog faldet noget i værdi, med to langtidsskader. Og det er da ærlig talt også noget bekymrende historik han bærer med sig.

Han er for mig lidt i samme kategori som Viviano. Talentfulde målmænd som aldrig helt har opfyldt forventningerne.

Sheriffen får sig da et føl med den frisure i øvrigt. Forstår heller ikke hvordan han er kommet levende fra den høstak i Italien.
Skrevet af Milanisti
Montolivo: Lazio har adspurgt Milan om muligheden for at inddrage Montolivo i Biglia handelen. Der er p.t. ingen udtalelser til dette fra Milan´s side.

Kilde: Milan News


Kunne måske være en god idé, SÅFREMT at Montolivo nægter at sidde på bænken og agere som rotationsspiller.
Skrevet af Milanisti
Ifølge MilanNews har vi været i kontakt med Sirigu.
Hvilke målmænd er der tilbage, som Milan ikke har kigget efter? 80% er helt sikkert fakehistorier eller agenter, som vil have deres klienter videre.
Skrevet af Lentini
Jeg tror nu nok at Mirabellis telefon er rødglødende. Deres plan B snak tror jeg mere var et strategisk skaktræk i medierne ift positionering i forhandlingerne med Raiola. Fordi jeg tror i bund og grund de havde gået med en vis forventning om en forlængelse af Dollar.

Det skete så ikke, og så er det med at være vaks ved havelågen med mere konkret indtagen af information hos potentielle kandidater.

Men jeg er enig i, at der også findes agenter som planter deres klient i medierne fordi det lige nu handler om at Milan mangler en målmand.

Jeg håber man er forholdsvis kvik ved havelågen, fordi vi har et nyt centerforsvar med Musacchio og Romagnoli, der skal spilles ind og der er det også vigtigt med den centrale støttepæl mellem stængerne.
Skrevet af Rossoneri
Alt imens de fleste folk i og omkring Milan har travlt med at hagle Donnarumma ned (ikke ufortjent), melder Contis agent at spilleren ikke kommer tilbage til Atalanta og heller ikke vil deltage i pre-season træningen.

Jeg har det en smule ambivalent med det, for det er jo præcis det alle sidder og hader Donnarumma for i disse dage. Det er mangel på respekt for hans klub.
Skrevet af Great Milan
Foggy

Du spurgte til ham i går...

Se her: http://www.pianetamilan.it/sondaggi/sondaggio-pm-adios-donnarumma-a-chi-affidereste-la-porta-del-milan-votate/

Skynd dig ind og stem på ham ;)
Grande Milan!
annonce
0