Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
- Jeg har brugt 800 millioner euro til at købe Milan. Jeg tror ikke, jeg går konkurs ved at ofre 30-40 millioner. Donnarumma sidder på tribunerne, indtil hans kontrakt udløber, har A.C. Milan´s præsident Yonghong Li udtalt til Il Giornale.

Karma hvis det ender med, at Donnarumma må sidde på tribunen en hel sæson, og fedberg intet kan gøre ved det.

Jeg håber dog, at vi kan få ham solgt, så vi kan hente en anden. Det er nødvendigt.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
"- Jeg har brugt 800 millioner euro til at købe Milan. Jeg tror ikke, jeg går konkurs ved at ofre 30-40 millioner. Donnarumma sidder på tribunerne, indtil hans kontrakt udløber, har A.C. Milan´s præsident Yonghong Li udtalt til Il Giornale."

Ha ha om ikke andet kunne det da være fedt, hvis de lige kom ud med dette offentligt bare lige sådan for at se Donna´s og Raiola´s reaktion. Transfervinduet er jo langt endnu, så vi kan da bare fedte den frem mod slutningen. Han er jo alligevel ude af vores hænder, så lad os da bare lade ham vente lidt. Så kan de føle, hvordan det er at vente i uvished. De havde jo travlt med at sige "vi har masser af tid at snakke med Milan". Nu har vi masser af tid til at snakke med Raiola/Donnarumma ;)

Håber virkelig vi slynger den ud i offentligheden, og lader som om vi har tænkt os at gøre alvor af det - at lade ham sidde på tribunen.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg kan sagtens forstå rationalet i at hente det hjem vi nu engang kan på ham.

Omvendt ville jeg elske at se klubben sende et signal om at hverken spillere eller agenter skal trække os rundt i manegen.

Der kan reelt også være en strategisk logik i det. Den værdi der findes i at sende et sådan signal, kan meget let komme til at overgå den missede transfersum.
Milans selvforståelse som en af verdens største klubber kan ikke overvurderes. I de seneste år er klubbens selvforståelse skredet gevaldigt og det bør stå meget højt på de nye ejeres to-do liste at få genskabt denne.

Og derudover vil det bare fryde mig at se Raiola komme ned med nakken og ikke mindst at Donnarumma mærker konsekvenserne af hans valg.
Skrevet af Great Milan
Mattia Perin: Vi er kommet betydelig tættere på Perin. Der nævnes en aftale med Genoa på 15 mil Euro inkl. bonus. Forhandlingerne fortsætter.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
@Rosso

Ja og så næste år når det går op for Dollar at der ikke er en eneste topklub der vil tilbyde ham en tilsvarende løn han fik tilbudt af Milan, så er karmacirklen fuldent..

Mht Conti, så er det, hvis det der bliver rapporteret ellers er korrekt, et dick move for at tvinge et salg igennem. Men så længe at Milan ikke presser på så synes jeg godt at vi kan have vores på det rene, ligesom at jeg ikke vil bebrejde Madrid skulle de overtage Dollar.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Læste lige Giuffredis kommentarer og krummer sgu ærligt talt tæer. Jeg ved ikke lige hvorfor han syns han skal lave bål, tænde ild og hælde fem liter tændvæske udover. Virker som om han skyder spurve med kanoner. Han har haft en underlig bombastisk og aggressiv facon gennem hele forløbet.

Skrevet af Great Milan
Rygter: Der går rygter om, at Donnarumma familien nu har fået deres hævn over Milan. Antonio Donnarumma spillede jo for Milan, eller rettere sagt han var ejet af Milan. I 2012 ville Milan ham ikke længere, og sendte ham i stedet til Genoa. At Milan ikke vil lade Antonio få chancen, og at de sendte ham videre, skulle gøre så meget ondt på Antonio, at familien og Donnarumma tilsammen valgte at tage hævn over Milan ved at skride, mens man mindst forventede det.

Kilde: Milan World
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Perin virker i øvrigt ret tæt på. Iflg Peppe Di Stefano drejer det sig udelukkende om et par millioner i diskussionen omkring bonusser, og hvordan de aktiveres. Milan er på 8+7, mens Genoa vil ha 10+5.

Kilde: Sky Sports (Di Stefano)
Skrevet af Lentini
Det lyder en anelse obskurt, GM. Men alligevel ikke de vildeste konspirationer jeg har læst idag.
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Helt enig i at vi (og Real i realiteten) har vores på det tørre.

Jeg tænker mere på at vi forkaster Donnarummas handlinger, mens vi er parat til at hente en spiller der agerer på præcis samme måde. Der ville være dem der kaldte det dobbeltmoral.

@Lentini
Jeg forstår i det hele taget ikke behovet for denne opførsel. I Atalanta er de jo tilsyneladende helt med på at snakke om en handel.
Så må vi jo se om vi kan nå til enighed omkring prisen.
Men det ender jo med at Atalanta stejler over denne adfærd og trusler om strejke.
Guderne må vide at de nok ikke lige står og mangler pengene med salgene af Caldara, Gagliardini og ikke mindst Kessie.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Det lyder en anelse obskurt, GM. Men alligevel ikke de vildeste konspirationer jeg har læst idag."

Jeg ved det sgu ikke. Det er noget af en historie man skal opdigte, hvis det ikke er sandt. Hvis det er sandt, synes jeg virkelig det er klamt af Donnarumma at gøre det mod en klub, som har gjort ham til det han er i dag.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det kræver vel ikke så meget fantasi for en der gerne vil fange nogle clicks.
Det er dog totalt blottet for logik.

CM mener at vide at det bunder i at Raiola ikke tror på kinesernes langsigtede projekt. Dette skulle til dels bunde i at de ikke har ville mødes med ham og tilfredsstille hans nysgerrighed om hvem der står bag, detaljerne i den kommercielle plan etc.
Det kunne ligne at den fedes ego var blevet mast en smule af kinesernes "afvisning". Og det ville jo bestemt ligne Raiola at fuldstændig overspille sin rolle som agent.

Han skulle i hvert fald have fået Donnarumma overbevist om at projektet ikke var bæredygtigt og at de nye ejere ikke ville kunne bringe klubben tilbage til verdenstoppen. Uanfægtet om der kom en række forstærkninger til i dette vindue.

Omvendt kan man naturligvis (i hvert fald et stykke af vejen) ikke fortænke både Raiola og dernæst Donnarumma i at faktisk tænke netop dette. Vi har jo selv, gentagne gange, i dette forum stillet spørgsmålstegn ved det selv samme.

For mig forekommer det som værende en ganske plausibel forklaring.

Det vigtigste er dog at klubben holder hovedet koldt. Vi har ikke behov for at finde en ny keeper imorgen. Worst case scenario kan Storari jo stå i EL og der kan ske mange rokader hen over sommeren på netop denne plads.
Hvis vi tror på at Plizzari er manden på sigt, skal vi "blot" finde en med et godt stabilt niveau.
Dette kunne sagtens være en rutineret keeper der har ro og overblik til at navigere i alle de nye ting der sker i klubben.

Som @Foggy (tror jeg nok) så ganske rigtigt skrev igår; vi har får høstet store triumfer med en middelmådig keeper.
Skrevet af Bishop
"Som @Foggy (tror jeg nok) så ganske rigtigt skrev igår; vi har får høstet store triumfer med en middelmådig keeper."

Hm hm
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det var ikke mig. Jeg har altid brokket mig over de middelmådige keepere, vi har haft. Målmandsposten har altid været nedprioriteret af Berlusconi og Galliani.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Sorry - så skal du naturligvis ikke skydes det i skoene :)

Jeg synes dog at pointen fint holder. I hvert fald er der andre positioner der er langt mere presserende at opgradere.

Salvatore Sirigu bliver med al sandsynlighed løst fra sin kontrakt i PSG - synes det er et oplagt valg.
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Har alle dage sagt, at denne mand er en idiot - på og udenfor banen! Hold kæft hvor glæder jeg mig til den dag, han ikke er en del af Milan længere. Tegning!

http://www.milanworld.net/niang-sfotte-i-tifosi-del-milan-mino-dove-andiamo-vt48767.html
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Og vupti så kom den her ... Tja hvad dælen kan man klantre dem for, de har jo evig ret! De fandt også ud af, at han er en idiot.

http://www.insidefutbol.com/2017/06/16/everton-rule-out-signing-arsenal-target-mbaye-niang-toffees-assessment-negative/340336/
Grande Milan!
Skrevet af haraltidret
Nej heldigvis ser den handel ikke ud til at blive til noget. Jeg kunne da heller ikke se hvad Everton ville med Niang når de har så rigeligt råd til at købe spillere der er bedre og har præsteret langt mere end Niang har gjort i sin tid i Milan.
Skrevet af Great Milan
"Nej heldigvis ser den handel ikke ud til at blive til noget. Jeg kunne da heller ikke se hvad Everton ville med Niang når de har så rigeligt råd til at købe spillere der er bedre og har præsteret langt mere end Niang har gjort i sin tid i Milan."

Fuldstændig enig. Da jeg læste, at Everton ville byde 18 mil Euro for ham, tænkte jeg "er de rablende gale". Men så kom de til fornuft. Rygterne siger, at Arsenal er interesseret. Nu må vi se. Han gør i hvert fald sit for ikke at blive solgt. Han er en kæmpe byrde for Milan.
Grande Milan!
annonce
0