Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
I flg. CM, skulle det være reelt at Li har besluttet at beholde Donnarumma. Det vil så være op til Montella hvad der skal ske med ham.
Det er selvfølgelig omsonst at tænke sig at det skulle være i en rolle som førstevalg.

Jeg vil dog stadig påstå at Donnarumma kan ryge hvis der kommer et bud i en væsentlig størrelsesorden. Og dette kan meget vel også være for at skræmme gribbene væk, der tror at vi bare vil af med ham for enhver pris.

Men det er selvfølgelig sikkert at vi skal finde en ny mand til at vogte buret.
I den forbindelse faldt jeg over nyheden om at PSG pludselig er vendt rundt på en tallerken mht Sirigu.
Der skulle have været en aftale om at han kunne smutte for ingenting (eller i hvert fald et uanseeligt beløb). De personlige termer er allerede forhandlet på plads med Torino og spilleren og klub (Torino) gik egentlig bare og ventede på at vinduet åbnede.

Man kan naturligvis spekulere i at dette er et "træk" ift at værdisætte ham ift en byttehandel med Donnarumma som omdrejningspunkt.
Skrevet af Great Milan
Andrea Belotti: Belotti skifter sin nuværende agent, Sergio Lancini ud med super agenten Jorge Mendes.

Kilde: Calciomercato.comMendes er kendt for sine gode relationer til Man. United men nu også til den nye Milan ledelse. Det lugter af et Torino afsked.

Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Både Calciomercato og Di Marzio mener at vide at Roma har Suso som topkandidat til at erstatte Salah der skifter til Liverpool. Så snart skiftet bliver officielt, vil de sende et bud afsted.

Napoli skulle også være interesseret og der skulle faktisk have været et konkret bud på €25m som blev afvist.
Vi skulle have sat et €30m prisskilt på spilleren.

Hvis dette holder vand, kan det give et vigtigt fingerpeg om hvad Mister tænker at gøre rent taktisk næste år.
Skrevet af Milanisti
Andre steder har jeg set at der begynder at være noget kritik af Fassone og Mirabelli.
Det går på at man skulle have haft kontrakten på plads allerede da Donnarumma fyldte 18. Måske endda tidligere i form af en forhåndskontrakt.
I stedet har man tilbudt en kontrakt og givet to ugers beslutningstid i en periode hvor spilleren har fokus på slutrunde.

Dette skulle, efter sigende, være en medvirkende årsag til at slutresultatet er som det er.


Vi ved jo at Raiola har afvist forlængelsen langt før alt det her skete - med begrundelsen om at vente på overtagelsen af klubben.
Skrevet af Lentini
Enig, Milanista. Den forklaring anser jeg heller ikke som gangbar, netop pga Raiolas tidligere udtalelser hvor han heller ikke var for fin til at sende flere slet skjulte svinere afsted.

Raiola og Milan formåede jo trods alt at forlænge Jacks kontrakt i januar til 2020, som er Raiola klient.

Så der skal tre mand til at danse rundt om juletræet og det var Raiola ikke klar til med Donna, jvf tidligere klare udmeldinger i pressen.
Skrevet af Great Milan
Naturligvis er det ikke Fassone og Mirabelli´s skyld, at Donnarumma ikke er blevet forlænget. De to har konsekvent talt om forlængelse af spilleren, men hans agent har konstant afvist en forlængelse. Så den undskyldning er skudt over mål.

Desuden skriver Il Giornale i dag, at Milan holder afstand fra rygterne om, at man skulle have bedt Abate og Bonaventura om at finde sig en ny agent eller en ny klub. "De to spillere har intet med Donnarumma sagen at gøre. Det er to spillere, som altid har opført sig ordentligt i Milan, så vi har ikke i sinde at sælge dem. Det er blot rygter, skulle Fassone have udtalt".
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Raiola: Til de interesserede holder Raiola i dag kl.17.00 en pressekonference i Montecarlo angående Donnarumma.

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Tsk tsk.. Det er han vel også nødt til når Dollar henkastet sagde "Mi stanno massecrando" til en udsendt Corriere della Sera journalist ifbm træningen i U21-lejren.

Jeg ved dog ikke rigtig hvad han vil opnå med det, udover at kaste sig i ilden for Dollar samt naturligvis tillægge alt omkring klubben AC Milan skylden for bruddet.
Skrevet af Lentini
Istedet for at spilde tiden på Raiolas pressemøde, kan man istedet tune ind på dr3 kl.17.

Portugal møder Mexico og lur mig om ikke en vis nr.9, André Silva starter på toppen sammen med Ronaldo.
Skrevet af Martinovic
God info.

Det bliver interessant.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Istedet for at spilde tiden på Raiolas pressemøde, kan man istedet tune ind på dr3 kl.17."

Jeg har personligt ikke tænkt mig at se Raiola´s pressekonference. Det er, som du siger spild af tid. Men jeg kan se, at der stadig er flere her i Milan tråden, der snakker Donnarumma/Raiola. Derfor tænkte jeg, at de måske kunne finde svar på nogle af deres spørgsmål via Raiola.

Man ved jo nærmest allerede, hvad han vil sige. Donnarumma er Milan fan fra barns ben, han vil altid elske Milan. Han er så knust over alle de negative skriverier om ham. Det har bestemt ikke noget med penge at gøre. Milan accepterede ikke vores krav osv osv...

Fuck det og se nu at komme videre. Det gælder i øvrigt også vores ledelse, som er gået lidt i stå efter Donnarumma sagaen. Vi skal op i omdrejninger igen.
Grande Milan!
Skrevet af Duck
Portugal møder Mexico og lur mig om ikke en vis nr.9, André Silva starter på toppen sammen med Ronaldo.


I så fald bliver han pakket væk af grande Hector Moreno!
Skrevet af Rossoneri
http://www.football-italia.net/104338/donnarumma-blame-evasive-milan
Hvis dette står til troende, mener jeg at det er et selvmål fra ledelsen. Jeg kan ikke forstå at man ikke accepterer en frikøbsklausul på €40m (hvis vi ikke kommer i CL), da det reelt vil være mere end vi kan hente for ham ved et salg i indeværende vindue.
Skrevet af Martinovic
Knægten er 18 år. Han er hverken Messi eller Ronaldo. Hvis han var så usikker på Milans fremtid, så er det bare fint, han smutter. Det lyder som om, at han tror, han er større og vigtigere end klubben.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Ja man skulle have sagt ja til klausulen og så sætte ham på bænken alligevel. Dollar fik et fuldstændig fantastisk kontrakttilbud hvor det ikke burde være nødvendigt med et halvhjertet ja. Jeg synes ikke at en årsløn på 5mio samsvarer en frikøbsklausul på 40mio.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nej, og slet ikke med tanke på en kontraktlængde af 4-5år. Desuden er det også let at tage til indtægt nu når man har facit på forhandlingen.

Så kan man vælge at have været uenig fra starten i strategien der blev lagt, med en skarp optrukken linje i dedikeret eller ikke dedikeret.

Fandens. Andre Silva starter på bænken.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Ja, man kan nemt komme til at mene at knægten har enormt (og måske for) høje tanker om sig selv. Og deri har ledelsen selvfølgelig måtte tage en vurdering af om man vil have spilleren i truppen med den attitude.

Det er der dog ikke noget tegn på at klubben ikke har ville. Man har tværtimod sagt at man er meget skuffet over at han ikke ønsker at blive og at man har strukket sig utroligt langt økonomisk for at nå til enighed.

I det lys (igen med forbehold for at ovenstående er korrekt), kan man da undre sig over at klubben ikke har tilbudt en sådan klausul.

Det interessante er at klubben har talt meget om løn og anførerbind, men noget kunne tyde på at det ikke er det spilleren har bedt om.
Man kunne sågar forestille sig at Donnarumma ville have accepteret en lavere løn hvis han havde fået sin vilje med klausulen.
Men det er naturligvis ren spekulation herfra.

Vi kan alle have vores mening om hvad der er ret og rimeligt. Men det kunne ligne at klubben har haft mulighed for forlængelse, på vilkår som, jeg personligt, ikke mener er helt i skoven.
Med det in mente, kunne man fristes til at mene at det ikke er det bedste stykke benarbejde vi har set fra Mirabelli og Fassone.

Men lad os nu se hvad der kommer frem her kl. 17 - og ikke mindst hvad klubbens respons er.
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Dollar fik et fuldstændig fantastisk kontrakttilbud hvor det ikke burde være nødvendigt med et halvhjertet ja.

Ja, vi kan som sagt alle have vores holdning til hvad der er rimeligt.

Personligt havde jeg nu gerne tilbudt den pågældende klausul, hvis det betød at Donnarumma var blevet.
Skrevet af Pirlo21
Raiola og Donnarumma er langt ude. Stiller spørgsmål ved klubbens nye ejer og kræver svar, ønsker klausul hvis Milan ikke når CL m.m
Donnarumma er en super spiller, et stort talent og en som klubben ønsker at bygge holdet om.
Men han er stadig kun en fodboldspiller, ikke en forretningsmand eller direktør eller investorer. Det virker så søgt, hvis man spørger mig og keg syntes på ingen måder det er ok at raiola og co stiller sådan nogle krav.
Havde donnarumma haft samme status som Ronaldo og Messi i klubben, så kunne jeg ha accepteret at man stillede store krav.
Hold nu op raiola er igang med at manipulere det hele. Føj
Skrevet af Rossoneri
Hvis Donnarumma føler han har behov for at have garantier for det sportslige projekt, giver det naturligvis meget god mening.

Der er da masser i dette forum der har stillet spørgsmålstegn ved det samme. Så er det vel ikke så odiøst at han gør det samme, eller?
annonce
0