Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Et eller andet sted så ja. Får han ikke sin løn? Har klubben ikke investeret kraftigt i truppen og vil gøre det yderlig. Har klubben ikke en klar målsætning?
Jeg syntes da ikke donnarumma kan betvivle klubbens ambitioner m.m


Skrevet af Rossoneri
Får han ikke sin løn?

Hvordan er det sagen vedkommende? Det drejer sig efter sigende ikke om økonomi. Derfor nytter det heller ikke noget at blive ved med at cykle rundt i om han er tilbudt 2, 5 eller €10m.
Det er jo ikke fordi at tallet på checken ikke var stort nok.

Har klubben ikke investeret kraftigt i truppen og vil gøre det yderlig

Jo da. Men synes du at vi pt har et hold der med stor sandsynlighed kan spille sig i Top4?

Har klubben ikke en klar målsætning?

Igen, jo. Men det er der vel heller ikke nogen der stiller spørgsmålstegn ved. Spørgsmålet er om denne ambition er realistisk. Eller det er i hvert fald det Donnarumma tilsyneladende stiller spørgsmålstegn ved.

Jeg vil ikke kaste mig ind i at diskutere om han (Donnarumma) har ret eller ej.
For egen regning, vil jeg dog sige at jeg også stadig mangler at se at de nye ejere skal kunne løfte klubben til et nyt niveau.
Lige nu peger det vel reelt set mere i retning af Thohir end Suning (rent økonomisk). Dette kan naturligvis ændre sig, men det må være det øjebliksbillede der tegner sig.

Og tilbage til min pointe og personlige holdning.
Hvis klubben virkeligt siger at de ville strække sig utroligt langt for en forlængelse, forstår jeg ikke hvorfor man ikke har tilbudt ham den pågældende klausul. Det er, for mig at se, ikke så fantastisk vidtrækkende.
Hvis vi lever op til egen ambitioner, er klausulen jo ugyldig.
Det tyder på at man måske har været lidt for dårlige til at lytte efter.

Hvis man (klubben) omvendt synes at Donnarumma er en pompøs møgunge, der blot kunne tage imod et tilbud eller smutte, ja så er det straks en anden sag. Det synes bare ikke at være tilfældet.

Jeg ved godt at det er lettest at synes at Donnarumma - og med ham Raiola - er nogle griske, loyalitetsløse, utaknemmelige svin. Hvilket naturligvis synes at være en ganske korrekt beskrivelse.

Man bliver bare nødt til at spørge om ledelsen har truffet de beslutninger der tjener klubben bedst.
Det mener jeg ikke er tilfældet. Jeg mener det havde været bedst at sluge kamelen og sikre sig en rigtig dygtig målmand.
Det ville efterlade os med følgende scenarier:

1) Vi kvalificerer os ikke til CL og en klub aktiverer hans frikøbsklausul. Det vil givetvis være et noget større beløb end vi kunne få for ham i indeværende vindue.
Dermed er der en økonomisk ræson i aftalen.

2) Vi kvalificerer os til CL og Donnarumma er glad for at fortsætte. Dermed burde alle være glade. Jeg har i hvert fald ikke set mange i denne tråd der ikke er begejstrede over hans evner.

3) Vi kvalificerer os til CL, men han ønsker stadig at skifte videre. Dermed kunne vi givetvis hente en højere pris end klausulen dikterer, idet der ikke er en Bosman (og dermed et stort rundt nul) der ligger 12 måneder ude i fremtiden.
Læg oveni dette at vi så har en Plizzari der er et år ældre og måske mere moden til at tage over.
Skrevet af Lentini
Nogen der fik set André Silva i aktion?
Skrevet af Lentini
Og hvor helvede er artiklerne omkring Raiolas pressemøde?

Edit: Ah, ikke et pressemøde som sådan. Men med få udvalgte journalister. Det får jo troværdigheden til at stige når man kan gennemlæse artiklen om og om igen, redigere og sådan. Der skal jo nødigt være noget at misforstå..
Skrevet af Bishop
@Rosso
Selv hvis 40mio er korrekt, som vi ret beset ikke ved så synes jeg ikke at det er et rimeligt krav at stille. Vi kan godt blive enige om at det muligvis ender med at være en dårlig økonomisk beslutning at sige nej til den klausul, men det ved vi trods alt ikke før vi kender udfaldet på hele sagaen.

Grunden til at jeg ikke synes det er et rimeligt krav fra Dollars side er at 40Mio er for lidt. Havde man fremlagt et beløb der samsvarrer andre talenter i den størrelsesorden, altså +60 mio så tror jeg også at man havde fundet frem til en aftale. Men 40 mio i en klausul for hvad der højst sandsynligt vil være en af verdens bedste målmænd de næste 20 år er for lidt, og derfor synes jeg det er prisværdigt at klubben ikke bukker under for et pres de finder urimeligt.

Mht Ambitionerne så synes jeg egentligt at klubben har vist stort format, vi har selvfølgelig ikke Per definition et top 4 hold på nuværende tidspunkt. Men vi altså heller ikke ramt juli endnu og har derfor stadig over 2 måneder at handle i. Personligt har vinduet til nu været en del over forventning.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Dollarumma og Conti med fra start for Italien.

Calabria og Locatelli på bænken.

Hepper selvfølgelig på Danmark, men glæder mig til at se de unge italienere.

Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Og hvor helvede er artiklerne omkring Raiolas pressemøde?"

Han droppede pressemødet.


Raiola: no conferenza stampa ma interviste con i media.

Come comunicato da Vincenzo Raiola sul account social, contrariamente a questo riportato da alcuni media, nella giornata di oggi non si terrà nessuna conferenza stampa da parte di Mino Raiola. Solo interviste con i principali media: Sky, Mediaset e Rai.

Lo stesso Vincenzo Raiola poi scrive:"A buon intenditor poche parole...".

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hmm, klogt valg af Raiola. På kamera ville han kunne blive fanget. Det er lidt svært på papir.

Ift U21 er det noget mere slagkraftigt end i 15´. Syns sgu det er er stærkt hold de har. Spændt på hvor sammenspillet de er dog.
Skrevet af Great Milan
De kan godt hele vejen med det hold. Stærke talenter på det italienske hold. Glæder mig til at se lidt mere til Conti på internationalt niveau.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ja, det samme her fordi han skal spille en "ren" back. Og det har jeg endnu til gode at se.
Skrevet af Martinovic
Undrer mig, at Petagna er stærkeste mand i front.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Conti kan starte med at få ordnet det hår..

Hvorfor er det pjat nu blevet på mode igen?
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Selv hvis 40mio er korrekt, som vi ret beset ikke ved så synes jeg ikke at det er et rimeligt krav at stille. Vi kan godt blive enige om at det muligvis ender med at være en dårlig økonomisk beslutning at sige nej til den klausul, men det ved vi trods alt ikke før vi kender udfaldet på hele sagaen.

Jeg både forstår og respekterer dit synspunkt.

Som sagt, vil jeg dog ikke kaste mig ud i en diskussion omkring rimeligheden. Det når vi ikke så langt med og subjektive vurderinger (så længe de ligger inde for rimelighedens og virkelighedens grænser) findes der, som bekendt, ikke et facit til.

Men 40 mio i en klausul for hvad der højst sandsynligt vil være en af verdens bedste målmænd de næste 20 år er for lidt, og derfor synes jeg det er prisværdigt at klubben ikke bukker under for et pres de finder urimeligt.

Vigtigt lige at få med at det skulle være i tilfælde af manglende CL kvalifikation.
Og igen, vil jeg ikke se på den subjektive rimelighed i dette (som jo må være op til den enkelte at vurdere).

Rygterne går også på at klubben slet ikke har ville diskutere en sådan klausul. Derfor kunne det jo vel være at man kunne have forhandlet beløbet op. Igen - det er gætværk fra min side, men vel ikke et urealistisk scenarie.

Men hvis dette reelt har været Donnarummas krav, må man se på om ledelsen, udfra dette, har gjort det der tjener klubben bedst.
Dette vil naturligvis altid være omfattet af en vis portion konsekvensanalyse og dermed med også mulighed for afvigelse. Jeg mener dog stadig det er rimeligt sikkert at sige at vi ikke rigtigt står tilbage som "vindere" i denne sag (i og med at det har været et meget klart erklæret mål at stå med et andet resultat).

Dermed mener jeg at spørgsmålet i højere grad må være om ledelsen skulle have slugt stolthed, retfærdighedssans eller hvad der nu må have drevet til beslutningen, for at have opnået et erklæret mål.
Og i virkeligheden også om klubben simpelthen har misforstået (eller misfortolket) Donnarummas / Raiolas budskab. Det er i hvert fald interessant at se at klubben primært har talt om økonomi og status (anførerbind) mens spiller og agent har talt om sportsligt niveau.

Men vi altså heller ikke ramt juli endnu og har derfor stadig over 2 måneder at handle i. Personligt har vinduet til nu været en del over forventning.

Ganske enig. De fire signings der allerede er i hus, er en klar styrkelse. Og man kan også argumentere for at dette burde være et nok for at overbevise Donnarumma. Men det er nu engang ikke tilfældet.
Men der er en meget vigtigt pointe i dette ift forlængelsen af Donnarummas kontrakt.
Han er nemlig blevet bedt om et svar nu og har altså ikke yderligere to måneder til at vurdere projektet.
Skrevet af Martinovic
Han vil bare have Abates lyse lokker. Han ligner også ham i spillestil.
Mojn do!
Skrevet af Kardinalen
Hele denne historie åbner, IMO, op for flere spørgsmål, end de udmeldinger fra Raiola besvarer.

Hvis det er sandt at Railo gerne ville mødes med direktøren og vide hvem der er/var investorer bag opkøb af ACM, hvorfor ville Raiola så først tale forlængelse af Donnarumma kontrakt efter overtagelse?

Hvorfor er/var det interessant for en spilleragent at kende "forretningshemmeligheder" omkring investorer inden overtagelse, når man selv melder ud at der ikke bliver talt kontrakt før overtagelse er ok?

Nu er alle fakta på bordet og ACM er i gang med at opruste, og nu er historien at årsagen til afvisning er noget der ikke handler om penge - Raiola er dog ikke født igår, og han burde da, om nogen, være i stand til at melde til ACM-ledelsen at det er vigtigt for 1. holdets målmand at vide hvem der vil overtage klubben, før der kan tales kontraktforlængelse.

Hvilket bringer mig videre til næste interessante aspekt. Hvorfor er målmanden interesseret i at kende til de kommende investorer i klubben, som i forbindelse med en virksomhedsovertagelse er i "hemmelig dialog" med ACM? Disse investorer vil jo blive "afsløret" senere, og det er derudover allerede meldt fra målmandens agent at de er interesseret i at kende planer og se hvem der er med på sidelinjen inden de vil tale kontrakt.

Raiola siger at det ikke har noget med økonomi at gøre, men hvorfor så en klausul i kontrakt? Og hvorfor er løn så nået op på 5M? Hvis Raiola og agent er gået til bordet og har sagt at "nej tak, vi fik jo ikke vores møde med adm. dir. om hemmelige investorer", så har ACM da ikke smidt 5M på bordet som kompensation.

Er det pga de sportslige resultater? Eller forventninger fra Donnarummas side om sportslige resultater? Har vi holdet til en top4?
Til det vil jeg kun sige at man taler ikke om at ville bære anfører-bindet, for så 6 mdr senere at sige "nej, nu handler det om noget helt andet".

Donnarumma talte om at bære anførerbindet, så han vidste godt hvilken situation ACM er i, men det betød også at han vil være med til at løfte niveauet og skaffe sportslige resultater. Når der så lige pludselig er andre toner, så tror jeg godt at vi kan se bort at fra de sportslige resultater. Det bør i hvert fald ikke komme som en overraskelse at der er tale om en bølgedal af dimensioner ift sportslige resultater, og at der skal bruges noget tid på at bygge et nyt hold.

Det virker på mig som om der er røget lidt for meget varm luft ind i hovederne på nogle af de unge spillere i de seneste mange år. Der er en del der er søgt ud for at søge lykken, dog uden at have fundet den. Donnarumma bliver tilsyneladende den næste i rækken, så hvad end der sker, så håber jeg at Donnarumma bliver vist døren ASAP.

In short, så virker det som om der søges efter et argument der kan bortforklare Donnarummas "nej tak", men ingen af dem giver mening i forhold til ageren og udtalelser - både tidligere eller nuværende.

Så det må jo desværre også betyde at Donnarumma ikke er skarp nok til at se tingenes tilstand, eller at han er af en anden opfattelse - hvad enten det er det ene eller det andet, så er Donnarumma ikke af den rette støbning, så Addio alla ragazza, Dollarumma!
"..."
Skrevet af Lentini
Ja, nu fik de da også kastet "pengesedler" ind på banen.

Tjaa.. Får lidt ondt af ham, hvis jeg skal være ærlig. D
Skrevet af CPH-Hotspur
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Martinovic
Timingen er også helt elendig, med mindre han selvfølgelig "bare" havde skrevet under. Hans fokus har selvfølgelig været på U21-EM.

Conti er involveret i meget i Italien-Danmark. Man kan godt se, han plejer spille wingback, så offensiv han er.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, han holder sgu ikke igen Conti med overlaps. Og vigtigst af alt, så timer han dem godt. Man får dog ikke rigtig set hans defensive niveau fordi DK er så defensive. Der skal vi nok hen imod Tysklandskampen for at se ham testet ordentligt.

Syns dog Niels Frederiksen har læst Di Biagio ganske udemærket.
annonce
0