Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(551159212602)
Enig, ift. Keita - den arogante tosse tror han er Messi, på baggrund af én god halvsæson....... lad ham bare tage til Juventus.

Så hellere Papu Gomez, han var trods alt med i næsten 30 mål for Atalanta og kan dække alle de offensive pladser hvad enten det hedder 4-3-3 eller 4-2-3-1.
Skrevet af Rossoneri
Sky Italia følger op på Di Marzios historie om at forhandlingerne med Donnarumma er genoptaget.
Begge parter (Raiola og klubben) har også genoplivet "flirten" med offentlige udmeldinger der ikke lukker helt for en forlængelse.

Di Marzio melder desuden af Donnarummas familie (som synes at være en stærk stakeholder) er utilfreds med Raiolas behandling af sagen. Derfor skulle der være direkte dialog med dem (historien melder ikke hvem specifikt) og klubben.

Raiola-lejren har også reageret ved at sende Enzo (den fedes bror) til Polen for at drøfte situationen med hovedpersonen selv.

Der er ingen tvivl om at der er rigtigt langt til en aftale, men personligt glæder det mig at den ikke er lukket endnu.

I den forbindelse skulle dialogen med hhv Perin og Neto også være sat på stand-by.
Skrevet af Rossoneri
Martin Guastadisegno, Paletta agent, bekræfter at hans klient forlader klubben i dette vindue.
Ledelsen har ikke ønsket at forlænge hans kontrakt der løber til 2018 og derfor vil der blive arbejdet på at finde en god løsning.
Genoa skulle allerede have meldt deres interesse.

Isoleret set har Paletta haft nogle rigtigt gode præstationer og hans rutine har helt sikkert også været god for Romagnolis udvikling.
Desværre så har Palleta bare alt for ofte haft hovedet under armen, hvilket fem røde kort (i ligaen) vidner om.

Mit bud er at der bliver hentet (minimum) to nye centrale stoppere ind i dette vindue, således at vi har muligheden for at spille med en tre-back kæde.
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Klart en af mine favoritter også.

Der er dog et "aber dabei" omkring hans skadeshistorik. Dertil kommer at han forlængede i Sao Paulo i vinter. Det kan dog også være for at sikre en ordentlig transfersum.

Han skulle også være en af Montellas favoritter og vi skulle have været aktive omkring en transfer i vinter. Det blev dog, som bekendt, ikke til noget grundet problemerne omkring overtagelsen.
Skrevet af Rossoneri
En mand der givetvis ikke græder mange tårer over Donnarumma situationen i disse dage, er De Sciglio.

Han havde formentlig indstillet sig på en knap på pæn afsked, men nu tyder meget på at han kan smutte ud af bagdøren i ly af hele Donnarumma-sagaen.

Spørgsmålet er dog hvor han ender.

Det syntes jo nærmest indlysende at hans fremtid lå hos bilfabrikanterne.
Overraskende nok, peger alle meldinger på at Juve ser i andre retninger når Alves (glædeligvis) trækker mod Manchester. Her er Darmian og Danilo de navne jeg hyppigst har set nævnt som potentielle erstatninger.

Det kunne selvfølgelig også tyde på at Mirabelli og Fassone ikke bare har tænkt sig at lade ham smutte og, som i tilfældet med Donnarumma, er parat til at efterlade ham på bænken.
Skrevet af Milanisti
Wow.. Nu går det da amok!

Milan overvejer at forlade Biglia til fordel for Krychowiak. Årsagen skulle være at Milan ikke vil give de 20€m som Lazio kræver. Der er budt 13€m fra Milans side.

Kilde: Sky Sport

Montella skulle have et ønske om at købe Cuadrado til kanten, ifølge Sportitalia.
Skrevet af Milanisti
Ifølge spanske medier har Milan fået accepteret et 60€m bud på James, men spilleren vil hellere til United..
Skrevet af Milanisti
Milan vil ikke give mere end maks 15€m for Biglia.

Kilde: Gianluca Di Marzio
Skrevet af Slettet(551159212602)
Han er 31 år, så 15M er også en fair pris - vi skal forstærke holdet men ikke bare lade os bolle i røven undervejs.
Skrevet af Bishop
Enig det er fint nok at man viser at man ikke accepter hvad som helst. Dog så jeg gerne at man helt overordnede var villig til at investere lidt mere i midtbanen. 60 mio på Rodriguez er sgu mange penge når man ser på kvaliteten af netop midtbanen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan egentlig godt forstå at man bliver træt i hovedet af at handle med Lotito. Men et eller andet sted, må man også tage hatten af for at han står last og brast omkring klubbens økonomi.

Dét sagt, så synes jeg vi bør æde den her. Eller i hvert fald finde en fuldgod erstatning - det er Krychowiak ikke.

Min personlige vurdering er at Montella er på udkig efter en to-mands konstellation på den centrale midt. Han har tidligere talt en del om dette og bl.a. udtalt at han ikke ønskede Fabregas fordi han ikke kunne indgå i en sådan.

Det forekommer mig at Montella arbejder med tre systemer (som også flere medier har meldt); 4-2-3-1, 3-4-3 og 3-4-1-2.

På midtbanen ønsker han en boldfast spilfordeler, der kan falde ned i banen og bringe bolden frem kombineret med gode defensive egenskaber. Her passer Biglia perfekt på beskrivelsen. Polakken derimod, savner overblik, boldomgang og kreativitet for at være en fuldgod erstatning.

Makkeren på midten, skal være bolderobrer der løber solen sort og som (ideelt set) også kan skille sig godt af med bolden. Her er Kessie jo fantastisk castet.
Skulle jeg gætte på noget, ville Krychowiak snarere være et alternativ hertil.

Derfor håber jeg virkeligt også at vi kan komme til enighed med Lotito - omend vi nok kommer til at betale lidt mere end vi havde håbet på.
Skrevet af Bishop
Vi kan nok ikke udelukke 4-3-3 fra din systemopsummering. Hvor man stiller med Kessie *ny mand og Jack på midten.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af ilsemprelaziale
Problemet ligger jo også i hvad det vil koste Lazio at erstatte Biglia, man kan ikke gå ud og købe et færdigt produkt på det niveau uden at investere en del penge. Han er anfører, fast mand på det Argentinske landshold og han vil naturligvis gå direkte ind på Milans midtbane?

Men ja jeg tvivler sgu på den her handel bliver til noget..

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Dumt af Milan ikke at ofre de ekstra millioner på Biglia. Badelj er ok, men ikke på samme niveau.

Krychowiak er også god, men jeg ser ham ikke helt så dominerende på 6´eren som Biglia.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Det kan du naturligvis have ret i.

Jeg mener dog ikke helt det giver mening i lyset af vore jagt på en starter til højre (edit) wing. Det giver kun mening hvis man var opsat på at sælge Suso (hvilket jeg ikke tror er en umiddelbar ambition).
Mister har da også udtalt at han mener at Suso er lidt "fanget" på kanten og gør det bedre centralt i banen. Deraf også hans (Montellas) skæve system hvor Suso trækker ind centralt, mens højre back trækker op og "overtager" hans wing position.
Skrevet af Mc Lovin
En Yarmolenko, ser jeg rigtig gerne i vores smukke trøje. Har der ikke tidligere været interesse for ham?
AC Milan
Skrevet af Bishop
Højre wing? Er det Conti du tænker på?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Nej, jeg tænker på at vi har budt på James Rodriguez i Real ligesom CM og Di Marzio har meldt at vi skulle have talt med PSG omkring Moura.
Skrevet af Bishop
Jeg synes at Suso i det store hele har fungeret godt i rollen som wing der trækker ind i banen, på samme måde som SES gjorde det i venstre side. Jeg vil dog stadig kalde det en 4-3-3.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0